2022 ikizler burcu anneleri

her şey ateş pahası her şeyyyyyyy
biz de kurutma ve robot süpürge niyetine girmiştik. ama her baktığımız da fiyatlar artıyordu.
alacağım inşallah bir gün ahsdkadla

Geçmiş olsun rollercığım Demir ilacı herkeste tam tersi etki yapıyor seni ters köşe yapmış
Aman aman nerdeyse iki kilo olmuş tontik, maşallah kıyamam yaa yeri daraldı artik nanik yapamıyor
Eşin de napsın karıcığını düşünüyor
NTS tam olarak nasıl bişey kuzum
Bu arada çanta gerçekten çok hoş

ben de tekrardan idrar yolu enfeksiyonu oldum ya. kültür sonucu daha çıkmadı kültür sonucunu bekliyorum çıkmasını
Benim de baş belam ya of kültür de almadılr normal idrar tahlili yaptılar geçtiler. İlaç da vermedi zaten 2 kez şase kullanmışsın çok fazla değil enfeksiyon diye. Napıcam bilmiyorum, tekrar tahlil vereceğim sonraki muayeneye yine çıkarsa kültür isteyeceğim artık. Kültür sonucuna göre nasıl bir yol izlenecek bana da haber verir misin canım?

Ay hiç yorma kendini, yaptım yaptım da o günden beri ağrılarım başladı. Parça parça yapmak daha iyi galiba, hırs yaptım hepsini bitirdim 2 günde, ben de makineler de haşat olduk garanti olsun dersen hastanede giydireceklerini kullanacaklarını yıka ütüle, gerisini izin başlayınca yaparsın inşallah

zaten iki gündür sağ kasığım yırtılmış gibi acıyor iki haftadır karnımda büyüdü biraz eğilip doğrulmak zor birde grip gibi oldum bu hafta kendimi zor idare ediyorum
bayrama kalmadan yapmam lazım bayramda 32 hafta oluyorum tam korkuyorum erken gelirse diye inşallah hepimizin bebişleri gününü bekler

Yüksek mi düşük mü kuzum.. nasıl tekrar ediyor çok tuhaf.. benim az vardı inşallah geçmiştir
kuzular benim vajinam da baskılar vardı. sonra doktorun hemşiresine yazmıştım normal artık bu haftalarda demişti. ama bir önce ki enfeksiyonda da böyle baskılar vardı.
o kadar sık tuvalete çıkıyordum ki aklın durur. gece 7 8 kere kalkıyordum.
son zamanlar da koku da olmaya başlamıştı. ben dedim bi ürolojiden randevu alayım.
ultrason da böbreklerime mesaneme falan da baktılar ultrasonda şükür bir şey çıkmadı. ama çok üstün körü baktı 1 dk da falan bitmişti işim.
idrar tahlilin de bir önce ki enfeksiyon da değerim 11di. saşe ve antibiyotik vermişti doktor. sonra 2ye inmişti değerim düzelmişti.
dün yaptırdığım idrar tahlilinde 27 çıktı değerim. kadın doğum doktoruma attım enfeksiyon görülüyor dedi. kültür sonucuna göre antibiyotik yazarız. kültür sonucu çıkana kadar saşe kullanalım dedi. dün akşam kullandım bakalım inşallah kültür sonucunum güzel gelir.
kültürü neden istediğin halde yapmadılar anlamadım.

İnşallah etki etmiş düzelmiştir kuzum. Gerçi biliyorsundur ama bol bol su iç.. kuru duttan kür yapılıyormuş iyi geliyor diyorlar tabi hamileler kullanabiliyor mu hiçbir fikrim yok. O yüzden bende kuru dut yiyorum çok olmayacak şekilde..

kızzz nasıl gidiyor senin tatil. konuşamadık uzun zamandır
Ay harika gidiyor vallahi darısı basına yavru kusum. Bir an once yaz gelsin diye dua ediyorum. Çürüdük artık yagmurdan soguktan. Arkadasım dogum yapmısyı ondan bilgi alıp duruyorum işimiz zor gibi görünüyor

Gecmis olsun canım. Bol bol su iç ve üsütme tek çaresi o malesef

su en fazla 1,5 lt içebiliyorum ya. daha arttırmam lazım haklısın
bizimle de paylaş bu bilgileri. ben geç çıkacağım doğum iznini. 29 nisan son gün ama araya bayram giriyor 9 mayısta alacağım raporu çakallık yapıp ahdsadklas

Benim de bayrama denk geliyor 21 inde randevum var yine bayramdan once göreyim dedi o zaman soracagım nasıl yapalım raporu diye. Bir de oruç tutmayı falan düsünüyor musunuz. Ay şimdi tutmasak emzirirken tutacagız tutmazsak çok birikiyor nasıl yapacsgız bilmiyorum hayır sonra para da verilmiyor

Azmış kuzum ya en az 2-2,5 içmeye çalış. Bişiler yerken içmek daha kolay ağız ıslatmış oluyor.
Yaaaa kdvcim sen biliyorsundur. Mesela 34. Haftada rapor alsak öndeki 2 haftayı doğum sonrasına ekleyebiliyor muyuz? Bir de direkt rapor alıp mı çalıştığımız yere veriyoruz başka bildirim yapmak gerekiyor mu?

kuzum nasıl oruç tutabiliriz ki. içeride ki çocuğa yazık değil mi bu kadar saat aç nasıl bırakılır. bir de sen nasıl dayanıcaksın.
emzirirken de tutulmuyor diye biliyorum bu arada ben.

evet kuzum o 2 haftayı sonra ki izne ekleyebilirsin sıkıntı yok. toplam 16 hafta iznin var öyle düşün.
evet sen raporu alıp çalıştığın yere vericeksin sadece. başka yapman gereken bir şey yok kuzucum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…