2022 ikizler burcu anneleri

gözlerim de görmüyo artık baldanmadamın kızının adı günce
seninkine Günce yazmışım şimdi fark ettim sen de beni bozmamışsın ne tatlısın kafam gitti iyice hamile kafası böyle bi şey mi yaaa

Meyaba altın çocuk maşallah koca abi olduun

Hepimiz hamileyiz birbirimizi en iyi biz anlariz hiç sorun değil o senin tatlılığın

Merhabalarrr,

Bugün şeker yüklemem yapıldı çok şükür bir sorun çıkmadı kızlar

Kızımız da 808 gram olmuş, kendisi görüntü vermemek için kolları ve bacaklarıyla akrobatik hareketler yapıp yüzünü kapattı ama kontrol randevusu hakkını kullanacağım, inşallah o zaman görürürüm

doktor fobisi bir kez daha ben buradayım dedi

ya da bu minnoşların hepsi şakacı

teker teker şeker yüklemelerini de tamamlıyoruz çok şükür nereden nereye geldik

Defne'nin ne kadar bal olduğunu bildiğimiz için yüzünü göstermese de sorun yok

Geçmiş olsun canımm, çok sevindim sorunsuz geçmesine, yarın darısı başıma

efenim yyakşamlaar

yarın;
GeceMavi- sağlık ocağına gidecekti ama grevden iptal olur mu hiç bilemiyorum

EzgininAnnesi bugün sağlık ocağının azizliğine uğradın ama yarın zeynep kamil'e gidiyosun

vee

Gugubi nin sabah 8:30'da şeker yüklemesi var sağlık ocağında, glikozlar içilsinnn

inşallah güzel sonuçlarla gelşrsiniz

Kızlar saat 2 oldu asla uyuyamıyorum bir de uzun zaman sonra ilk defa kustum. Sırtım ağırıyor uyuyamadığım icin aklıma bir sürü sey geliyor. Strese giriyorum bi an önce sabah olsun istiyorum ya
Ahh canım yaaa vesveseye verme kendini güzel şeyler düşünmeye çalış Uyku bozuluyor kimi hamilelerde bende bir süredir 3-4 ten önce uyuyamıyorum.. Kusmayıda kafana takma bu zamanlarda mide yanmaları olduğu için bence olabilir bir şey..

Gidemiyorum
Grev carsambada devam ediyo dediler.
Belki denk gelirse o dr grevde değilse muayne olabilirsin dediler. Risk alıp o kadar yol gidemem . Haftaya artık

Kızlar saat 2 oldu asla uyuyamıyorum bir de uzun zaman sonra ilk defa kustum. Sırtım ağırıyor uyuyamadığım icin aklıma bir sürü sey geliyor. Strese giriyorum bi an önce sabah olsun istiyorum ya
Canımm iyi misin şimdi? Bu haftalarda şikayetlerimiz geri gelebilirmiş, özellikle mide sıkıştığı için yanma bulantı olabilir diyordu uygulama. Uyuyamıyorum diye direttikçe de uykusu kaçıyor insanın, kötü birşey yoktur inşallah. Haber ver bize de

gözün aydın canım yüzünü göremesekte o hareketleri görmek bile çok güzel bir his
amanın kilolara da az kalmış benimde cuma şeker yüklemesi inşallah bende sorunsuz atlatırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…