2022 ikizler burcu anneleri

Maşallah canım iyi çıkmasına sevindim gözün Aydın 😍🥰

Evet maşallah hepsi büyüyorlar sende bu kontrolde görürsün kocaman olmustur ❤️

Yaa valla maşallah miniklere ne kadar büyüdüler 🥰❤️ Sağlıkla gelsinler 😊

Ne kadar büyüdüler değil mi mercimek kadardılar 😍🥰 Sağol kuzum ❤️

gözlerim de görmüyo artık🙄 baldanmadamın kızının adı günce
seninkine Günce yazmışım şimdi fark ettim sen de beni bozmamışsın ne tatlısın😍 kafam gitti iyice hamile kafası böyle bi şey mi yaaa🙄

ben şimdi geldim eve 1276 gram olmuş 🚀
suyuna baktı iyi dedi, ölçümleri iyi hareketlerini sordu, çok hareketli dedim artık kameraya sığmadığı için poz almak çok zor oluyo🙈 videoya çektik, videodan ekran görüntüsğ aldım ama çok net değil, bütün parmakları ağzında emdi durdu 😂
Meyaba altın çocuk 🤩 maşallah koca abi olduun

gözlerim de görmüyo artık🙄 baldanmadamın kızının adı günce
seninkine Günce yazmışım şimdi fark ettim sen de beni bozmamışsın ne tatlısın😍 kafam gitti iyice hamile kafası böyle bi şey mi yaaa🙄
Hepimiz hamileyiz birbirimizi en iyi biz anlariz hiç sorun değil o senin tatlılığın ❤️ 🤗

Merhabalarrr,

Bugün şeker yüklemem yapıldı çok şükür bir sorun çıkmadı kızlar 🙏🙏

Kızımız da 808 gram olmuş, kendisi görüntü vermemek için kolları ve bacaklarıyla akrobatik hareketler yapıp yüzünü kapattı ama kontrol randevusu hakkını kullanacağım, inşallah o zaman görürürüm ☺️

Merhabalarrr,

Kızımız da 808 gram olmuş, kendisi görüntü vermemek için kolları ve bacaklarıyla akrobatik hareketler yapıp yüzünü kapattı ama kontrol randevusu hakkını kullanacağım, inşallah o zaman görürürüm ☺️

doktor fobisi bir kez daha ben buradayım dedi🙈

ya da bu minnoşların hepsi şakacı😍

teker teker şeker yüklemelerini de tamamlıyoruz çok şükür 🙏 nereden nereye geldik🧡

Defne'nin ne kadar bal olduğunu bildiğimiz için yüzünü göstermese de sorun yok🚀🚀

Merhabalarrr,

Geçmiş olsun canımm, çok sevindim sorunsuz geçmesine, yarın darısı başıma🥰

👩‍💻

efenim yyakşamlaar🤩

yarın;
GeceMavi- GeceMavi- sağlık ocağına gidecekti ama grevden iptal olur mu hiç bilemiyorum 👀

EzgininAnnesi EzgininAnnesi bugün sağlık ocağının azizliğine uğradın ama yarın zeynep kamil'e gidiyosun🚀🚀🚀🧡

vee

Gugubi Gugubi nin sabah 8:30'da şeker yüklemesi var sağlık ocağında, glikozlar içilsinnn🥂

inşallah güzel sonuçlarla gelşrsiniz🙏🧡

Kızlar saat 2 oldu asla uyuyamıyorum bir de uzun zaman sonra ilk defa kustum. Sırtım ağırıyor uyuyamadığım icin aklıma bir sürü sey geliyor. Strese giriyorum bi an önce sabah olsun istiyorum ya 😭
Ahh canım yaaa vesveseye verme kendini güzel şeyler düşünmeye çalış 😕 Uyku bozuluyor kimi hamilelerde bende bir süredir 3-4 ten önce uyuyamıyorum.. Kusmayıda kafana takma bu zamanlarda mide yanmaları olduğu için bence olabilir bir şey..

👩‍💻

efenim yyakşamlaar🤩

yarın;
GeceMavi- GeceMavi- sağlık ocağına gidecekti ama grevden iptal olur mu hiç bilemiyorum 👀

EzgininAnnesi EzgininAnnesi bugün sağlık ocağının azizliğine uğradın ama yarın zeynep kamil'e gidiyosun🚀🚀🚀🧡

vee

Gugubi Gugubi nin sabah 8:30'da şeker yüklemesi var sağlık ocağında, glikozlar içilsinnn🥂

inşallah güzel sonuçlarla gelşrsiniz🙏🧡
Gidemiyorum 😂😂
Grev carsambada devam ediyo dediler.
Belki denk gelirse o dr grevde değilse muayne olabilirsin dediler. Risk alıp o kadar yol gidemem . Haftaya artık 😔

Kızlar saat 2 oldu asla uyuyamıyorum bir de uzun zaman sonra ilk defa kustum. Sırtım ağırıyor uyuyamadığım icin aklıma bir sürü sey geliyor. Strese giriyorum bi an önce sabah olsun istiyorum ya 😭
Canımm iyi misin şimdi? Bu haftalarda şikayetlerimiz geri gelebilirmiş, özellikle mide sıkıştığı için yanma bulantı olabilir diyordu uygulama. Uyuyamıyorum diye direttikçe de uykusu kaçıyor insanın, kötü birşey yoktur inşallah. Haber ver bize de 🥰

Merhabalarrr,

gözün aydın canım yüzünü göremesekte o hareketleri görmek bile çok güzel bir his 💕
amanın kilolara da az kalmış benimde cuma şeker yüklemesi inşallah bende sorunsuz atlatırım 😉

X