-
- Konu Sahibi -C-A-N-A-N-
- #3.521
kıyafet adına eksiğim hiç yokta. ıvır zıvırlar çok eksin bende şampuan emzirme sütyeni ateş ölçer falan.benimde var eksikler yok desekte çıkar hazırladıkça ekleriz üstüne ne var ne yok yıkanınca çıkar ortaya
Selamlar tatlımselam kızlarrr her şey yolundadır herkes iyidir umarım.
uzun zamandan beri giremiyordum buraya.
ben çok iyiyim :) yarın 29+0 olacağım çok heyecanlııı
12 nisan da doktorda kontrolüm var.
yarın da üroloji doktorundan randevu aldım bi idrar ve kültür tahlili vereceğim ne olur ne olmaz diye enfeksiyon varsa müdahale edilir.
bu haftasonu artık kıyafetleri yıkamaya başlayıp hafiften hastane çantasını hazırlamaya başlayacağım
sizde durumlar nasıl
Emzirme sütyeni ve ateş ölçer neler aldın ben karar veremedim bir türlükıyafet adına eksiğim hiç yokta. ıvır zıvırlar çok eksin bende şampuan emzirme sütyeni ateş ölçer falan.
tabi çanta hazırlamadan göremiyor insan.
elimde kağıt kalemle hazırlarım artık ahsdalda
valiz bende de yok ahahah :)Selamlar tatlımiyi yapıyorsun tedbir önemli inşallah sonuçların temizcek gelir. Gerçekten sonlara doğru yaklaştık Bende de çok eksik var valizim bile yok düşün
onları daha almadım işte kuzum. eksik bende onlar :)Emzirme sütyeni ve ateş ölçer neler aldın ben karar veremedim bir türlüeksikleri yazmak önemli insan yazmayınca aklına hemen gelmiyor. Ben aldıklarımı da aklıma gelen eksikleride bir deftere yazdım
Selam canımmm, iyi yapıyorsun ben de yaptırıyorum ara ara, düşse de tam kurtulamadım enfeksiyondanselam kızlarrr her şey yolundadır herkes iyidir umarım.
yarın da üroloji doktorundan randevu aldım bi idrar ve kültür tahlili vereceğim ne olur ne olmaz diye enfeksiyon varsa müdahale edilir.
bu haftasonu artık kıyafetleri yıkamaya başlayıp hafiften hastane çantasını hazırlamaya başlayacağım
sizde durumlar nasıl
Benimde büyük valiz varvaliz bende de yok ahahah :)
sanırım büyük bir bavulum var benim ona koyacağım her şeyi.
bavul içi düzenleyicilerden aldım.
rahatlık oluyormuş öyle. aklında bulunsun senin de
onları daha almadım işte kuzum. eksik bende onlar :)
ama ilk önce eski tip koltuk altı ateş ölçerinden almayı düşünüyorum. en doğru sonucu onlar veriyormuş.
deterjan olarak ne aldın kuzucum. ben deterjan almadım. sipariş vereyim diyorum ben deSelam canımmm, iyi yapıyorsun ben de yaptırıyorum ara ara, düşse de tam kurtulamadım enfeksiyondanGerçi haftasonu çıkan değere problem değil dedi dr.
Ben de bugün başladım örtülerden büyük parçalardan yıkamaya, doğum haberleri içimi ürperttiinşallah vaktinde güzel doğumlar yaşarız
kardeşimden kalan göğüs pompası vardı kuzu lansinoh onu kullanacağım.Benimde büyük valiz varValiz düzenleyici geçen haftalarda indirimdeydi aldım ondan çok şükür güzelde geldi bir tık yüksek verdim şu 30 tlde olanlardan değil ama içime sindi Aynen bende ilk koltuk altı düşünüyorum kulaktan olanların fiyatları ne kadar yüksek lazım olursa ilerleyen zamanda alınır artık dedim. Daha harcanacak alan çok nasılsa
Göğüs pompası aldın mı sende çalışıyorsun?
Bende ücretsiz izin düşündüm ama ödenecek taksitler var birde 2 ay sonrası kış dönemine girince işler rahatlıyor boşa almış gibi olucak kararsızım eşimi tek maaşa bırakmakta istemiyorum bakalım hayırlısı gün doğmadan neler doğardeterjan olarak ne aldın kuzucum. ben deterjan almadım. sipariş vereyim diyorum ben de
kardeşimden kalan göğüs pompası vardı kuzu lansinoh onu kullanacağım.
ben bir de ücretsiz izne çıkmayı planlıyorum 6 ay da o eklenecek 10 ay kadar evde olacağım kısmetse.
benim durumlar çok karışık ya. iş yeri kapanadabilir kapanmayadabilir :)
muallak her şey ama her türlü kapanmasa bile 10 ay yokum
şimdiden böyle planlar yapıyoruz ama her geçen gün her şeye o kadar çok zam geliyor ki. 2 gün sonra ne olacağımız belli değil. kesin bir şey söylemek artık çok zor cidden.Bende ücretsiz izin düşündüm ama ödenecek taksitler var birde 2 ay sonrası kış dönemine girince işler rahatlıyor boşa almış gibi olucak kararsızım eşimi tek maaşa bırakmakta istemiyorum bakalım hayırlısı gün doğmadan neler doğarlansinoh alıcam bende bekletiyorum bakalım şimdilik.
