2022 ikizler burcu anneleri

Kızlar saat 2 oldu asla uyuyamıyorum bir de uzun zaman sonra ilk defa kustum. Sırtım ağırıyor uyuyamadığım icin aklıma bir sürü sey geliyor. Strese giriyorum bi an önce sabah olsun istiyorum ya

ben de son trimester 'e girdikten sonra bir kaç defa çıkardım, bebekler iyice yukarı doğru çıktığı için baskı yapıyolar, yemeklerden önce alman için bi mide koruyucu yazdırsana doktoruna o biraz iyi gelir, bi de çok değil sık az ye, geç saate bırakma, ben bunlarla üstesinden gelmeye çalışıyorum

Gidemiyorum
Grev carsambada devam ediyo dediler.
Belki denk gelirse o dr grevde değilse muayne olabilirsin dediler. Risk alıp o kadar yol gidemem . Haftaya artık

olsuunn, haftaya hep beraber gidersiniz inşallah

bu arada yüzünün yeniden güldüğünü görmek çok güzel

olsuunn, haftaya hep beraber gidersiniz inşallah

bu arada yüzünün yeniden güldüğünü görmek çok güzel
Yok kuzum kendimi rahatlatıyorum.
Sağolsun bebeğim hareketleri ile güç veriyor bana.
Dualarınıza talibim.
Yarın öğleden sonra belli olacak herşey sanırım.
Korkularımı itmeye çalışıyorum.
Allah'ım nasip etsin 12 yıllık özlemi beraber yaşamayı nasip etsin

Amin canım inşallah,yarın güzel haberlerini yazarsın bize

Çokzoe biaksamdı saat bası uyandım. Dün misafirlikteydik biraz fazla kaçırdım birde kahve ictim bunye kahveye alısık değil sabaha kadar oturdum neredeyse

Yok gayet iyiyim dün misafirlikteydik fazla kaçırdım galiba uyuamayınca da vesveselendim. Zor bir geceydi umarım bu gece olmaz

Yok gayet iyiyim dün misafirlikteydik fazla kaçırdım galiba uyuamayınca da vesveselendim. Zor bir geceydi umarım bu gece olmaz
Kafeine toleransımız çok düşükmüş canım. Bol bol su içip atmaya çalış vücudundan. İyi olmana çok sevindim, endişeleniyoruz ters bir durum mu var diye aman inşallah hiç olmaz. Uyku öncesi magnezyum rahat uyumama yardımcı oluyor, kullanmıyorsan doktoruna da danışabilirsin

Açlık şekerim 88 çıkmış, asıl önemli olan tokluk ama henüz onay bekliyor diyor idrarımda yine bact ve leu değeri yüksek, offf bir kurtulamadım şundan Hiç belirtim de yok ama napcaz kızlar bu idrar yolu enfeksiyonunu, monurol kullandım, su içiyorum, c vitamini alıyorum ama bana mısın demiyor

Kızlar dış genital bölgede dudak kısmında çok fazla yanma hissi var,böyle acı biber sürmüş gibi veya fazla oturup tahriş etmiş gibi bilmiyorum ifade edebildim mi ama 3 gündür var geçmedi.
Bununla ilgili bir fikriniz var mı veya bunu yaşayan var mı?

Bende ara ara yaşıyorum. Duşta sirkeli suyla duruladım biraz yandı ama geçti sanırım onun sayesinde sanırım.

işe gidiyosun di mi Gugubi

bi acaba idrar tahlili ve kültürü mü versen

evde sirke yaptıysan daha iyi bence

bana doktorum yapma bakteriyi tutar dedi ama ben aralıklarla yaptım

suyla sirkeyi karıştırınca yoğunluğunu alıyo, sonra pamuk tacda peçeteyle temizliyorum ben hafif hafif

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…