- 30 Ocak 2010
- 2.470
- 6.471
- Konu Sahibi -C-A-N-A-N-
- #3.221
Günaydınn, herkese hayırlı kandiller EzgininAnnesi hayırlı haberler almanı diliyorum tüm kalbimle
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlı kandillerGünaydınn, herkese hayırlı kandiller EzgininAnnesi hayırlı haberler almanı diliyorum tüm kalbimle
Hamile hemen hemen herkes yapıyor ya enfeksiyon belası olunca, normal elma sirkesi ve su karıştırıyorm yarı yarıya . peçeteye döküp kullanıyorum.Yok kuzum 2 haftadır evdeyim. Şimdi konuşmalarınızı okudum da sirke ben de deneyeceğim, nasıl yapıyorsunuz, sulandırıp pamukla mı temizliyorsunuz? Bir de beyaz sirke mi yoksa evde yaptığımız sirke olur mu?
Günaydın hiç mi hareket etmedi,az minik hareketler mi?Günaydın herkese, hayırlı kandiller.
Kızlar 27. Haftada hareket azalması yaşadınız mı? Dünden beri hareket etmiyor sanki çok kafama takıldı daha pazartesi doktora gitmiştim. Ne yapacağımı bilemedim
hayırlı kandiller canımGünaydın herkese, hayırlı kandiller.
Kızlar 27. Haftada hareket azalması yaşadınız mı? Dünden beri hareket etmiyor sanki çok kafama takıldı daha pazartesi doktora gitmiştim. Ne yapacağımı bilemedim
Çok az hareketler zaten plasenta önde olduğu için azdı ancak dünden beri bu kadar azalması beni korkuttuGünaydın hiç mi hareket etmedi,az minik hareketler mi?
Dünden beri yapmadığım kalmadı çok çok az hareketler sanırım bugün gideceğim doktora teşekkür ederimhayırlı kandiller canım
okuduğum kadarıyla tatlı birşeyler yiyip solunuza uzanın diyorlar bir deneyin isterseniz devam ederse hareketsizlik acile gidip baktırabilirsin
sen telaş yapma canım inşallah uyuyordur minnoş doktordan çıkınca haber ver bizeÇok az hareketler zaten plasenta önde olduğu için azdı ancak dünden beri bu kadar azalması beni korkuttu
Dünden beri yapmadığım kalmadı çok çok az hareketler sanırım bugün gideceğim doktora teşekkür ederim
Canımm benim de pazar ve pazartesi hiç hareket yoktu, hissetmemiştim. Dün ve Bugün biraz hissettim oh dedim. Yine de huzursuz olduysan baktır ama olabiliyor galiba. Ben reçel bal falan yediğimde hissediyorum geneldeGünaydın herkese, hayırlı kandiller.
Pozisyon değiştirdiyse ondan da az hissediyor olabilirsin birşey yoktur endişelenme her ihtimale karşı baktır yineÇok az hareketler zaten plasenta önde olduğu için azdı ancak dünden beri bu kadar azalması beni korkuttu
Dünden beri yapmadığım kalmadı çok çok az hareketler sanırım bugün gideceğim doktora teşekkür ederim
Ne dediler aradın mıŞeker yüklemesi 60 dk sonucum 146 çıkmış. Birazdan arayacağım ebeyi ama yüksek mi
Konumundan dolayı az hissediyo olabilirsin o zaman canım,yine de korkulacak seviyede azsa sen bilirsin ,ama benim de bazen azalıyor bazen artıyorÇok az hareketler zaten plasenta önde olduğu için azdı ancak dünden beri bu kadar azalması beni korkuttu
Kaç mg şeker verildi canım 140 sınır diye biliyorumŞeker yüklemesi 60 dk sonucum 146 çıkmış. Birazdan arayacağım ebeyi ama yüksek mi
Aradım açmadı, doktoruma da yazdım sonuçları attım. Henüz ses yok. 100lük yaptır diyecekler internetten baktıklarıma göre. Senin de böyle olmuştu dimi?Ne dediler aradın mı
50lik yaptılar kuzum, ben de öyle biliyorum. 100lük yaptır diyecekler galiba. Haber bekliyorum. Biraz kaygılandım daKaç mg şeker verildi canım 140 sınır diye biliyorum
Belki demez çünkü çok yüksek değil dikkat et diyeceğini düşünüyorum ben50lik yaptılar kuzum, ben de öyle biliyorum. 100lük yaptır diyecekler galiba. Haber bekliyorum. Biraz kaygılandım da