2022 ikizler burcu anneleri

Bazen sızı gibi bir şey oluyor. Batma tarzında bişi yaşamadım. Birkaç gün bir bak tatlım devam ederse bence danış nolur nolmaz..

Aksaraylı mısın, aa ne güzel. Ben Aksaraylı değilim ama orada çalışıyorum. Bu arada nasıl oldun. Ben iyileştim ama boğazımda ve burnumda bir tık sıkıntı var hala....

Sağol gugucum, Ne bileyim anlamadım, sanırım yolda Sivasta falan mola verdiğimizde aşırı soğuktu, ordan bişiiler kaptım. Çok şükür ki geçti sayılır. Bir çok ilde bahar yüzünü gösterdi ama Erzurum.... Her taraf kar, çatılardan sarkan buzlar ürkütüyor :) Sen neler yapıyorsun, hazırlıklar nasıl gidiyor

Buranın hastanelerini baya övüyorlar. Öneri üzerine iki isim buldum. Prof.. Dr.lar inşallah 6 sında ilk defa kontrole gideceğim. Umarım beğenirim, doktorla frekanslarımız tutar. Doktor çok önemli yaaaa Senin Trabzon da var mı doktorun?

Ben de de hiç olmadı canımcım. Devam ederse sor doktoruna. Ama genelde bebiş büyüdüğü için oluyor vs. diyenlere denk gelmiştim.

Aksaraylı mısın, aa ne güzel. Ben Aksaraylı değilim ama orada çalışıyorum. Bu arada nasıl oldun. Ben iyileştim ama boğazımda ve burnumda bir tık sıkıntı var hala....
evet küçük ama kendine yeten bir şehir
bugün ağrı yok boğazımda ama sesim berbat dişetlerim için gargara vermişti doktor sabah onu yaptım biraz sızısını aldı birde parol başka bişey yapamıyorum

İnşallah seversin Ben bi doktor kestirdim gözüme 11 inde gideceğim bakalım. Umarım severiz ikimiz de içimize siner de daha doktor aramayız

Kızlar göğsümden süt akmaya başladı, sizde durumlar ne? Bir de sıkmalı mıyız bilgisi olan var mı?
merhaba kağan kocatepeden dinlemiştim eğer rahimde kasılma yoksa olabilir korkmayın demişti prolaktin ve oksitosin seviyesi arttığı için normalmiş meme başlarını son haftaya kadar uyarmayın kasılma başlatır diyorlar eğer çok çok geliyorsa bir doktorunuza danışın isterseniz

Tamamdır çok sağolun

Bende bundan alıcam sırasını bekliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…