2022 ikizler burcu anneleri

🥳🥳🥳🥳

Bugün SanatkarSeyyah SanatkarSeyyah kuzumun doğum günüymüüüşşş😍😍😍😍😍

yeni yaşının öyle güzel bi hediyesi var ki;
seneye onunla beraber koyun koyuna kutlaman dileğiyle kuzucuuuumm😍😍😍🧡
Yaaa çok tatlısın Rollercığım💜💛❤️💚🖤

Çok teşekkür ederim, seneye hepimiz tontişlerimizle el ele, koyun koyuna, yanak yanağa olalım🤩🐝💃

Seni de çok öptüm 😘😍🐛

Canım bi süredir bende de var hatta bazen bakıyorum bardak altı kadar ıslanmış oluyor üstüm. Araştırdım süt öncesi kolostrom adı verilen su-süt karışımı bir şeymiş gayet normalmiş ancak sıkmamak gerekiyormuş. Yine de doktora gidince danışıcam farklı bi şey söylerse sana da haber veririm🌸
Tamam canım ben de haftaya gideceğim ben de soracağım senden önce gitmişsem sana da yazar haber veririm

Kızlar günaydın,
Şimdi bimden geliyorum. Bebişler için ürünler gelmiş. İlk kartlarım, bir sürü kitap, çıngıraklı oyuncaklar, diş kaşıyıcılar aldım valla bir sürü. Katlanır küvet seti almayan varsa o da gelmiş. İhtiyacı olan baksın 📣

ben de gittim 🤩

teyzeler çok fena ama aldım bayağı bi şey😂

Eklentiler

• 6D732E7F-C640-4466-B497-567C72A68FC2.jpeg
    6D732E7F-C640-4466-B497-567C72A68FC2.jpeg
    216,8 KB · Görüntüleme: 52
Günaydınnn kızlar birkaç aydır randevu zamanımda direkt giremiyorum en az 1 saat takıyorlar 😆
Oğluşum 1.500 kilo olmuş 29+1 olmuşum ahahah ilk defa +sını öğrenebildim 😁 Aynı babası dedi doktor ☺️ Bebek daha dönmemiş nisan sonuna kadar dönmesi beklenirmiş.
Kızlar bu aydan sonra avokado, ceviz, balık, badem yemek çok daha önemliymiş haberiniz olsun. Balık yenemiyorsan balık yağı takviyesi alınmalıymış.
3 hafta sonra çağırdı 😀
Birde şu dut kürünü sordum enfeksiyon için yapıyorlar ya önermiyorum doz belli olmuyor öyle şeylerde dedi. Yapıcak varsa yapmasın kızlar..

Günaydınnn kızlar birkaç aydır randevu zamanımda direkt giremiyorum en az 1 saat takıyorlar 😆
Oğluşum 1.500 kilo olmuş 29+1 olmuşum ahahah ilk defa +sını öğrenebildim 😁 Aynı babası dedi doktor ☺️ Bebek daha dönmemiş nisan sonuna kadar dönmesi beklenirmiş.
Kızlar bu aydan sonra avokado, ceviz, balık, badem yemek çok daha önemliymiş haberiniz olsun. Balık yenemiyorsan balık yağı takviyesi alınmalıymış.
3 hafta sonra çağırdı 😀
Birde şu dut kürünü sordum enfeksiyon için yapıyorlar ya önermiyorum doz belli olmuyor öyle şeylerde dedi. Yapıcak varsa yapmasın kızlar..
maşallah canım kocaman olmuş oğluşun ✌💕
ayy benimki kız doktor kızımıda babasına benzetti🤣
yüzünü göstermiş en azından maşallah 🧿
benim hiç iştahım yok ya evde herşey var ben onlara bakıyorum onlar bana bu hafta çok az kuru üzüm fındık yedim meyve de yiyemiyorum eskisi gibi🤦‍♀️

maşallah canım kocaman olmuş oğluşun ✌💕
ayy benimki kız doktor kızımıda babasına benzetti🤣
yüzünü göstermiş en azından maşallah 🧿
benim hiç iştahım yok ya evde herşey var ben onlara bakıyorum onlar bana bu hafta çok az kuru üzüm fındık yedim meyve de yiyemiyorum eskisi gibi🤦‍♀️
Genelde eli felan yüzünde oluyordu yandan kıyıdan ucundan bir şekilde görüyoruz 😊 bı seferde ayağı kaldırmış minnoş ama yinede gördük 😁 Doktora dedimki taşıyan biziz onlar babaya benziyor 🤭 Merak etme senci olcak o dedi 😎😎
Bacım demekki eşlerimizi daha çok seviyoruz 😆😆 Öyle derler ya 😁

Genelde eli felan yüzünde oluyordu yandan kıyıdan ucundan bir şekilde görüyoruz 😊 bı seferde ayağı kaldırmış minnoş ama yinede gördük 😁 Doktora dedimki taşıyan biziz onlar babaya benziyor 🤭 Merak etme senci olcak o dedi 😎😎
Bacım demekki eşlerimizi daha çok seviyoruz 😆😆 Öyle derler ya 😁
🤣🤣akrobatik gençler eller ayaklar havalarda uçuşuyor
ayy en çok eşimi birde iş yerimdekileri görüyorum 😅eşime benzemesi daha iyi🤣
sevmesek ne diye çocuk yapıcaz sevelim tabiki 💕 bide şey var bizde sizdede var mı ultrasyon zaten hangi pozisyonda yakalarsa o kadar görüyoruz alnı geniş çıkmış mesela aynı annesi burnu yandan biraz uzun görünüyor aynı annesi 😅 azıcık gülümsediği sevimli çıktıklarına aynı ben 😅eşimde az fena değil hoşuna gidiyor doktor babaya benziyor dedikçe

EzgininAnnesi EzgininAnnesi kuzucumm bi gelişme var mı nisan'da mı belli olacak

Haberlerde geçiyor. Yasanın kabulü işe yarar mı bilmiyorum. Kendimi de kaptırmıyorum. Geçen almaya diye gittim tek dönünce hastanelik oldum. O yüzden hayırlısı deyip Allah'ıma dua edip bebeğime sarılıyorum 🤲 Bu süreçte verdiğim kiloları saymıyorum bile . Bebeğim iyi Allah'a şükür. Ne diyim. İnsan neye alışmıyor diyorum. Telefondaki 10 dk konuşma hakkı, haftada bir 30dk görüş hiçbirseye yetmiyor... Özlem, Hasret,beklemek.. Ve bunları hisseden içimdeki bebeğim... Her üzüldüğümde tepki vermesi.. Bana nolur dayan demesi gibi 😔 Bu da geçecek ve biz bir daha asla ayrılmamak üzere kavuşacağız inşallah 🤲 Sağol canım sorduğun için. Bende yazdım öyle uzun uzun... Özlem böyle birşeymiş. Allah kimseye göstermesin 🤲

X