- 20 Ağustos 2013
- 991
- 3.767
-
- Konu Sahibi -C-A-N-A-N-
- #3.161
Gözün aydın, çok şükür sonuçlar güzel çıkmış.Herkese selamlarBenim şeker yükleme testi sonuçlandı. Referans aralığı dışında bir değer yok. Önce 87 çıktı sıvıyı içtikten 1 saat sonra 110, 2 saat sonra 105 çıkmış. 140 üstü değerlerde sanıırm doktor diyet öneriyormuş. Doktor perşembe görecek inşallah sonuçları.
Ay maşallah yaaağ artık yüzü tam bebek formatındaben şimdi geldim eve 1276 gram olmuş
suyuna baktı iyi dedi, ölçümleri iyi hareketlerini sordu, çok hareketli dedim artık kameraya sığmadığı için poz almak çok zor oluyovideoya çektik, videodan ekran görüntüsğ aldım ama çok net değil, bütün parmakları ağzında emdi durdu
Süt ve süt ürünleri tükettikten 2 saat sonra içebilirsin demişti doktorum sorduğumda.Ben de merak ediyorum inşallah yapmaz. Süt ve süt ürünleri ile kullanmayınız yazılmış eczanede üstüne.. Ne zaman kullanacaksın kuzum yani günün hangi saatinde sana bişi dediler mi bu konuda..
Teşekkürler rollercığım. Sonuçları aldım, minareller, idrar vb. her şeye bakmıştı.hadi güzel sonuçlar gelsin oradan da
senin için perşembeyi not alıyorum şimdilik değişirse güncellerim
Bana doktor sabah kahvaltıdan 1 saat önce alsan daha iyi olur dedi. Ama ben akşam yemeğinden 1-2 saat önce alacağım. O da olur dedi dr.Ben de merak ediyorum inşallah yapmaz. Süt ve süt ürünleri ile kullanmayınız yazılmış eczanede üstüne.. Ne zaman kullanacaksın kuzum yani günün hangi saatinde sana bişi dediler mi bu konuda..
Maşallah Balkız, gözün aydın sonuçlar sevindirici çıkmışCanım bacağına vuran bir ağrı varsa siyatik olabilir bende de oluyor bebek baskı yapıyor artık sanırım.
.
Kızlar selam herkese bende bugün şeker yüklemesi yaptırdım 75lik. Bir problem çıkmadı şükür. Miniğim de 1020 gr olmuş 27+0 dedi doktorumuz. Biraz son adet tarihini yakalamışız. Plasenta önde olduğu için hareketlerimiz çok net değil ama hiçbir sorun yok dedi doktor. 3-4 hafta sonra memlekete uçak yolculuğu yapacağım onda da sıkıntı yokmuş sadece yola çıkmadan gel tekrar bakalım rapor yazalım dedi. Bende durumlar bu şekilde
Teşekkürler rollercığım. Sonuçları aldım, minareller, idrar vb. her şeye bakmıştı.
Çok şükür bir problem yok sadece kan 12 olması gerekiyorken 11 çıktı. Onu da çayı biraz fazla içtiğim için olabilir dedi. Sıkıntıya sokacak bir değer değilmiş. Demir vitamini verdi, sana verdiğinden. Her gün bir tane yemekten 1 saat önce alıcam. Calsiyum ve magnezyumu sordum çünkü genelde extra takviye alan çok oluyor ben de almalım ıyım diye. Gerek yok dedi. Minarellerim çok iyi çıktı çok şükür.
Perşembe ya da cuma da kontrole gideceğim inşallah
Canım bacağına vuran bir ağrı varsa siyatik olabilir bende de oluyor bebek baskı yapıyor artık sanırım.
.
