- 3 Temmuz 2021
- 3.708
- 12.505
- 41
-
- Konu Sahibi -C-A-N-A-N-
- #3.181
Maşallah canım iyi çıkmasına sevindim gözün Aydın
Evet maşallah hepsi büyüyorlar sende bu kontrolde görürsün kocaman olmustur
Yaa valla maşallah miniklere ne kadar büyüdülerSağlıkla gelsinler
Ne kadar büyüdüler değil mi mercimek kadardılarSağol kuzum
Meyaba altın çocukben şimdi geldim eve 1276 gram olmuş
suyuna baktı iyi dedi, ölçümleri iyi hareketlerini sordu, çok hareketli dedim artık kameraya sığmadığı için poz almak çok zor oluyovideoya çektik, videodan ekran görüntüsğ aldım ama çok net değil, bütün parmakları ağzında emdi durdu
Saoalsın kuzum inşallah kabızlık çıkmazgünaydın canım gece yatarken günde 1 tane içiyorum bende biraz kabızlıkta yaptı
Hepimiz hamileyiz birbirimizi en iyi biz anlariz hiç sorun değil o senin tatlılığıngözlerim de görmüyo artıkbaldanmadamın kızının adı günce
seninkine Günce yazmışım şimdi fark ettim sen de beni bozmamışsın ne tatlısınkafam gitti iyice hamile kafası böyle bi şey mi yaaa
Keşke burdakiler de çalışsaydı ben sabah gidip eli boş döndümSağlık ocağını aradım çalışıyorlarmış, yarın 8:30da şeker yüklemem varhatta bugün de çalışıyoruz dedi ama geçti artık.
Aaa kötü olmuş canımm, ben de emin olamadığımdan aradım. Yarına ya da garanti olsun perşembeye gidersinKeşke burdakiler de çalışsaydı ben sabah gidip eli boş döndüm
Merhabalarrr,
Bugün şeker yüklemem yapıldı çok şükür bir sorun çıkmadı kızlar
Kızımız da 808 gram olmuş, kendisi görüntü vermemek için kolları ve bacaklarıyla akrobatik hareketler yapıp yüzünü kapattı ama kontrol randevusu hakkını kullanacağım, inşallah o zaman görürürüm
Geçmiş olsun canımm, çok sevindim sorunsuz geçmesine, yarın darısı başımaMerhabalarrr,
Kızımız da 808 gram olmuş, kendisi görüntü vermemek için kolları ve bacaklarıyla akrobatik hareketler yapıp yüzünü kapattı ama kontrol randevusu hakkını kullanacağım, inşallah o zaman görürürüm
Teşekkür ederimmmGeçmiş olsun canımm, çok sevindim sorunsuz geçmesine, yarın darısı başıma
Kızlar bir anda aklıma geldi şimdi, bu şekere bakmak için parmaktan mı kan alıyorlar damardan mı?
önce glikoz veriyolar gazoz gibisonra koldan kan alıyolar
Ahh canım yaaa vesveseye verme kendini güzel şeyler düşünmeye çalışKızlar saat 2 oldu asla uyuyamıyorum bir de uzun zaman sonra ilk defa kustum. Sırtım ağırıyor uyuyamadığım icin aklıma bir sürü sey geliyor. Strese giriyorum bi an önce sabah olsun istiyorum ya
Gidemiyorum
efenim yyakşamlaar
yarın;
GeceMavi- sağlık ocağına gidecekti ama grevden iptal olur mu hiç bilemiyorum
EzgininAnnesi bugün sağlık ocağının azizliğine uğradın ama yarın zeynep kamil'e gidiyosun
vee
Gugubi nin sabah 8:30'da şeker yüklemesi var sağlık ocağında, glikozlar içilsinnn
inşallah güzel sonuçlarla gelşrsiniz
Sağol canımm, parmaktan aldırmayı hiç sevmiyorum da şükürönce glikoz veriyolar gazoz gibisonra koldan kan alıyolar
Canımm iyi misin şimdi? Bu haftalarda şikayetlerimiz geri gelebilirmiş, özellikle mide sıkıştığı için yanma bulantı olabilir diyordu uygulama. Uyuyamıyorum diye direttikçe de uykusu kaçıyor insanın, kötü birşey yoktur inşallah. Haber ver bize deKızlar saat 2 oldu asla uyuyamıyorum bir de uzun zaman sonra ilk defa kustum. Sırtım ağırıyor uyuyamadığım icin aklıma bir sürü sey geliyor. Strese giriyorum bi an önce sabah olsun istiyorum ya
gözün aydın canım yüzünü göremesekte o hareketleri görmek bile çok güzel bir hisMerhabalarrr,