- 30 Ocak 2010
- 2.470
- 6.471
-
- Konu Sahibi -C-A-N-A-N-
- #3.701
Yaa güle güle kullan, seninki de çok güzelmiş. Kesinlikle tüm eşyalarının derli toplu ve yanında olması alt değiştirmeyi çok kolaylaştırıyormuş. Ben de linkini eklediğim siteden yaptırdım sepet şeklinde. Kalitesi çok güzelKızlar alt açma malzemeleri derli toplu olsun diye şu organizeri aldım. Bugün geldi. Çok minnoş ve kaliteli bi ürün. Link bırakıyorum
HAMUR Anne Bebek Bakım Çantası Yenidoğan Alt Açma Değiştirme Düzenleyici Çantası Organizer Elephant Fiyatı, Yorumları - Trendyol
HAMUR Anne Bebek Bakım Çantası Yenidoğan Alt Açma Değiştirme Düzenleyici Çantası Organizer Elephant yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Ben haftaya çarşamba için ürolojiden randevu aldım. Bakteri çıkmıştı idrar tahlilimde. Kültür yaptıracağım, baksın bakalım idrar yollarımda ne var. Yanma dolgunluk yok ama vajinam arada sızlıyor gibi. Senin tahlil sonucun nasıl?Selamlar arkadaşlar. Göğüsten süt gelmesi durumu ve vajinada ağrı durumunu bende yaşıyorum. Bugün baktım sarımsı bir sıvı var göğsümde. Haftaya cuma randevum devlete. Ama eğer yorarsa beni bu kasık ağrısı özele gideceğim.
Karizmatik bir isim olmuş canım. Boylu poslu bir delikanlı canlandı gözümdeSeneler öncesinden hemdeMehmet Han olucak teyzesi kp derimin adını eşim çok istiyor bende tek olmasın ama kısa da olsun diye böyle bir 2. İsim seçeneği düşünmüştüm. Başka bir seçenek olsaydı normalde tek isim koymak isterdim
Bakalım nasıl olcak boyu büyüdükçeKarizmatik bir isim olmuş canım. Boylu poslu bir delikanlı canlandı gözümdebiz de karar verdik galiba bu sefer sonunda. Bartu olacak
Kızlar alt açma malzemeleri derli toplu olsun diye şu organizeri aldım. Bugün geldi. Çok minnoş ve kaliteli bi ürün. Link bırakıyorum
HAMUR Anne Bebek Bakım Çantası Yenidoğan Alt Açma Değiştirme Düzenleyici Çantası Organizer Elephant Fiyatı, Yorumları - Trendyol
HAMUR Anne Bebek Bakım Çantası Yenidoğan Alt Açma Değiştirme Düzenleyici Çantası Organizer Elephant yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
isimler harika Mehmet Han da çok güzelKarizmatik bir isim olmuş canım. Boylu poslu bir delikanlı canlandı gözümdebiz de karar verdik galiba bu sefer sonunda. Bartu olacak
Evet evet içime sindi isim, fırtınayttan beri beğenerek dinlerim kendisiniisimler harika Mehmet Han da çok güzelMehmet dedemin adıydı
Bartu da çok karizmatik Bartu Küçükçağlayan'ın adı
o zaman pandemide sen de mücbir sebepleri kaçırmamışsındır kesinEvet evet içime sindi isim, fırtınayttan beri beğenerek dinlerim kendisini
J J J Ah her gün izledim hem deo zaman pandemide sen de mücbir sebepleri kaçırmamışsındır kesin
ayy onların da yeni çocuğu oldu bartu'yla karıcım'ın
ayy keşke o zamanlardan tanışıyo olsaymışız burada her akşam geyiğini yapardıkkJ J J Ah her gün izledim hem dekızları olmuş adını da mevsim koymuşlar diye duydum
Kızlar selam birkaç gündür hiç halim yok sanki takip edemedim de. Artık yorulmalarım arttı. Son haftadır kasıklarım ağrıyor yani vajinal ağrı gibi sanki oradaki kemiklerim ağrıyor. Nasıl anlatsam, anlamışsınızdır sanki yaşayanlar vardı burada haftası daha önde olup
Geçecek mi daha mı ağırlaşacak
Kızlar artık bir kaç gündür yüzüklerimi takamıyorum bugun taktım zor çıkardım ellerim şişti, daha erken değil mi? Özellikle gece sağa sola yatıyorum ya ellerim kollarım karıncalaşmış uyanıyorum siz de yaşıyor musunuz bu durumu?