Deterjan için sana fikir vereyim annem duru granül sabun olanlardan almış ama onun içeriğide iyi değilmiş, instada bir bayan var prema ve onun anneliği diye o temiz içerikli olan ürünleri paylaşıyor bende onun dediklerinden seçip almayı düşünüyorum..
Herkese selamlar,deterjan olarak ne aldın kuzucum. ben deterjan almadım. sipariş vereyim diyorum ben de
ben bir de ücretsiz izne çıkmayı planlıyorum 6 ay da o eklenecek 10 ay kadar evde olacağım kısmetse.
Baby's Green Baby's Green Organik Aloe Veralı Kokusuz Biberon Temizleyici Fiyatı, Yorumları - TRENDYOLHerkese selamlar,
Kdvciğim deterjan olarak ben baby's green alacağım. Alternatifler arasında sodasan ve rahik-i mahtum da var. Bunların içerikleri tamamen doğal diye araştırdım.
Selam canım hoşgeldin tekrarselam kızlarrr her şey yolundadır herkes iyidir umarım.
sizde durumlar nasıl
Yok canım bu biberon temizleyici. Sen kıyafet için sormuştun demi, ekliyorum linki.
allah o kadar marka söylediniz ki ben şimdi hangisini alacağımı şaşırdım :)Selam canım hoşgeldin tekrarBende bı yandan başlasam diyorum yıkamaya bı yandan güneşi beklesemmi diyorum ama ne zaman birşeyi erken yapsam sonradan iyiki yapmışım diyorum yetişmiyor çünkü alışveriş olarak ben tamamladım sayilir ona rağmen hastane terliği gibi saçma şeyler geliyor aklıma liste yapmıştım bende ama herşeyi yazdım sağolsun o liste çok yardımcı oldu deterjan şampuan vs olarakta ben green clean ve siveno aldim rahiki mahtum ve naturalive da aklımda onlardı da ilerleyen zamanlarda pişik kremi vs olarak da deneyeceğim bide migrosta getirde just green var onunda içeriği temiz indirimde hangisi denk gelirse artik bakabilrsin
aaa hiç bakmamışım ne attığıma hahaha sağol kuzucum teşekkür ederimYok canım bu biberon temizleyici. Sen kıyafet için sormuştun demi, ekliyorum linki.
Baby
Baby's Green 1500 ml Organik Aloe Veralı Bebek ÃamaÅır Temizleyici - 40 Yıkama yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Ebebekten babyme granül almıştım canım şimdilik ilk yıkamalarda onu kullanıyorum. Ama minoris siveno ya da babys green e geçeceğim doğduğunda.deterjan olarak ne aldın kuzucum. ben deterjan almadım. sipariş vereyim diyorum ben de
O zaman şöyle yapiyorum ben notlara ekran görüntüsü olarak ekledim sende ekle istersen favoriye al birde Hepsiburada için de koleksiyonu link olarka atıyorum sadece bebekleri paylaşıyorum premanin bu incelediği markalar hepsini ondan aldım ben ki kendimde o sitelerde baktım sonradan içeriklerine burda grup gruplar kaybedersin ben kaydetmiştim ama burd naturalive ve rahiki mahtum yok onlari da ekleyebilirsin tamamen güvenlir olarakallah o kadar marka söylediniz ki ben şimdi hangisini alacağımı şaşırdım :)
aaa hiç bakmamışım ne attığıma hahaha sağol kuzucum teşekkür ederim
Çok tatlı görünüyor güle güle giysin bebişGeçenlerde indirimden aldığın 20li hastane çıkışı geldi
Saolasın tatlımÇok tatlı görünüyor güle güle giysin bebişben 10lu almıştım bir tane daha 10lu alayım diyordum aslında ama 20lide extra neler oluyor canım? Öyle almak daha mı iyi?
baby me granül bakıyordum ben de. mühendisin oğlu temiz içerik demiştiEbebekten babyme granül almıştım canım şimdilik ilk yıkamalarda onu kullanıyorum. Ama minoris siveno ya da babys green e geçeceğim doğduğunda.
aiiiyyyy çok teşekkür ederim kuzucumO zaman şöyle yapiyorum ben notlara ekran görüntüsü olarak ekledim sende ekle istersen favoriye al birde Hepsiburada için de koleksiyonu link olarka atıyorum sadece bebekleri paylaşıyorum premanin bu incelediği markalar hepsini ondan aldım ben ki kendimde o sitelerde baktım sonradan içeriklerine burda grup gruplar kaybedersin ben kaydetmiştim ama burd naturalive ve rahiki mahtum yok onlari da ekleyebilirsin tamamen güvenlir olarak