2022 ikizler burcu anneleri

sen telaş yapma canım inşallah uyuyordur minnoş doktordan çıkınca haber ver bize
Kahvaltıdan sonra vurdu net bir şekilde biraz rahatladım gitmeyeceğim sanırım bakalım bu akşam da takip edeyim eğer hala az devam ederse acile gideceğim canım teşekkür ederim
Canımm benim de pazar ve pazartesi hiç hareket yoktu, hissetmemiştim. Dün ve Bugün biraz hissettim oh dedim. Yine de huzursuz olduysan baktır ama olabiliyor galiba. Ben reçel bal falan yediğimde hissediyorum genelde
Bende reçel yedim ondan 1 saat sonra falan hareketlendi biraz. Biraz daha takip edeceğim canım devam ederse bir giderim şimdilik biraz rahat bırakayım bakalım Daha 2 gün önce gitmemiş olsam daha çok korkardım sanırım
Pozisyon değiştirdiyse ondan da az hissediyor olabilirsin birşey yoktur endişelenme her ihtimale karşı baktır yine
Olabilir canım ben zaten genelde aşağılarda hissediyorum doğum pozisyonuna girmedi henüz. Eğer az olmaya devam ederse akşam acile gideceğim bakalım
Konumundan dolayı az hissediyo olabilirsin o zaman canım,yine de korkulacak seviyede azsa sen bilirsin ,ama benim de bazen azalıyor bazen artıyor
Sakin olmaya karar verdim kahvaltıdan sonra biraz hareketlendi bakalım canım devam ederse giderim doktora teşekkür ederim

Belki demez çünkü çok yüksek değil dikkat et diyeceğini düşünüyorum ben
Ebeyle görüştüm şimdi, biz diyet diyoruz ama kararı kadın doğumcun versin dedi. Doktordan gelen haberi bekleyeceğim, zaten 100lük yüklemeyi sağlık ocağı yapmıyormuş, yapalım derse doktora gideceğim. Yaptırırım sorun değil de yüksek çıkarsa diye tedirgin oldum

Endokrine yolladı canım ordan diyetisyene şeker ölçüm cihazı verdi günde 8 kere ölçüm yapıyorum valla şimdiden parmaklarım delik deşik oldu rabbim şifa versin hepsine çok zor stresi daha zor bı iyi gidiyor sonucum bı kötü ben de anlamadım dün daha iyiydi bugün berbat çıkıyor fazla dikkat te iyi değil demekki şu 5 günü bı hayırlısıyla atlatayim Dr sonuçlara bakıp ona gore karar verecek

EzgininAnnesi yarın devlet hastanesine gidecek misin kuzum haftaya giderim demiştin dün, yarın gitmezsin muhtemelen

SanatkarSeyyah perşembe ya da cuma gidebilirim demiştin aldın mı yarına acaba
Merhaba kızlar,
Öncelikle hepinizin kandilini kutlarım
Bereketli bir gün ve gece olsun
Benim randevum yarın saat 13:30 da.
En son 16 şubatta gitmiştim 1 ay oldu. Aşırı merak ediyorum bebişi, büyüdümü acaba, nasıl diye

Endişelenme kuzum, bazen arkaya doğru konum alıyorlar sanırım o zaman fazla hissedilmiyorlar. Cee eee oynuyor bence annesiyle

Şeker yüklemesi 60 dk sonucum 146 çıkmış. Birazdan arayacağım ebeyi ama yüksek mi
Geçmiş olsun kuzum, 146 çok problem değildir umarım. Ne dedi doktorun? Belki ilerleyen yazışmalarda yazmışsındır geriden geliyorum Biraz dikkat et sen yine de, üç beyazı biraz azalt der belki doktorun.

Geçmiş olsun canım, benim de sonucum üst değerin biraz üstünde çıktı. Henüz doktoruma ulaşamadım bakalım ne diyecek Sen özel hastanede mi yaptırdın bu takipleri? İnşallah sadece diyetle atlatırız

Hayirli kandiller herkese Rabbim bu güzel günün hatrına yavrularımıza sağlık sıhhat iman versin inşallah kalpleri gibi yüzleri de güzel olsun aminnn

Sende güzel haberlerle gel inşallah şimdi yaramaz ne büyümüştür

Geçmiş olsun kuzum, 146 çok problem değildir umarım. Ne dedi doktorun? Belki ilerleyen yazışmalarda yazmışsındır geriden geliyorum Biraz dikkat et sen yine de, üç beyazı biraz azalt der belki doktorun.
Sağol canım benimm, doktorumun sekreteriyle konuşabildim, yarın sabah arayacağım. Diyete başladım bile. Senin de yarın bebiş günün, güzel güzel haberler ve pozlarla gelirsin inş

Berbatım.
Ya Nisan'da vergi af yasası ile çıkacak.
Ya da 1 yıl.
Çok halsizim.
Gücüm yok.
.
Hayırlı Kandiller.
Allah Kalbinizden Geçenleri Nasip Etsin.
Dualarınız Kabul Olsun..
Ahh canım benim, dua edelim de Nisan’da son bulsun artık bu durum. Nefes aldığımız sürece umut var. Sabredip beklemekten başka elden bir şey gelmiyor

Berbatım.
Ya da 1 yıl.
Çok halsizim.
Gücüm yok.
.
Hayırlı Kandiller.
Dualarınız Kabul Olsun..
Allah'tan ümidini kesme, bu gün mucize bir gün allah dilerse yarın çıkarır eşinizi yeter ki samimiyetle dua edin allah'tan bekleyin. Allah kurtarsın inşallah hayırlı kandiller.

Hayırlı kandiller güzel anneler gönlünüzden geçen en hayırlı şeyler nasip olsun. Allah hepimize sağlık afiyet huzur mutluluk lütfetsin ailemizle evlatlarımızla
Bu da benim kızçemin zıbını geldiğinden beri seviyorum Defacto ürünü kumaşı o kadar güzel ki fitilli tok oluşuna bayıldım gerçekten çok başarılı 27tl gibi bir fiyata aldım indirimden aklınızda bulunsun

Eklentiler

• IMG_20220315_234531.jpg
    146,3 KB · Görüntüleme: 50
Berbatım.
Ya da 1 yıl.
Çok halsizim.
Gücüm yok.
.
Hayırlı Kandiller.
Dualarınız Kabul Olsun..

tüm tecavüzcüler, kadın cinayeti işleyenler elini kolunu sallayarak gezerken... neyse bi şey demek istemiyorum

çok çok üzüldüm, umarım bir yolu bulunur bu paraya çevrilebilecek bi ceza olmalı, çünkü çok çok saçma, vergi en nihayetinde cezası paraya çevrilebiliyor olmalı

söylemek kolay ama sen dirayetli olmalısın bebeğin için tüm iyi dileklerim seninle, eşinle ve bebeğinle

Sanada geçmiş olsun canım valla kafaya takınca daha kötü oluyor ben şeker testini yaptirdima pişman oldum zaten bebeğim kilolu değil ben bu ay hiç almamisim 6 aylık olduk şükür daha 4 kilo almışım şeker hamur işi hiç yemem diyetisyen bile şaşırdı yasaklarda sadece patates pirinç yeme dedi geri kalanı zaten yemiyorum dedim. Şeker ölçme cihazını endokrindeki Dr verdi 5 gün ölçmek için ben dün basladm yapmaya bugün degerlerim dünden beter özele gidiyorum

rengi de harika soft renkler bebeklere çok yakışıyo fiyatı da gayet iyi

sağlıkla giysin minik kuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…