Benim idrar tahlilim temiz çıktı. Ama son zamanlarda ağrı olduğunu söyledim ebeye bugün, bol su iç dedi tahlilin temiz çıkmış zaten dedi. Sağlık ocağında kalp atışına baktı ebe kayıt yeniledi. Bir de küçük kitapçık verdi hamilelikte beslenme hareket her türlü bilgi var içinde.Ben haftaya çarşamba için ürolojiden randevu aldım. Bakteri çıkmıştı idrar tahlilimde. Kültür yaptıracağım, baksın bakalım idrar yollarımda ne var. Yanma dolgunluk yok ama vajinam arada sızlıyor gibi. Senin tahlil sonucun nasıl?
Benim ödemim yok yüzüğüm ayakkabım gayet rahat oluyor ama o karıncalanma bende de var. Gece kolumun uyuşmasına uyanıyorum. Ben vajina ağrısını sordum ağırlık artıyor ondan olur dedi benim idrar tahlili temiz çıktı. Bol su için iyi gelir.Kızlar selam birkaç gündür hiç halim yok sanki takip edemedim de. Artık yorulmalarım arttı. Son haftadır kasıklarım ağrıyor yani vajinal ağrı gibi sanki oradaki kemiklerim ağrıyor. Nasıl anlatsam, anlamışsınızdır sanki yaşayanlar vardı burada haftası daha önde olup
Kızlar artık bir kaç gündür yüzüklerimi takamıyorum bugun taktım zor çıkardım ellerim şişti, daha erken değil mi? Özellikle gece sağa sola yatıyorum ya ellerim kollarım karıncalaşmış uyanıyorum siz de yaşıyor musunuz bu durumu?
Üstüne mi yatıyorsun acaba farkında olmadan bana 2-3 kere oldu başka da olmadı. Benim bazen bebek hareket ettikçe hafif ağrım oluyor oda bebek dönmediği için olur dedi doktorum. Seninkinin pozisyonu nasıl biliyor musun?Kızlar selam birkaç gündür hiç halim yok sanki takip edemedim de. Artık yorulmalarım arttı. Son haftadır kasıklarım ağrıyor yani vajinal ağrı gibi sanki oradaki kemiklerim ağrıyor. Nasıl anlatsam, anlamışsınızdır sanki yaşayanlar vardı burada haftası daha önde olup
Benzetmeye bayıldımbenim bugün regl ağrısı gibi ağrım vardı
el ayak şişmesi diyosan benim ayaklarım ten rengi çorap giyen yaşlı teyze ayağı gibi olduoldukça ödemliyim şu an artık ayak bileğim yok öyle söyliyim
yorulma olayı da şöyle oluyo; sadece üstümü değiştirirken bile bi dinlenmem gerekiyo yoruluyorum
Ağırlığın arttığını iyice hissetmeye başladım ben de, tuzu azaltıp suyu arttırmaya başladım bakalım umarım ki geçici şişliktir biraz erken oldu sankiBenim ödemim yok yüzüğüm ayakkabım gayet rahat oluyor ama o karıncalanma bende de var. Gece kolumun uyuşmasına uyanıyorum. Ben vajina ağrısını sordum ağırlık artıyor ondan olur dedi benim idrar tahlili temiz çıktı. Bol su için iyi gelir.
Evet üstüne yatmış buluyorum kendimi uyanınca özellikle bir de ödem eklenince tabiiÜstüne mi yatıyorsun acaba farkında olmadan bana 2-3 kere oldu başka da olmadı. Benim bazen bebek hareket ettikçe hafif ağrım oluyor oda bebek dönmediği için olur dedi doktorum. Seninkinin pozisyonu nasıl biliyor musun?
Ellerinin şişmesi belki ödemden dolayı olabilir.
SelamKızlar selam birkaç gündür hiç halim yok sanki takip edemedim de. Artık yorulmalarım arttı. Son haftadır kasıklarım ağrıyor yani vajinal ağrı gibi sanki oradaki kemiklerim ağrıyor. Nasıl anlatsam, anlamışsınızdır sanki yaşayanlar vardı burada haftası daha önde olup