-
- Konu Sahibi -C-A-N-A-N-
- #3.621
her şey ateş pahası her şeyyyyyyyKurutmaya bakmaya başladığımda 5 bine alabiliyordum, bu ay 9500e alabildikRoborock s7 aldık hepside 8500dü, eşim dün gösterdi 10bin olmuş o da Aynı ay içinde inanamıyorum ya. Benim için çok iyi oldu, evde kedi de var, her gün süpürtüyorum
kızzz nasıl gidiyor senin tatil. konuşamadık uzun zamandırkızlar hava çok güzel. Mis gibi güneş var attık arkadaslarla kendimizi d vitamini alıyoruz bir an önce yaz gelsin vallahi
Geçmiş olsun rollercığımben bugün kontrole girdim
aslında olay şöyle gelişti; bana son kontrolde doktor demir vermişti ama demir ilacı beni ishal yaptı perişan oldum 10 günden fazladır, sonra doktoruma yazdım bırakmak istiyorum diye. O da kan sayımı ver bi sonucuna bakalım dedi. Bu arada eşimden itiraf geldison gittiğimizde doktoruma kendisi söylemiş demir ilacı yazmayacak mısınız diye hey Allam yaa onun yüzünden 10 günden fazladır perişanım
neyse kan sayımına gidince muayene de olayım dedim, off ama hiç poz vermiyor yine arkasını dönmüş tırtıl yaa
ama 1628 gram olmuş, suyu iyi her şey yolunda, nst ye bağlayalım bi bakalım mı dedi bizim o kadar vaktimiz yoktu ama galiba bundan sonra nst'ye gireceğiz hep
popo ağağı doğruymuş daha dönmemiş şu an istese de doğmaz dedi
bi tane poz alamadan döndük yine
sakın sıkma kuzucum. bırak aksınKızlar göğsümden süt akmaya başladı, sizde durumlar ne? Bir de sıkmalı mıyız bilgisi olan var mı?
Benim de baş belam ya ofben de tekrardan idrar yolu enfeksiyonu oldum ya. kültür sonucu daha çıkmadı kültür sonucunu bekliyorum çıkmasını
Ya bu sefer ya da bir sonraki kontrolde süre düşer büyük olasılık@basiliferd in de yarın var, 1 aya randevu koyuyolar özlüyoruz bebek haberi ohh şimdi 2 şer görelim şöyle yahuu
@basiliferd 'in 2'si de doğum günüydü ayy yeni yaşına tepiklerle girmek miii
Yüksek mi düşük mü kuzum.. nasıl tekrar ediyor çok tuhaf.. benim az vardı inşallah geçmiştirben de tekrardan idrar yolu enfeksiyonu oldum ya. kültür sonucu daha çıkmadı kültür sonucunu bekliyorum çıkmasını
Ay hiç yorma kendini, yaptım yaptım da o günden beri ağrılarım başladı. Parça parça yapmak daha iyi galiba, hırs yaptım hepsini bitirdim 2 günde, ben de makineler de haşat oldukMaşallah tez canlı anne
Bende istiyorumda en azından yıkayayım elime geldikçe de ütüleyim çok güzel olur aslında ama haftasonu temizlik yemek anca yetişirim gibiRamazan'da geldi işten geç çıkıyorum bazı gün ben yoldayken ezan okunuyor eşime de yazık oruç oruç beklemesin yemek hazır olursa bi çorba bi salata idare ederiz
zaten iki gündür sağ kasığım yırtılmış gibi acıyorAy hiç yorma kendini, yaptım yaptım da o günden beri ağrılarım başladı. Parça parça yapmak daha iyi galiba, hırs yaptım hepsini bitirdim 2 günde, ben de makineler de haşat oldukgaranti olsun dersen hastanede giydireceklerini kullanacaklarını yıka ütüle, gerisini izin başlayınca yaparsın inşallah
Benim de baş belam ya ofkültür de almadılr normal idrar tahlili yaptılar geçtiler. İlaç da vermedi zaten 2 kez şase kullanmışsın çok fazla değil enfeksiyon diye. Napıcam bilmiyorum, tekrar tahlil vereceğim sonraki muayeneye yine çıkarsa kültür isteyeceğim artık. Kültür sonucuna göre nasıl bir yol izlenecek bana da haber verir misin canım?
kuzular benim vajinam da baskılar vardı. sonra doktorun hemşiresine yazmıştım normal artık bu haftalarda demişti. ama bir önce ki enfeksiyonda da böyle baskılar vardı.Yüksek mi düşük mü kuzum.. nasıl tekrar ediyor çok tuhaf.. benim az vardı inşallah geçmiştir
İnşallah etki etmiş düzelmiştir kuzum. Gerçi biliyorsundur ama bol bol su iç.. kuru duttan kür yapılıyormuş iyi geliyor diyorlar tabi hamileler kullanabiliyor mu hiçbir fikrim yok. O yüzden bende kuru dut yiyorum çok olmayacak şekilde..kuzular benim vajinam da baskılar vardı. sonra doktorun hemşiresine yazmıştım normal artık bu haftalarda demişti. ama bir önce ki enfeksiyonda da böyle baskılar vardı.
o kadar sık tuvalete çıkıyordum ki aklın durur. gece 7 8 kere kalkıyordum.
son zamanlar da koku da olmaya başlamıştı. ben dedim bi ürolojiden randevu alayım.
ultrason da böbreklerime mesaneme falan da baktılar ultrasonda şükür bir şey çıkmadı. ama çok üstün körü baktı 1 dk da falan bitmişti işim.
idrar tahlilin de bir önce ki enfeksiyon da değerim 11di. saşe ve antibiyotik vermişti doktor. sonra 2ye inmişti değerim düzelmişti.
dün yaptırdığım idrar tahlilinde 27 çıktı değerim. kadın doğum doktoruma attım enfeksiyon görülüyor dedi. kültür sonucuna göre antibiyotik yazarız. kültür sonucu çıkana kadar saşe kullanalım dedi. dün akşam kullandım bakalım inşallah kültür sonucunum güzel gelir.
kültürü neden istediğin halde yapmadılar anlamadım.
