2022 ikizler burcu anneleri

biz de aldık anne yanını iyi ki almışız dedim ben de, aldığım fiyatla arasında uçurum var şu an

daha da gelmemiş mi zam Allahhh diyorum

biz de aldık anne yanını iyi ki almışız dedim ben de, aldığım fiyatla arasında uçurum var şu an

daha da gelmemiş mi zam Allahhh diyorum
Ah evettt minik tırtılın minik yatağı çok güzeldi çok mantıklı bir seçim yaptınız bence öok kullanışlı bir model ilerisi için de

Aldıklrımıza açıp açıp bakıyorum, her baktığımda fiyat artıyor. Aldıklarımdan asla pişman değilim almadıklarıma yanarım bir de eşim tekstil sektöründe, daha zam geleceğini söyledi geçenlerde

Yaaa ama bu gerçekten yumuş yumuş çok tatlı nerden aldın kuzum söylediysen de kaçırmış olabilirim. Ben de şundan yaptırmayı düşünüyorum
H&M ninki aslında almak istediğimdi ama online da bulamadım sonra uçtu fiyatları vs bu da mamas papas markasının büyük duruyor foto da ama ufak zaten bebeğe uygun h&mninki çokça büyük ama sevimli duruyor işte bence organik ipliklerden böyle bir şey ördürebilirsin canım çok güzel duruyor ben de zürafa ya da kuzu gibi modeller var ya onlardan istiyorum çok şirin oluyorlar aslında yeteneğim olsa da çeşit çeşit yapsam böyle yapanlara imreniyorum

Ben de salonu tahsis ettim miniğe nasılsa gelenim gidenim yok yatağı eşyaları aldıklarım orada sere serpe duruyor kaldırasım da yok gidip gidip seviyorum minik eşyalarını

al benden de o kadar aklım alamadıklarımda
ben şimdi alırken 1 yaş 2 yaş bile almaya başladım

bebek bezi stoklayamadım ona zam gelmesin lütfen

Örnek gösterip yaptırmak mantıklı gerçekten ama güzel yapacak birini bulmak lazımbenim de hiç yeteneğim yoktur böyle el işlerine zürafayı ben de istiyorum, bir de şu dans eden kaktüs var sesli o çok hoşuma gidiyor

o kaktüslünün bi videosu vardı çok komik onlar gibi yeşil giymiş bi adam saksafon çalıyo bu kaktüsler de dizilmiş hepsi arkasından

buldum bile ekliyorum

al benden de o kadar aklım alamadıklarımda
ben şimdi alırken 1 yaş 2 yaş bile almaya başladım

bebek bezi stoklayamadım ona zam gelmesin lütfen
Hahahaha o zaman itiraf: eşim zaradan 2-3 yaş bebek montu almış, bugün geldi. Önce kızdım biraz bir sürü eksik varken mont kalsaydı diye. 2 sene sonraya hazır montumuz var, o zaman para değilmiş diyeceğiz deyince ve tipini gördükçe mantıklı geldi

çok iyi yapmış valla
yarın n'olacağımız belli değil

Yaaaa amaaa ahahshdjfkf bay kahkaha attım bunu görmemiştim, şu an daha çok istiyorum

Gördüm onuuuu çok sevimli instagramda bir annede var köpüşü nasıl korkuyor ondan kızının da çok hoşuna gitmişti çok eğlenceli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…