2022 ikizler burcu anneleri

Gözün aydın, çok şükür sonuçlar güzel çıkmış.

Ay maşallah yaaağ artık yüzü tam bebek formatında Nasıl tatlı öyle, acıkmış mı annesi. Küçük prens kocamaan olmuş maşalllah, severim ben onu Benim gittiğimden bu yana 1 ay olacak nerdeyse 700 gramdı çok merak ediyorum kaç oldu :) Karnım baya belli olmaya başladı kuzum senin ki nasıl ... Artık yukardan bakınca ayakları görmek mümkün değil :)

Ben de merak ediyorum inşallah yapmaz. Süt ve süt ürünleri ile kullanmayınız yazılmış eczanede üstüne.. Ne zaman kullanacaksın kuzum yani günün hangi saatinde sana bişi dediler mi bu konuda..
Süt ve süt ürünleri tükettikten 2 saat sonra içebilirsin demişti doktorum sorduğumda.

hadi güzel sonuçlar gelsin oradan da

senin için perşembeyi not alıyorum şimdilik değişirse güncellerim
Teşekkürler rollercığım. Sonuçları aldım, minareller, idrar vb. her şeye bakmıştı.
Çok şükür bir problem yok sadece kan 12 olması gerekiyorken 11 çıktı. Onu da çayı biraz fazla içtiğim için olabilir dedi. Sıkıntıya sokacak bir değer değilmiş. Demir vitamini verdi, sana verdiğinden. Her gün bir tane yemekten 1 saat önce alıcam. Calsiyum ve magnezyumu sordum çünkü genelde extra takviye alan çok oluyor ben de almalım ıyım diye. Gerek yok dedi. Minarellerim çok iyi çıktı çok şükür.
Perşembe ya da cuma da kontrole gideceğim inşallah

Ben de merak ediyorum inşallah yapmaz. Süt ve süt ürünleri ile kullanmayınız yazılmış eczanede üstüne.. Ne zaman kullanacaksın kuzum yani günün hangi saatinde sana bişi dediler mi bu konuda..
Bana doktor sabah kahvaltıdan 1 saat önce alsan daha iyi olur dedi. Ama ben akşam yemeğinden 1-2 saat önce alacağım. O da olur dedi dr.

Maşallah Balkız, gözün aydın sonuçlar sevindirici çıkmış
Ay miniğin kocaman olmuş artık...

ayy harika zaten tam sınır ondan bir şey olmaz

demire de böylece aynı haftada başlamış oluyoruz

bakalım perşembe-cuma kilosu kaç çıkacak minnoşun

Günce de artık 1 kilo

bundan sonra kilolarla konuşucaz

detaylıları konuşuyoduk şimdi herkesin şeker yüklemeleri bile tamamlanıyor çok şükür

Ben çok beğendim canım.
Geceliğin arkası ve kolları penye. İç gösteriyo tek başına.

Sabahlık incecik bir kumaş. Üzerine giyince belli olmuyo hiçbir şey.

Çok teşekkür ederim.

.

Oyyyy maşallah, ne güzel canım yaa.
Harika haberler.

1 kilo diyebiliyorsun artık.

Maşallah kuzuya.

.

Canım sonuçlar aralıkta çıkmamış ama ciddi bir sorun olduğunu düşünmüyorum.

Karbonhidrat ve şekeri azaltıp, proteini arttır diyebilir doktorun.

Testi tekrar isteyebilir.

Merak etme, bebeğe bir zararı yok bunların. Farz et ki 2 dilim baklava yedin, yemediğimiz şey mi canım?

.

Süt ve süt ürünleri tükettikten 2 saat sonra içebilirsin demişti doktorum sorduğumda.
Herhangi bir zaman dilimi olur o zaman..

Bana doktor sabah kahvaltıdan 1 saat önce alsan daha iyi olur dedi. Ama ben akşam yemeğinden 1-2 saat önce alacağım. O da olur dedi dr.
Ne güzel bana hiçbir şey demedi imom bitince başlarsın dediydi sadece
Saolun kızlar

Maşallah canım iyi çıkmasına sevindim gözün Aydın
Maşallah Balkız, gözün aydın sonuçlar sevindirici çıkmış
Ay miniğin kocaman olmuş artık...
Evet maşallah hepsi büyüyorlar sende bu kontrolde görürsün kocaman olmustur
Günce de artık 1 kilo

bundan sonra kilolarla konuşucaz

detaylıları konuşuyoduk şimdi herkesin şeker yüklemeleri bile tamamlanıyor çok şükür
Yaa valla maşallah miniklere ne kadar büyüdüler Sağlıkla gelsinler
Oyyyy maşallah, ne güzel canım yaa.
Harika haberler.

1 kilo diyebiliyorsun artık.

Maşallah kuzuya.

.
Ne kadar büyüdüler değil mi mercimek kadardılar Sağol kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…