Kızlar selam herkese bende bugün şeker yüklemesi yaptırdım 75lik. Bir problem çıkmadı şükür. Miniğim de 1020 gr olmuş 27+0 dedi doktorumuz. Biraz son adet tarihini yakalamışız. Plasenta önde olduğu için hareketlerimiz çok net değil ama hiçbir sorun yok dedi doktor. 3-4 hafta sonra memlekete uçak yolculuğu yapacağım onda da sıkıntı yokmuş sadece yola çıkmadan gel tekrar bakalım rapor yazalım dedi. Bende durumlar bu şekilde
Selaaam
yarının kontrolleri
karaca3443 şeker yüklemesi var ve kontrol inşallah sorunsuz geçer glikozlar içilsin
EzgininAnnesi 'de sağlıkmocağına gidiyor belki kalbini de dinlersin kuzu
yarın başka kimse yok di mii
Aldıklarını güle güle kullan Canancığım. Sabahlık takımını beğendin mi ben de başka bir markadan senin aldığın modele benzeyen bir model beğendim. Henüz almadım. Yorumlarda çok ince diyorlardı. Senin aldığın nasıl? Kumaşı kalitesi, üzerinde duruşu hoşuna gitti mi?
Canım bacağına vuran bir ağrı varsa siyatik olabilir bende de oluyor bebek baskı yapıyor artık sanırım.
.
Kizlar ben geldim uzun bı ara verdim bugün Dr kontrolum vardı şeker yuklemesi yapıldı sonucum iyi değilmiş Dr yarın tekrar yüzyüze görüşmeye çağırdı böyle olupta sonucu temiz çıkan oldumu korkuyorum biraz Eki Görüntüle 3025739
Herhangi bir zaman dilimi olur o zaman..Süt ve süt ürünleri tükettikten 2 saat sonra içebilirsin demişti doktorum sorduğumda.
Ne güzel bana hiçbir şey demedi imom bitince başlarsın dediydi sadeceBana doktor sabah kahvaltıdan 1 saat önce alsan daha iyi olur dedi. Ama ben akşam yemeğinden 1-2 saat önce alacağım. O da olur dedi dr.
Benim iptal canım.
yarının kontrolleri
karaca3443 şeker yüklemesi var ve kontrol inşallah sorunsuz geçer glikozlar içilsin
EzgininAnnesi 'de sağlıkmocağına gidiyor belki kalbini de dinlersin kuzu
yarın başka kimse yok di mii
Maşallah canım iyi çıkmasına sevindim gözün AydınTeşekkürler rollercığım. Sonuçları aldım, minareller, idrar vb. her şeye bakmıştı.
Çok şükür bir problem yok sadece kan 12 olması gerekiyorken 11 çıktı. Onu da çayı biraz fazla içtiğim için olabilir dedi. Sıkıntıya sokacak bir değer değilmiş. Demir vitamini verdi, sana verdiğinden. Her gün bir tane yemekten 1 saat önce alıcam. Calsiyum ve magnezyumu sordum çünkü genelde extra takviye alan çok oluyor ben de almalım ıyım diye. Gerek yok dedi. Minarellerim çok iyi çıktı çok şükür.
Perşembe ya da cuma da kontrole gideceğim inşallah
Evet maşallah hepsi büyüyorlar sende bu kontrolde görürsün kocaman olmusturMaşallah Balkız, gözün aydın sonuçlar sevindirici çıkmış
Ay miniğin kocaman olmuş artık...
Yaa valla maşallah miniklere ne kadar büyüdülerGünce de artık 1 kilo
bundan sonra kilolarla konuşucaz
detaylıları konuşuyoduk şimdi herkesin şeker yüklemeleri bile tamamlanıyor çok şükür
Ne kadar büyüdüler değil mi mercimek kadardılarOyyyy maşallah, ne güzel canım yaa.
Harika haberler.
1 kilo diyebiliyorsun artık.
Maşallah kuzuya.
.
Ne kadar büyüdüler değil mi mercimek kadardılarSağol kuzum
günaydın canım gece yatarken günde 1 tane içiyorum bende biraz kabızlıkta yaptıKuzum sen günün hangi zaman aralığında alıyorsun. Günde 1 yemekten 1 saat önce aç karnına yazıyor üstünde ama emin olamadım. Tamamen mi aç olmak lazım bu ilaçta..