- 30 Ocak 2010
- 2.470
- 6.471
- Konu Sahibi -C-A-N-A-N-
- #3.581
Tutamıyoruz zamaaaanıııı sonunda kavuşmak da var ama sanki çok hızlı geçti gibi geliyor banagece 12 itibariyle 30+6 oldum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tutamıyoruz zamaaaanıııı sonunda kavuşmak da var ama sanki çok hızlı geçti gibi geliyor banagece 12 itibariyle 30+6 oldum
Oleyyyyyy darısı geriden gelen bizlereeeegece 12 itibariyle 30+6 oldum
Bazen sızı gibi bir şey oluyor. Batma tarzında bişi yaşamadım. Birkaç gün bir bak tatlım devam ederse bence danış nolur nolmaz..Canlar size bir sorum var. Böyle arada vajinamın içinde ufak bir batma oluyor. Keskin ama kısa süreli. Bugün 3 4 defa oldu, bunu yaşayan var mı, doktoruma danışmalı mıyım sizce? En son cumartesi muayenede her şey yolundaydı
Aksaraylı mısın, aa ne güzel. Ben Aksaraylı değilim ama orada çalışıyorum. Bu arada nasıl oldun. Ben iyileştim ama boğazımda ve burnumda bir tık sıkıntı var hala....çok geçmiş olsun uzun yolculuk zaten mahvetmiştir seni bağışıklığımız düştü herhalde normalde sık hastalanan biri değilim
bu arada bende aksaraylıyım ankarada yaşıyorum bizde haftasonu aksaraya gittik geldik daha ordayken hafiften belirtiler başlamıştı yemek yedimde parol içicem şimdi
Sağol gugucum, Ne bileyim anlamadım, sanırım yolda Sivasta falan mola verdiğimizde aşırı soğuktu, ordan bişiiler kaptım. Çok şükür ki geçti sayılır. Bir çok ilde bahar yüzünü gösterdi ama Erzurum.... Her taraf kar, çatılardan sarkan buzlar ürkütüyor :) Sen neler yapıyorsun, hazırlıklar nasıl gidiyorSana da geçmiş olsun canım. Ne kadar dikkat etsek de bağışıklığımız düşük, hiç üşüdüğümü hatırlamam ufacık esintiden etkileniyorum ben de @ssummer da demiş ya güneşli günler iyi gelecek bize
Buranın hastanelerini baya övüyorlar. Öneri üzerine iki isim buldum. Prof.. Dr.lar inşallah 6 sında ilk defa kontrole gideceğim. Umarım beğenirim, doktorla frekanslarımız tutar. Doktor çok önemli yaaaa Senin Trabzon da var mı doktorun?Olur canım bulursun gönlüne göre Erzurum büyük yer burda hastanede acil bişi olduğunda hep oraya sevk ediyorlar. Ben iki hafta sonra Trabzon’a geçeceğim doğumu orda yapacağım inş Var mı aklında doktor aldın mı randevu
Ben de de hiç olmadı canımcım. Devam ederse sor doktoruna. Ama genelde bebiş büyüdüğü için oluyor vs. diyenlere denk gelmiştim.Canlar size bir sorum var. Böyle arada vajinamın içinde ufak bir batma oluyor. Keskin ama kısa süreli. Bugün 3 4 defa oldu, bunu yaşayan var mı, doktoruma danışmalı mıyım sizce? En son cumartesi muayenede her şey yolundaydı
Ben de ben de :)gece 12 itibariyle 30+6 oldum
evet küçük ama kendine yeten bir şehirAksaraylı mısın, aa ne güzel. Ben Aksaraylı değilim ama orada çalışıyorum. Bu arada nasıl oldun. Ben iyileştim ama boğazımda ve burnumda bir tık sıkıntı var hala....
eşimde görsün minnoş kızımızı diye haftasonu gidiyoruz kontrollere 9 unda benim kontrolümdeBen de ben de :)
Yaa kimsenin kontrolü de yok ki azıcık bebiş sevelim
Benim kontrol 6 sında...
Senin kontrol ne zaman rollerciğim
İnşallah seversin Ben bi doktor kestirdim gözüme 11 inde gideceğim bakalım. Umarım severiz ikimiz de içimize siner de daha doktor aramayızBuranın hastanelerini baya övüyorlar. Öneri üzerine iki isim buldum. Prof.. Dr.lar inşallah 6 sında ilk defa kontrole gideceğim. Umarım beğenirim, doktorla frekanslarımız tutar. Doktor çok önemli yaaaa Senin Trabzon da var mı doktorun?
Çok amiiiin, doktor konusu önemli hakikaten. İnşallah bu gittiklerimizi beğeniriz vakit az kaldı yaaaa.İnşallah seversin Ben bi doktor kestirdim gözüme 11 inde gideceğim bakalım. Umarım severiz ikimiz de içimize siner de daha doktor aramayız
merhaba kağan kocatepeden dinlemiştim eğer rahimde kasılma yoksa olabilir korkmayın demişti prolaktin ve oksitosin seviyesi arttığı için normalmiş meme başlarını son haftaya kadar uyarmayın kasılma başlatır diyorlar eğer çok çok geliyorsa bir doktorunuza danışın istersenizKızlar göğsümden süt akmaya başladı, sizde durumlar ne? Bir de sıkmalı mıyız bilgisi olan var mı?
Tamamdır çok sağolunmerhaba kağan kocatepeden dinlemiştim eğer rahimde kasılma yoksa olabilir korkmayın demişti prolaktin ve oksitosin seviyesi arttığı için normalmiş meme başlarını son haftaya kadar uyarmayın kasılma başlatır diyorlar eğer çok çok geliyorsa bir doktorunuza danışın isterseniz
Sıkılmaz diye okumuştum bir yerde.. Olabiliyormuş böyle sen yine de doktoruna sor miktarını vs sorabilir.Kızlar göğsümden süt akmaya başladı, sizde durumlar ne? Bir de sıkmalı mıyız bilgisi olan var mı?
Bende bundan alıcam sırasını bekliyorKızlar bebek bakım çantası almayan var mı hala. Ben iki tane sipariş ettim biri geldi, kaliteli ve güzel. Gayette geniş,ve fonksiyonel,link koyuyorum size de fikir versin diye
MCD BAG Anne Bebek Bakım Ãantası F36 Turuncu Fiyatı, Yorumları - Trendyol
MCD BAG Anne Bebek Bakım Ãantası F36 Turuncu yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl