- 21 Ekim 2021
- 694
- 2.891
- 37
-
- Konu Sahibi -C-A-N-A-N-
- #3.561
çok geçmiş olsun uzun yolculuk zaten mahvetmiştir seni bağışıklığımız düştü herhalde normalde sık hastalanan biri değilimGeçmiş olsun kuzum. Ben de aynı senin gibiyim. Aksaray'dan Erzurum'a geldim bu uzun yolculuktan sonra Erzurum'un soğuğunu alınca grip gibi bişey oldum. Dudaklarım seninki gibi nasıl kuruyor ve uçukta çıktı, zovirax sürüyorum. Ben ıhlamur içtim ballı limonlu biraz iyi geldi....Bir an önce iyi olalım yaaaaa
kurutmadan yırttık robot süpürge şart annem kayınvalidem eltilerim kardeşimin eşi hepsi kullanıyor ve çok memnunlar o fiyatlar ne öyle yaaa pöffffKurutmaya bakmaya başladığımda 5 bine alabiliyordum, bu ay 9500e alabildikRoborock s7 aldık hepside 8500dü, eşim dün gösterdi 10bin olmuş o da Aynı ay içinde inanamıyorum ya. Benim için çok iyi oldu, evde kedi de var, her gün süpürtüyorum
Saolasın canımgünaydın güle güle kullanılsın canım bende aldım o iç zıbından göbek bağı düşene kadar diğerleri biraz sert gelebilir demişti annem olmazsa olmaz değil ama rahat olur gibi onu içten giydirince çok ince yumuşak bişey zaten
Ya tereyağ pekmez diyordu kızlar boğaz arısı için ama ben instadan Seda öz diye bir biyolog sanırım mesleği tam hatırlamıyorum takip ediyorum dün o pekmez tereyağ ısıtılmasındaki tehlike diye bir post paylaşmış.ben boğaz enfeksiyonu oldum yadudağımda uçuk çıkmış o kadar da dikkat ettik boğazım yanıyor dudaklarım tuz yalamış gibi fosur fosur kabarmış geçen hafta izin aldım diye izinde almadım heryerim dökülüyor ballı süt içiyorum boğazım yumuşasın diye başka ne yapabilirim
Saoalsın canımBunu ben de favlara eklemiştim, her şey de var içinde çok güzel güle güle kullanın kuzum.
Gerçekten büyük rahatlıkmış. Kıyafetleri yıkadım yıkadım kuruttum. 1 günde bitti. Ütü işi kaldı bir tek, onda da annemden yardım isteyeceğim galiba ütü hiç sevmembaktım şimdi çok güzel miş beğendiğin model canım, bu gidişle 10da olur , işimiz zor
ayy kime ne istediğimi giydiririm bebişlerimiz rahat olsunlardaSaolasın canımEvet öyle diyorlar yumuşacık bebeğin tenine değeceği için kimi hastanede hemşire bu ne diyip giydirmemiş dün onu okudum Happy mom da
Ay ne güzel bugün burda hava kapalı.. Gelsin gari yaz üşütmeden hamilelik geçirelim içimiz ısınsın gönlümüz şenlensinkızlar hava çok güzel. Mis gibi güneş var attık arkadaslarla kendimizi d vitamini alıyoruz bir an önce yaz gelsin vallahi
Geçmiş olsun canım, of hamileyken çok zor. C vitamini, bol ılık ılık su, boğaz için de bal içine zencefil iyi gelmişti bana, bir de içebilir misin bilmiyorum ama sızma zeytinyağı kaşıklamıştım aradaben boğaz enfeksiyonu oldum yadudağımda uçuk çıkmış o kadar da dikkat ettik boğazım yanıyor dudaklarım tuz yalamış gibi fosur fosur kabarmış geçen hafta izin aldım diye izinde almadım heryerim dökülüyor ballı süt içiyorum boğazım yumuşasın diye başka ne yapabilirim
Hadi ben anlamadım bu ne ya gerek var mı dedim de, yenidoğan hemşiresi demese iyiymişSaolasın canımEvet öyle diyorlar yumuşacık bebeğin tenine değeceği için kimi hastanede hemşire bu ne diyip giydirmemiş dün onu okudum Happy mom da
Sana da geçmiş olsun canım. Ne kadar dikkat etsek de bağışıklığımız düşük, hiç üşüdüğümü hatırlamam ufacık esintiden etkileniyorum ben deGeçmiş olsun kuzum. Ben de aynı senin gibiyim. Aksaray'dan Erzurum'a geldim bu uzun yolculuktan sonra Erzurum'un soğuğunu alınca grip gibi bişey oldum. Dudaklarım seninki gibi nasıl kuruyor ve uçukta çıktı, zovirax sürüyorum. Ben ıhlamur içtim ballı limonlu biraz iyi geldi....Bir an önce iyi olalım yaaaaa
Geçmiş olsunben boğaz enfeksiyonu oldum yadudağımda uçuk çıkmış o kadar da dikkat ettik boğazım yanıyor dudaklarım tuz yalamış gibi fosur fosur kabarmış geçen hafta izin aldım diye izinde almadım heryerim dökülüyor ballı süt içiyorum boğazım yumuşasın diye başka ne yapabilirim
son bir ayım inşallahGeçmiş olsunaslında evde dinlensen keşke
Bir ay nedir ki hemen gelir geçerson bir ayım inşallahsonra doğum izni sağolsunlar ben ne zaman izin alsam hayır demediler cuma da izin almıştım iki hafta üstüste almayayım dedim iki hatta üç gündür var inşallah yarına geçer
Erzurum’da mı kalacaksın süreçte? Tüylerim diken diken oluyo soğuk buz her tarafGeçmiş olsun kuzum. Ben de aynı senin gibiyim. Aksaray'dan Erzurum'a geldim bu uzun yolculuktan sonra Erzurum'un soğuğunu alınca grip gibi bişey oldum. Dudaklarım seninki gibi nasıl kuruyor ve uçukta çıktı, zovirax sürüyorum. Ben ıhlamur içtim ballı limonlu biraz iyi geldi....Bir an önce iyi olalım yaaaaa
Evet Mügecim doğumda burada olacağım. Eşim Atatürk ünv. olduğu için buraya geldim. Burda bir de yeni bir doktor bulacağım. Aksaraydakini seviyordum, umarım burdaki de gönlüme göre olur. Sen doğumu Ardahanda mı yapacaksınErzurum’da mı kalacaksın süreçte? Tüylerim diken diken oluyo soğuk buz her tarafyakın sayılırız ardhandaym ben de şu an
Olur canım bulursun gönlüne göreEvet Mügecim doğumda burada olacağım. Eşim Atatürk ünv. olduğu için buraya geldim. Burda bir de yeni bir doktor bulacağım. Aksaraydakini seviyordum, umarım burdaki de gönlüme göre olur. Sen doğumu Ardahanda mı yapacaksın
Kurutmaya bakmaya başladığımda 5 bine alabiliyordum, bu ay 9500e alabildikRoborock s7 aldık hepside 8500dü, eşim dün gösterdi 10bin olmuş o da Aynı ay içinde inanamıyorum ya. Benim için çok iyi oldu, evde kedi de var, her gün süpürtüyorum