- 3 Temmuz 2021
- 3.708
- 12.505
- 41
-
- Konu Sahibi -C-A-N-A-N-
Sağlıkla mutlulukla giysin inşallah çok iyi olmuş bu dönemde buldun al alsam mı almasam mı derken her şey uçuyor biz anne yanını kasımda aldık erken mi derken baktık geçen gün iki katına çıkmış iyi ki aldık
Bir de ne kadar doğru bilmiyorum mart sonrası tekstile gene zamlar geleceğini duydum neyi uygun buldunuz kapın
Bize de soğuğu gelir kuru kuruBurada da kar yağışı görünüyor, ayy yağsa keşke.
Yaaa ama bu gerçekten yumuş yumuş çok tatlıKızlarrrrr bebemin uyku arkadaşııı
Ah evettt minik tırtılın minik yatağı çok güzeldibiz de aldık anne yanınıiyi ki almışız dedim ben de, aldığım fiyatla arasında uçurum var şu an
daha da gelmemiş mi zamAllahhh diyorum
Aldıklrımıza açıp açıp bakıyorum, her baktığımda fiyat artıyor. Aldıklarımdan asla pişman değilim almadıklarıma yanarımSağlıkla mutlulukla giysin inşallah çok iyi olmuş bu dönemde buldun al alsam mı almasam mı derken her şey uçuyor biz anne yanını kasımda aldık erken mi derken baktık geçen gün iki katına çıkmış iyi ki aldık
Bir de ne kadar doğru bilmiyorum mart sonrası tekstile gene zamlar geleceğini duydum neyi uygun buldunuz kapın
H&M ninki aslında almak istediğimdi ama online da bulamadım sonra uçtu fiyatları vs bu da mamas papas markasının büyük duruyor foto da ama ufak zaten bebeğe uygun h&mninki çokça büyük ama sevimli duruyor işte bence organik ipliklerden böyle bir şey ördürebilirsin canım çok güzel duruyor ben de zürafa ya da kuzu gibi modeller var ya onlardan istiyorum çok şirin oluyorlarYaaa ama bu gerçekten yumuş yumuş çok tatlınerden aldın kuzum söylediysen de kaçırmış olabilirim. Ben de şundan yaptırmayı düşünüyorum
Ben de salonu tahsis ettim miniğe nasılsa gelenim gidenim yok yatağı eşyaları aldıklarım orada sere serpe duruyor kaldırasım da yok gidip gidip seviyorum minik eşyalarınıAldıklrımıza açıp açıp bakıyorum, her baktığımda fiyat artıyor. Aldıklarımdan asla pişman değilim almadıklarıma yanarımbir de eşim tekstil sektöründe, daha zam geleceğini söyledi geçenlerde
Aldıklrımıza açıp açıp bakıyorum, her baktığımda fiyat artıyor. Aldıklarımdan asla pişman değilim almadıklarıma yanarımbir de eşim tekstil sektöründe, daha zam geleceğini söyledi geçenlerde
Örnek gösterip yaptırmak mantıklı gerçekten ama güzel yapacak birini bulmak lazımH&M ninki aslında almak istediğimdi ama online da bulamadım sonra uçtu fiyatları vs bu da mamas papas markasının büyük duruyor foto da ama ufak zaten bebeğe uygun h&mninki çokça büyük ama sevimli duruyor işte bence organik ipliklerden böyle bir şey ördürebilirsin canım çok güzel duruyor ben de zürafa ya da kuzu gibi modeller var ya onlardan istiyorum çok şirin oluyorlaraslında yeteneğim olsa da çeşit çeşit yapsam böyle yapanlara imreniyorum
Şimdi çok pahalı bende mamas paspas istiyorum ama daha bakıp araştıramadık. Biz bakıp araştıramadıkça da zam gelmeye devam ediyoringlesina trilogy almıştım ama ben aldığımda daha alınabilecek gibiydi şimdi fiyatlar uçmuş
Örnek gösterip yaptırmak mantıklı gerçekten ama güzel yapacak birini bulmak lazımbenim de hiç yeteneğim yoktur böyle el işlerine zürafayı ben de istiyorum, bir de şu dans eden kaktüs var sesli o çok hoşuma gidiyor
Hahahahaal benden de o kadar aklım alamadıklarımda
ben şimdi alırken 1 yaş 2 yaş bile almaya başladım
bebek bezi stoklayamadım ona zam gelmesin lütfen
Şimdi çok pahalı bende mamas paspas istiyorum ama daha bakıp araştıramadık. Biz bakıp araştıramadıkça da zam gelmeye devam ediyor
Hahahahao zaman itiraf: eşim zaradan 2-3 yaş bebek montu almış, bugün geldi. Önce kızdım biraz bir sürü eksik varken mont kalsaydı diye. 2 sene sonraya hazır montumuz var, o zaman para değilmiş diyeceğiz deyince ve tipini gördükçe mantıklı geldi
Yaaaa amaaa ahahshdjfkf bay kahkaha attımo kaktüslünün bi videosu vardı çok komik onlar gibi yeşil giymiş bi adam saksafon çalıyo bu kaktüsler de dizilmiş hepsi arkasından
buldum bile ekliyorum
NeonluSoda (@neonlusoda) • Instagram profile
506K Followers, 75 Following, 4,073 Posts - See Instagram photos and videos from NeonluSoda (@neonlusoda)www.instagram.com
Gördüm onuuuu çok sevimli instagramda bir annede var köpüşü nasıl korkuyor ondan kızının da çok hoşuna gitmişti çok eğlenceliÖrnek gösterip yaptırmak mantıklı gerçekten ama güzel yapacak birini bulmak lazımbenim de hiç yeteneğim yoktur böyle el işlerine zürafayı ben de istiyorum, bir de şu dans eden kaktüs var sesli o çok hoşuma gidiyor
Yaaaa amaaa ahahshdjfkf bay kahkaha attımbunu görmemiştim, şu an daha çok istiyorum
Hahah süpeero kaktüslünün bi videosu vardı çok komik onlar gibi yeşil giymiş bi adam saksafon çalıyo bu kaktüsler de dizilmiş hepsi arkasından
buldum bile ekliyorum
NeonluSoda (@neonlusoda) • Instagram profile
506K Followers, 75 Following, 4,073 Posts - See Instagram photos and videos from NeonluSoda (@neonlusoda)www.instagram.com
Acayip iyi olmuşçok iyi değil mi her gördüğümde kahkaha atıyorum
Sorma yaaa berbat durumda. Ne yapıcaz bilmiyorum herşeye zam geliyomamas papas da çok iyi, biz ona da bakmıştık onun da fiyatı uçmuş hiçbir şey durmuyo yerinde maşallah