Ay harika gidiyor vallahi darısı basına yavru kusum. Bir an once yaz gelsin diye dua ediyorum. Çürüdük artık yagmurdan soguktan. Arkadasım dogum yapmısyı ondan bilgi alıp duruyorumkızzz nasıl gidiyor senin tatil. konuşamadık uzun zamandır
Gecmis olsun canım. Bol bol su iç ve üsütme tek çaresi o malesefkuzular benim vajinam da baskılar vardı. sonra doktorun hemşiresine yazmıştım normal artık bu haftalarda demişti. ama bir önce ki enfeksiyonda da böyle baskılar vardı.
o kadar sık tuvalete çıkıyordum ki aklın durur. gece 7 8 kere kalkıyordum.
son zamanlar da koku da olmaya başlamıştı. ben dedim bi ürolojiden randevu alayım.
ultrason da böbreklerime mesaneme falan da baktılar ultrasonda şükür bir şey çıkmadı. ama çok üstün körü baktı 1 dk da falan bitmişti işim.
idrar tahlilin de bir önce ki enfeksiyon da değerim 11di. saşe ve antibiyotik vermişti doktor. sonra 2ye inmişti değerim düzelmişti.
dün yaptırdığım idrar tahlilinde 27 çıktı değerim. kadın doğum doktoruma attım enfeksiyon görülüyor dedi. kültür sonucuna göre antibiyotik yazarız. kültür sonucu çıkana kadar saşe kullanalım dedi. dün akşam kullandım bakalım inşallah kültür sonucunum güzel gelir.
kültürü neden istediğin halde yapmadılar anlamadım.
su en fazla 1,5 lt içebiliyorum ya. daha arttırmam lazım haklısınİnşallah etki etmiş düzelmiştir kuzum. Gerçi biliyorsundur ama bol bol su iç.. kuru duttan kür yapılıyormuş iyi geliyor diyorlar tabi hamileler kullanabiliyor mu hiçbir fikrim yok. O yüzden bende kuru dut yiyorum çok olmayacak şekilde..
bizimle de paylaş bu bilgileri. ben geç çıkacağım doğum iznini. 29 nisan son gün ama araya bayram giriyor 9 mayısta alacağım raporu çakallık yapıp ahdsadklasAy harika gidiyor vallahi darısı basına yavru kusum. Bir an once yaz gelsin diye dua ediyorum. Çürüdük artık yagmurdan soguktan. Arkadasım dogum yapmısyı ondan bilgi alıp duruyorumişimiz zor gibi görünüyor
Benim de bayrama denk geliyor 21 inde randevum var yine bayramdan once göreyim dedi o zaman soracagım nasıl yapalım raporu diye. Bir de oruç tutmayı falan düsünüyor musunuz. Ay şimdi tutmasak emzirirken tutacagız tutmazsak çok birikiyor nasıl yapacsgız bilmiyorumsu en fazla 1,5 lt içebiliyorum ya. daha arttırmam lazım haklısın
bizimle de paylaş bu bilgileri. ben geç çıkacağım doğum iznini. 29 nisan son gün ama araya bayram giriyor 9 mayısta alacağım raporu çakallık yapıp ahdsadklas
Azmış kuzum ya en az 2-2,5 içmeye çalış. Bişiler yerken içmek daha kolay ağız ıslatmış oluyor.su en fazla 1,5 lt içebiliyorum ya. daha arttırmam lazım haklısın
bizimle de paylaş bu bilgileri. ben geç çıkacağım doğum iznini. 29 nisan son gün ama araya bayram giriyor 9 mayısta alacağım raporu çakallık yapıp ahdsadklas
kuzum nasıl oruç tutabiliriz ki. içeride ki çocuğa yazık değil mi bu kadar saat aç nasıl bırakılır. bir de sen nasıl dayanıcaksın.Benim de bayrama denk geliyor 21 inde randevum var yine bayramdan once göreyim dedi o zaman soracagım nasıl yapalım raporu diye. Bir de oruç tutmayı falan düsünüyor musunuz. Ay şimdi tutmasak emzirirken tutacagız tutmazsak çok birikiyor nasıl yapacsgız bilmiyorumhayır sonra para da verilmiyor
evet kuzum o 2 haftayı sonra ki izne ekleyebilirsin sıkıntı yok. toplam 16 hafta iznin var öyle düşün.Azmış kuzum ya en az 2-2,5 içmeye çalış. Bişiler yerken içmek daha kolay ağız ıslatmış oluyor.
Yaaaa kdvcim sen biliyorsundur. Mesela 34. Haftada rapor alsak öndeki 2 haftayı doğum sonrasına ekleyebiliyor muyuz? Bir de direkt rapor alıp mı çalıştığımız yere veriyoruz başka bildirim yapmak gerekiyor mu?