2022 ikizler burcu anneleri

ya ama elimi ısıran yabancı kedilerdi benimki değil Benim bebek uslu olacak bence

Evet evet oluyor. O kadar saçma rüyalar görüyorum ki anlatamam. Ama hamilelikte sanırım hormonlardan olurmuş
ay sevindim bu rüyaların bir anlamı olmamasına
Kızlar günaydın. bugüne burun kanamasıyla başladım. Var mı ben gibi burnu kanayan
benim öyle aktif kanamadı hiç ama ne zaman silsem az az kan oluyor mutlaka. hamilelikte normal diyorlar.
Geçmiş olsun tatlım :)

Bu arada normalde steteskopla çoğu akşam kalp atışını dinlemeye çalışıyorum ve asla duyamıyorum bu sabah 6 civarında çok garip bi şey oldu
elim karnımdaydı sola doğru yatıyodum ve sol tarafımda atış hissettim ama böyle bayağı atıştı benimki gibi değil hızlıydı

bu nasıl olabilir bebeğin kalp atışı sandım ama mümkün değil

Asla Bebek değildir o bağırsaktır edit:canan

Günaydın canım
Benim de gece bir türlü uykum gelmiyor, gece sürekli uyanıyorum ama sabah da alarmla sürünerek yataktan çıkıyorum. Uyumasam da sürekli yatakta uzanmak istiyorum işe gelmek zorlamaya başladı şimdiden.
Rüyalara gelince, bilinçdışıma hayret ediyorum bunları nasıl organize ediyor diye senin hesap sürekli gerilim rüyaları görüyorum

günaydınnn
sorma hamilelik bütün dengelerimizi bozdu, üstelik ben gece de hiç uyuyamıyorum

ben de acayip rüyalar gördüm. gece hava nemlendirici kapanmış muhtemelen yine burnum tıkandı o yüzden
yani bence hamileler 3 aydan sonra idari izinli olmalı.
Her sabah söyleniyorum eşim gülüyor. Diyorum ki daha gece karanlık hava eksilerde. ne işi var 4 aylık bebenin sokaklarda bu saatlerde haklıyım da bence. Şuan hepimiz sıcak yataklarımızda olabilirdik

dur bakalım göreceğiz emziği ağzına ver tamamdır başka çare yok
hahah bir emzikten çok fazla şey bekliyorsun tatlım. hayatlar hiç öyle düşündüğün gibi değil

aynen. 24 olsam da ayrılsam artık diyorum. bir de sürekli oturmak da zorluyor beni artık. arada uzanmak istiyorum. ya da en azından ayağımı uzatmak. ama olmuyor. Zaten çok kalabalık gelen giden çok oluyor birde odada 4 kişiyiz tek kadın benim. Rahat edemiyorum hiç.

Dün ben de sordum 24 hafta muhabbetini, iptal yazısı gelmedi şu an çıkarıyoruz dedi personel işleri. Ben de tek kadınım, tuvalete gitmek bile zor geliyor

sen yine de tuvalete girerken yanında küçük bi şişe sirkeyle gir üstten bi gezdir tuvalete
Temizlik personeli ablamız çok tatlı sağolsun, bir tane tuvaleti gösterdi sen hep buraya gir dedi, her girip çıkanın ardından domestosla yıkıyor. Annelere torpil deyip gülüyor bir de

Günaydın canım bende de korkulu rüyalar çok oluyor malesef, hormonlardan sanırım
Kızlar günaydın. bugüne burun kanamasıyla başladım. Var mı ben gibi burnu kanayan
Günaydın canım benim tıkanıyor bir kere de kanamisti ama aktif kanama değil de içindeydi
Dün ben de sordum 24 hafta muhabbetini, iptal yazısı gelmedi şu an çıkarıyoruz dedi personel işleri. Ben de tek kadınım, tuvalete gitmek bile zor geliyor
Ayy en çok kaldırılmasından korkuyorum bünyem 24 haftadan sonrasına izin vermez kesinlikle, 5 haftam falan kaldı iple çekiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…