2022 ikizler burcu anneleri

Kuzum hiçbir doktor önermiyor hamilelikte uzun süre susuz ve aç kalmak şekeri vs etkiliyormuş. Ben olsam girmem o riske bence sende alma bu riski tabi yine de doktoruna sor ama önermem diyecektir

evet kuzum o 2 haftayı sonra ki izne ekleyebilirsin sıkıntı yok. toplam 16 hafta iznin var öyle düşün.
evet sen raporu alıp çalıştığın yere vericeksin sadece. başka yapman gereken bir şey yok kuzucum
Saoalsın kuzum kafamı kurcalıyordu bu mesele inşallah o zamana kadar dayanılabilir 1-2 hafta bile kazançtır

Saoalsın kuzum kafamı kurcalıyordu bu mesele inşallah o zamana kadar dayanılabilir 1-2 hafta bile kazançtır
dayanabilirsen 37 ye kadar çalış valla :) ben sata göre 36. haftada izin alacağım. araya bayramı da sokup. böyle bir imkanın varsa sende yap :) 29 nisanda iş yreinde son günüm ama araya bayram girdiği için te 9 mayısta izin alıcam. 2 hafta kar ediyorum resmen ahakdlasda

Dayanmak istiyorum ama bizim işler şimdi yoğunlaşmaya başlıyor turizm sezonu ne kadar idare ederler hiçbir fikrim yok kışın bir nebze rahattı. Bakalım hayırlısıyla şuan 28+4 gibi bişi olmam lazım doktor çok söylemiyor +ları emin olamıyorum bende

Benim aldimdan almışsın canım eğer bu markadan aldıysan bende antrasit rengini aldım çok guzell

Kızlar göğsümden süt akmaya başladı, sizde durumlar ne? Bir de sıkmalı mıyız bilgisi olan var mı?
Canım bi süredir bende de var hatta bazen bakıyorum bardak altı kadar ıslanmış oluyor üstüm. Araştırdım süt öncesi kolostrom adı verilen su-süt karışımı bir şeymiş gayet normalmiş ancak sıkmamak gerekiyormuş. Yine de doktora gidince danışıcam farklı bi şey söylerse sana da haber veririm

anladım kuzucum. aramız da çok yok seninle aslında :)
umarım dayanabilirsin. sonradan rahat edersin en azından. bizim iş yeri bayram tatilini birleştiriyor o yüzden güzel oldu. her iş yeri böyle yapmayabiliyor. ya da bayram da bile çalışan iş yerleri var. benim şansımda buradan doğdu yoksa ben de direnmek istemezdim sanırım :)
umarım her şey istediğin gibi olur canım

Bizde iş yoğunluğuna göre bayramda çalışma değişiyor bazen çalışıyoruz bazen çalışılmıyor bazen ilk günü hariç gelin vs deniliyor. O anki iş durumuna göre değişiyor. İnsanlar tatile yüklenince bizim iş artıyor herkes tatil yaparken biz çalışıyoruz
Sırf bebişin daha fazla yanında olmak için istiyorum fazla tatil

off sorma kuzum başımı yaktı benim

kalp atışına ve sancıların sıklığına bakıyolarmış ona bağlayıp heyecanlanmıştım valla ilk defa girecektim ama hiç vakit yoktu

Ay hangi değere bakıyorlar, benim bakteri 50 Ne biliyim ya bir yapmadılar şu kültürü, 2 kere şase kullandım sadece. Demek ki iyileşmiyor işte. Şimdi iyice panikledim napsam bir daha gitsem mi doktora

çok geçmiş olsun kuzum

kuzum nasıl oruç tutabiliriz ki. içeride ki çocuğa yazık değil mi bu kadar saat aç nasıl bırakılır. bir de sen nasıl dayanıcaksın.
emzirirken de tutulmuyor diye biliyorum bu arada ben.
Emzirirken tutmak mecburi değil tabiki ama çok borc oluyor ya

Kuzum hiçbir doktor önermiyor hamilelikte uzun süre susuz ve aç kalmak şekeri vs etkiliyormuş. Ben olsam girmem o riske bence sende alma bu riski tabi yine de doktoruna sor ama önermem diyecektir
Yok ben zaten tutmayacağım. Sadece siz ne yapacaksınız diye sordum

Uygulamadan bakıyorum bende benim doktorum tahmini doğum tarihini bile söylemedi

Kültür görünce dayanamadım yazıyorum idrar enfeksiyonundan gına gelmişti bana antibiyotik kullandım sürekli tekrarlıyordu, kültür temiz çıktıktan sonra iç çamaşırlarımı ütüleyip giymeye başladım artık hiç olmuyo Garip bişi. Ütülüyor musun belki işe yarar sende de

Ay hangi değere bakıyorlar, benim bakteri 50 Ne biliyim ya bir yapmadılar şu kültürü, 2 kere şase kullandım sadece. Demek ki iyileşmiyor işte. Şimdi iyice panikledim napsam bir daha gitsem mi doktora
Bunu cevap yazdıktan sonra gördüm. Görüştün mi doktorla gugubi? Antibiyotik yazmadı mı

Aaaa hayır hiç ütülemiyorum. 2 gündür sirkeli su ile silmeye başlamıştım, bunu da yapıcam kesin. Çok teşekkür ederim

Bunu cevap yazdıktan sonra gördüm. Görüştün mi doktorla gugubi? Antibiyotik yazmadı mı
yazmıyor inatla, sadece monurol şase verdi en son yine. Anlamadım neden böyle yapıyor. Tahlil yaptırmasam anlamam gerçi enfeksiyon olduğunu, hiç belirtim yok ama bi kültür yapar insan. Okuyorum hep risk erken doğum falan yazıyor. Bir daha gittiğimde çok net isteyeceğim artık. O arada da dediklernizi yapayım bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…