2022 ikizler burcu anneleri

Ben de ben de :)
Yaa kimsenin kontrolü de yok ki azıcık bebiş sevelim
Benim kontrol 6 sında...
Senin kontrol ne zaman rollerciğim

ben bugün kontrole girdim

aslında olay şöyle gelişti; bana son kontrolde doktor demir vermişti ama demir ilacı beni ishal yaptı perişan oldum 10 günden fazladır, sonra doktoruma yazdım bırakmak istiyorum diye. O da kan sayımı ver bi sonucuna bakalım dedi. Bu arada eşimden itiraf geldi son gittiğimizde doktoruma kendisi söylemiş demir ilacı yazmayacak mısınız diye hey Allam yaa onun yüzünden 10 günden fazladır perişanım

neyse kan sayımına gidince muayene de olayım dedim, off ama hiç poz vermiyor yine arkasını dönmüş tırtıl yaa

ama 1628 gram olmuş, suyu iyi her şey yolunda, nst ye bağlayalım bi bakalım mı dedi bizim o kadar vaktimiz yoktu ama galiba bundan sonra nst'ye gireceğiz hep

popo ağağı doğruymuş daha dönmemiş şu an istese de doğmaz dedi

bi tane poz alamadan döndük yine

oluyo Gugubi aynen, aşağıda oluyodu özellikle oraya vurduğu zamanlarda, ben doktora sormuştum olabilir demişti

sadece enfeksiyon olmadığından emin ol onun dılında normal kuzum

Hazırlıklar devam, tüm çamaşırlarını yıkadım kuruttum, organizer almıştım bir sürü içine grupladım, ütülenmeyi bekliyor. Cuma günü de eksikleri alacağım listemdeki. Haftaya da ütü ve çanta hazırlama işine gireceğim. Aslında erken ama ben 32. Haftada doğmuşum. Nolur nolmaz hazır bekleyeyim istedim. Oğluma not: bu gel artık seni bekleyelim demek değil asla, sadece benim tez canlılığım
Çantanı ben de beğendim favoriledim. 3 favorim oldu, karar verip onu da almam lazım artık

oluyo Gugubi aynen, aşağıda oluyodu özellikle oraya vurduğu zamanlarda, ben doktora sormuştum olabilir demişti

sadece enfeksiyon olmadığından emin ol onun dılında normal kuzum
Ah bu eşler ah ama demir gebelikte önemli diye biliyorum, nasıl çıktı sonucun? Kesti mi ilacı? Son defa biz de göremedik kapatmıştı yüzünü. Bizimkiler sonradan nazlandı
Aslında son idrar tahlilimde hafif enfeksiyon çıktı, ilaç vermeyeceğim artık dedi çünkü 2 kere monurol şase kullandım zaten. 3 gündür oluyor ya bilmiyorum tedirginim, kısa sürede geçiyor aslında ama sızlatıyor. Yoruldum da çok, ondan mı acaba diyorum. Dediğin gibidir, dinlenince geçer inşallah

enfeksiyon hamileliğin şanından galiba bitmeyen çile, idrar verdim bugün bi şey çıkmadı ama oluyo merak etme sürecin parçası gibi artık

demire baktılar iyiymiş, başlamadan öncekiyle arada neredeyse fark yok gibiydi, o sebeple doktor bırakabilirsin dedi ama ben zaten artık 2 gündür bırakmıştım

ultrasona artık sığımıyo ki bu bebeler, küçüklerken daha iyi poz yakalanıyodu şimdi artık denk gelemiyo bi türlü off doğuma kadar bi gotosu daha olsa fena olmazdı yanaklar iyice etlenmiştir

Eskileri açıp açıp bakıyorum ben de, çok da merak ediyorum o yanakları yaa instada görüyorum 35-40 hafta arası çok güzel poz yakalıyorlar hatta doğuncaki fotosuyla yan yana koyuyorlar, belki bize de nasip olur

evet ya tombiş tombiş hepsi, dil çıkaranlar, esneyenler

bizim bu bebeler niye böyle oldu

Evet yaaa birde nasıl benziyorlar ultrasyonadaki fotolarına

Maşallah ne güzel kilo almış tırtıl anneye naz hep bunlar sevsinler onu

Maşallah tez canlı anne
Bende istiyorumda en azından yıkayayım elime geldikçe de ütüleyim çok güzel olur aslında ama haftasonu temizlik yemek anca yetişirim gibi Ramazan'da geldi işten geç çıkıyorum bazı gün ben yoldayken ezan okunuyor eşime de yazık oruç oruç beklemesin yemek hazır olursa bi çorba bi salata idare ederiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…