2022 ikizler burcu anneleri

çok geçmiş olsun uzun yolculuk zaten mahvetmiştir seni bağışıklığımız düştü herhalde normalde sık hastalanan biri değilim
bu arada bende aksaraylıyım ankarada yaşıyorum bizde haftasonu aksaraya gittik geldik daha ordayken hafiften belirtiler başlamıştı yemek yedimde parol içicem şimdi

kurutmadan yırttık robot süpürge şart annem kayınvalidem eltilerim kardeşimin eşi hepsi kullanıyor ve çok memnunlar o fiyatlar ne öyle yaaa pöffff
bende xiaomi lere bakıyorum onlarda uçtu gitti bişekilde alınacak artık

Saolasın canım Evet öyle diyorlar yumuşacık bebeğin tenine değeceği için kimi hastanede hemşire bu ne diyip giydirmemiş dün onu okudum Happy mom da

Ya tereyağ pekmez diyordu kızlar boğaz arısı için ama ben instadan Seda öz diye bir biyolog sanırım mesleği tam hatırlamıyorum takip ediyorum dün o pekmez tereyağ ısıtılmasındaki tehlike diye bir post paylaşmış.

Olur valla olmasın ama orta segmente işimi görür daha ne olsun

Geçmiş olsun canım, of hamileyken çok zor. C vitamini, bol ılık ılık su, boğaz için de bal içine zencefil iyi gelmişti bana, bir de içebilir misin bilmiyorum ama sızma zeytinyağı kaşıklamıştım arada

Sana da geçmiş olsun canım. Ne kadar dikkat etsek de bağışıklığımız düşük, hiç üşüdüğümü hatırlamam ufacık esintiden etkileniyorum ben de S ssummer da demiş ya güneşli günler iyi gelecek bize

Geçmiş olsun aslında evde dinlensen keşke

son bir ayım inşallah sonra doğum izni sağolsunlar ben ne zaman izin alsam hayır demediler cuma da izin almıştım iki hafta üstüste almayayım dedim iki hatta üç gündür var inşallah yarına geçer
Bir ay nedir ki hemen gelir geçer Bir an önce toplarsın inşallah

Erzurum’da mı kalacaksın süreçte? Tüylerim diken diken oluyo soğuk buz her taraf yakın sayılırız ardhandaym ben de şu an

Erzurum’da mı kalacaksın süreçte? Tüylerim diken diken oluyo soğuk buz her taraf yakın sayılırız ardhandaym ben de şu an
Evet Mügecim doğumda burada olacağım. Eşim Atatürk ünv. olduğu için buraya geldim. Burda bir de yeni bir doktor bulacağım. Aksaraydakini seviyordum, umarım burdaki de gönlüme göre olur. Sen doğumu Ardahanda mı yapacaksın

Olur canım bulursun gönlüne göre Erzurum büyük yer burda hastanede acil bişi olduğunda hep oraya sevk ediyorlar. Ben iki hafta sonra Trabzon’a geçeceğim doğumu orda yapacağım inş Var mı aklında doktor aldın mı randevu

biz de düşünüyoruz ama inanılmaz hızla artıyo her şey gibi

iyi yaptın almakla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…