2022 ikizler burcu anneleri

Gerçekten yok yok ağız mendili, omuz bezi bile düşünüp koymuşlar çok iyi. Ben hep ayrı ayrı aldım onları. Bir 10lu daha alsam tamamım sanki hastane için
Kızlar setten çıkan iç zıbın varya hani önü zarf gibi ama incecik olan. O çok gerekli bir şey midir?

Yaaa evet güzel bir karışım oldu. Birisi göbek kordonu olduğundan dolayı zarf gibi olanlar iyi oluyor demişti. Okumuştum birkaç ay önce ben bu set haricinde indirimdeyken almıştım. Bu sette de çıktı. Ama çok gerekli mi hiç bilmiyorum.

ben reflü yatağı aldım her ihtimale karşı, genelde sevi bebe'den alıyorlar ama ben bebek house'dan almıştım

ben de beşiğin içine koyarım diye düşündüm, evden çalışıyorum, çalışırken de onda yanımda uyur

aaa inglesina mı aldın biz de bebek arabası ve puseti inglesina almıştık trilogy, seninki de trilogy mi

Gugubi ben sürünüyorum o konuda ahahahahah modele karar verdim ama kartta yer açılmadığı için beklemedeyim zam geliyor
Hangi modele karar verdin canım? Zaten karta yatırdığımız gibi doluyor yine favorilerim de gözümün önünde arşa çıktı. Ben bu ay kurutma makinası, kettle ve robot süpürge de aldım

Hangi modele karar verdin canım? Zaten karta yatırdığımız gibi doluyor yine favorilerim de gözümün önünde arşa çıktı. Ben bu ay kurutma makinası, kettle ve robot süpürge de aldım
Geçen sene ödemelerden alamadım kurutma makinesini arkadaş aldı şuan 2 katı makine çok mutsuzum bu konuda ama çok iyi yapmışsın büyük ihtiyaç.. Bizde extra koltuk almak zorunda kaldık ihtiyaçtan.. Cybexin bir modeli var uzun bir ismi var onu istiyordum ama fiyattan (11.600 TL) elemek zorunda kaldım. Prego quattro vip alıcam karar verdiğimde 5bindi şimdi 7 binlerde nerdeyse

günaydın güle güle kullanılsın canım bende aldım o iç zıbından göbek bağı düşene kadar diğerleri biraz sert gelebilir demişti annem olmazsa olmaz değil ama rahat olur gibi onu içten giydirince çok ince yumuşak bişey zaten

güle güle kullanın canım kurutma makinesini kayınvalidem aldı bizede bu ay gerçekten rahatlık evlenirken yer yok diye almamıştım fiyatlar uçmuş
robot süpürge ne marka aldınız eşim alalım diyorda biz kartlara çok yüklenmiyoruz biraz birikmiş nakit var ama doğumda kullanırız diye aldırmıyorum eşime fiyatlarda hergün yükseliyor çok kararsızım

ben boğaz enfeksiyonu oldum ya dudağımda uçuk çıkmış o kadar da dikkat ettik boğazım yanıyor dudaklarım tuz yalamış gibi fosur fosur kabarmış geçen hafta izin aldım diye izinde almadım heryerim dökülüyor ballı süt içiyorum boğazım yumuşasın diye başka ne yapabilirim

Geçmiş olsun kuzum. Ben de aynı senin gibiyim. Aksaray'dan Erzurum'a geldim bu uzun yolculuktan sonra Erzurum'un soğuğunu alınca grip gibi bişey oldum. Dudaklarım seninki gibi nasıl kuruyor ve uçukta çıktı, zovirax sürüyorum. Ben ıhlamur içtim ballı limonlu biraz iyi geldi....Bir an önce iyi olalım yaaaaa

Gerçekten büyük rahatlıkmış. Kıyafetleri yıkadım yıkadım kuruttum. 1 günde bitti. Ütü işi kaldı bir tek, onda da annemden yardım isteyeceğim galiba ütü hiç sevmem baktım şimdi çok güzel miş beğendiğin model canım, bu gidişle 10da olur , işimiz zor

Bende 1 tanecik var, setten çıkan. Alayım o zaman ben de doğru diyorsun göbeğini korumak lazım düşene kadar

Kurutmaya bakmaya başladığımda 5 bine alabiliyordum, bu ay 9500e alabildik Roborock s7 aldık hepside 8500dü, eşim dün gösterdi 10bin olmuş o da Aynı ay içinde inanamıyorum ya. Benim için çok iyi oldu, evde kedi de var, her gün süpürtüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…