2022 ikizler burcu anneleri

al benden de o kadar aklım alamadıklarımda
ben şimdi alırken 1 yaş 2 yaş bile almaya başladım

bebek bezi stoklayamadım ona zam gelmesin lütfen
En büyük stoğum. Sanırım 1 ve 2 depo yaptım gerisi de sponsor var Allah'a şükür. Islak mendil de 120 paket var ondan da bı 120 paket aldimmi tamamdır

Kızlar yapmayın ben daha bir iğne çöpü bile almadım yaaaa
Ben odayı kurmaya başladım. Bebeğimin şansına her eşya bir yerden geldi. Ve istediğim denk geldi. Hepsi Ikea nin aynı modeli set gibi oldu Bana bı perde halı kaldı. Onu da buldum ama çarşamba cinsiyet netleşsin öyle tamamlayayım dedim

benim de kardeşim almıştı bana bebek bezi ama benim de almam lâzım

bu tülü olacak di mi renklerinin softluğu çok güzel

biz daha halı almadık ama oyun halısı almıştık insan kendini durduramıyo

benim de kardeşim almıştı bana bebek bezi ama benim de almam lâzım

bu tülü olacak di mi renklerinin softluğu çok güzel

biz daha halı almadık ama oyun halısı almıştık insan kendini durduramıyo
Evettt bayıldım renklerine. Yanlarına da düz renk fon alırım dedim Ahh hayaller.

Ne güzel bir perde o Yaaa ne güzel herkes zevk sahibiymiş gönlüne göre olmuş

Yalnız hissetme diye yazayım hemen alışveriş sayısı: sıfır

Kendini nasıl iyi hissediyorsan öyle davran boşveer para biriktirdikten sonra hepsi alınır bir şekilde.
Haftamızda çok yakın birbirine Ocak bir bitsin tam olarak 5. Ayı doldurayım doktorumda durumlar güzel desin savaş başlayacak yavaş yavaş şimdilik öyle bir sınır çizdim

Haftamızda çok yakın birbirine Ocak bir bitsin tam olarak 5. Ayı doldurayım doktorumda durumlar güzel desin savaş başlayacak yavaş yavaş şimdilik öyle bir sınır çizdim
Ben de detaylıya girdikten sonra biraz daha rahatlarım alırım diyorum ama belli olmaz bana belki 7. Ayı bile bekleyebilirim

Diyorum ya herkes nasıl iyi hissediyorsa öyle canım hazır hissettiğinde başla gerisi gelir kızlar duramıyor

Sağlıklı olduktan sonra her şeye bir çare bulunur elbet

Günaydın kızlar
Nasılsınız? herkes iyidir umarım. Sabahları bende acaip bir uyku isteği oluyor. Şuan işteyim ama resmen gözlerim kapanıyor.
Aslında çok yorgun olduğum için erken yattım ama derin uykum yok. sadece 11 dakika derin uyku uyumuşum bütün gece. O yüzden de dinlenemiyorum sanırım.
Bir de saçma sapan rüyalar görüyorum. Sabah resmen yorgun uyanıyorum.
Bu gece rüyamda evde 50-60 tane yabancı kedi vardı. aralarında kendi kedim kaybolmuş. Sabaha kadar onu aradım diğer kediler hep ellerimi ısırdı çok yorgunum ve evet uyandığımda baktım üstüm örtülüydü
Size de oluyor mu böyle saçma rüyalar?

Günaydın canım, rüyanı yorumluyorum bebeğin yaramaz ve ellerini ısıracak

Bende akşamları erken uyuyorum bu saatlerde kalkıyorum rüya kısmında çok şükür arada oluyor saçmalıklar akşam uyumadan önce bol bol dua ediyorum.

Ve şu an açlıktan yerimden kalkamıyorum

Evet evet oluyor. O kadar saçma rüyalar görüyorum ki anlatamam. Ama hamilelikte sanırım hormonlardan olurmuş

]

günaydınnn
sorma hamilelik bütün dengelerimizi bozdu, üstelik ben gece de hiç uyuyamıyorum

ben de acayip rüyalar gördüm. gece hava nemlendirici kapanmış muhtemelen yine burnum tıkandı o yüzden

Yanlız değilsin allah'in izniyle bende 6. Aydan sonra başlarım şu an birikim yapıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…