2022 ikizler burcu anneleri

Yaa güle güle kullan, seninki de çok güzelmiş. Kesinlikle tüm eşyalarının derli toplu ve yanında olması alt değiştirmeyi çok kolaylaştırıyormuş. Ben de linkini eklediğim siteden yaptırdım sepet şeklinde. Kalitesi çok güzel sayfanın adı hardalcrafts

Ben haftaya çarşamba için ürolojiden randevu aldım. Bakteri çıkmıştı idrar tahlilimde. Kültür yaptıracağım, baksın bakalım idrar yollarımda ne var. Yanma dolgunluk yok ama vajinam arada sızlıyor gibi. Senin tahlil sonucun nasıl?

Karizmatik bir isim olmuş canım. Boylu poslu bir delikanlı canlandı gözümde biz de karar verdik galiba bu sefer sonunda. Bartu olacak

ben batraniyesini eklemiştim indirime girmesini bekliyorum
çook güzelmiiş güle güle kullan

Kızlar selam birkaç gündür hiç halim yok sanki takip edemedim de. Artık yorulmalarım arttı. Son haftadır kasıklarım ağrıyor yani vajinal ağrı gibi sanki oradaki kemiklerim ağrıyor. Nasıl anlatsam, anlamışsınızdır sanki yaşayanlar vardı burada haftası daha önde olup
Geçecek mi daha mı ağırlaşacak
Kızlar artık bir kaç gündür yüzüklerimi takamıyorum bugun taktım zor çıkardım ellerim şişti, daha erken değil mi? Özellikle gece sağa sola yatıyorum ya ellerim kollarım karıncalaşmış uyanıyorum siz de yaşıyor musunuz bu durumu?

benim bugün regl ağrısı gibi ağrım vardı

el ayak şişmesi diyosan benim ayaklarım ten rengi çorap giyen yaşlı teyze ayağı gibi oldu oldukça ödemliyim şu an artık ayak bileğim yok öyle söyliyim

yorulma olayı da şöyle oluyo; sadece üstümü değiştirirken bile bi dinlenmem gerekiyo yoruluyorum

Benim idrar tahlilim temiz çıktı. Ama son zamanlarda ağrı olduğunu söyledim ebeye bugün, bol su iç dedi tahlilin temiz çıkmış zaten dedi. Sağlık ocağında kalp atışına baktı ebe kayıt yeniledi. Bir de küçük kitapçık verdi hamilelikte beslenme hareket her türlü bilgi var içinde.

Benim ödemim yok yüzüğüm ayakkabım gayet rahat oluyor ama o karıncalanma bende de var. Gece kolumun uyuşmasına uyanıyorum. Ben vajina ağrısını sordum ağırlık artıyor ondan olur dedi benim idrar tahlili temiz çıktı. Bol su için iyi gelir.

Üstüne mi yatıyorsun acaba farkında olmadan bana 2-3 kere oldu başka da olmadı. Benim bazen bebek hareket ettikçe hafif ağrım oluyor oda bebek dönmediği için olur dedi doktorum. Seninkinin pozisyonu nasıl biliyor musun?
Ellerinin şişmesi belki ödemden dolayı olabilir.

Kızlar bu arada benim aklımda bu aralar iş ile ilgili şeylerde dönüyor haftalar yaklaştıkça

Özel sektör devlet fark etmiyor. Çalışan annelere 120 prim günü ödenen süt parası, 90 prim günü ödenen çocuk parası ve bir toplu ödeme oluyor tam detaylarını bilmiyorum. Bunlar için bir yere başvurmak gerekiyor mu? Bilen varsa bizi de aydınlatsa ne güzel olur

Benzetmeye bayıldım aynı öyle benimki de okulda asansör yok merdiven çıkıyorum nefes nefese kalbim güm güm
Ağırlığın arttığını iyice hissetmeye başladım ben de, tuzu azaltıp suyu arttırmaya başladım bakalım umarım ki geçici şişliktir biraz erken oldu sanki
Evet üstüne yatmış buluyorum kendimi uyanınca özellikle bir de ödem eklenince tabii 3 hafta oldu gitmeyeli kontrole en son makattı zaten 28 deyim sanıyorum ki dönmemiştir. Ayakları alt kısmımda sanki tekmeler hissediyorum hala

Selam bunu bir arkadaş daha yaşıyordu normalmiş sanırım kemikler de zorlanıyor artık benim alyansım oluyor hala çıkarmadım aslında daralmadan çıkarsak iyi olur.
Şişlik de yediklerime göre değişiyor daha hiç tuz atmıyorum yemeklere ondan sonra ciddi fark etti ama tabii ki geçmedi. Doğurunca hepsi gidecekmiş terleye terleye atacakmışız hepsini, öyle diyolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…