- 5 Mart 2021
- 5.792
- 8.678
-
- Konu Sahibi -C-A-N-A-N-
Bizde deee öyleBize de soğuğu gelir kuru kurubembeyaz ne de güzel olur ah ️
En büyük stoğum. Sanırım 1 ve 2 depo yaptımal benden de o kadar aklım alamadıklarımda
ben şimdi alırken 1 yaş 2 yaş bile almaya başladım
bebek bezi stoklayamadım ona zam gelmesin lütfen
Ben odayı kurmaya başladım. Bebeğimin şansına her eşya bir yerden geldi. Ve istediğim denk geldi. Hepsi Ikea nin aynı modeli set gibi olduBana bı perde halı kaldı. Onu da buldum ama çarşamba cinsiyet netleşsin öyle tamamlayayım dedim
Eki Görüntüle 2990721
Kızlar yapmayın ben daha bir iğne çöpü bile almadım yaaaa
Evettt bayıldım renklerine. Yanlarına da düz renk fon alırım dedimbenim de kardeşim almıştı bana bebek bezi ama benim de almam lâzım
bu tülü olacak di mirenklerinin softluğu çok güzel
biz daha halı almadık ama oyun halısı almıştıkinsan kendini durduramıyo
Ne güzel bir perde oBen odayı kurmaya başladım. Bebeğimin şansına her eşya bir yerden geldi. Ve istediğim denk geldi. Hepsi Ikea nin aynı modeli set gibi olduBana bı perde halı kaldı. Onu da buldum ama çarşamba cinsiyet netleşsin öyle tamamlayayım dedim
Eki Görüntüle 2990721
Yalnız hissetme diye yazayım hemen alışveriş sayısı: sıfırKızlar yapmayın ben daha bir iğne çöpü bile almadım yaaaa
Çok zor ya seçmeksen de kaydet iyi olanları baribi anda başlayınca duramayacaksın
Haftamızda çok yakın birbirineYalnız hissetme diye yazayım hemen alışveriş sayısı: sıfır
Kendini nasıl iyi hissediyorsan öyle davran boşveer para biriktirdikten sonra hepsi alınır bir şekilde.
Ben de detaylıya girdikten sonra biraz daha rahatlarım alırım diyorum ama belli olmaz bana belki 7. Ayı bile bekleyebilirimHaftamızda çok yakın birbirineOcak bir bitsin tam olarak 5. Ayı doldurayım doktorumda durumlar güzel desin savaş başlayacak yavaş yavaş şimdilik öyle bir sınır çizdim
Sağlıklı olduktan sonra her şeye bir çare bulunur elbetBen de detaylıya girdikten sonra biraz daha rahatlarım alırım diyorum ama belli olmaz bana belki 7. Ayı bile bekleyebilirim
Diyorum ya herkes nasıl iyi hissediyorsa öyle canım hazır hissettiğinde başla gerisi gelir kızlar duramıyor
Denizlideyim, pek yazlık sayılmaz ama ege:) sabah ayaz vardı, düşmemek için penguen gibi yürüyerek işe geldimBizde deee öyleyazlık yerde misin sende
Günaydın canım, rüyanı yorumluyorum bebeğin yaramaz ve ellerini ısıracakGünaydın kızlar
Nasılsınız? herkes iyidir umarım. Sabahları bende acaip bir uyku isteği oluyor. Şuan işteyim ama resmen gözlerim kapanıyor.
Aslında çok yorgun olduğum için erken yattım ama derin uykum yok. sadece 11 dakika derin uyku uyumuşum bütün gece. O yüzden de dinlenemiyorum sanırım.
Bir de saçma sapan rüyalar görüyorum. Sabah resmen yorgun uyanıyorum.
Bu gece rüyamda evde 50-60 tane yabancı kedi vardı. aralarında kendi kedim kaybolmuş. Sabaha kadar onu aradım diğer kediler hep ellerimi ısırdıçok yorgunum ve evet uyandığımda baktım üstüm örtülüydü
Size de oluyor mu böyle saçma rüyalar?
Evet evet oluyor. O kadar saçma rüyalar görüyorum ki anlatamam. Ama hamilelikte sanırım hormonlardan olurmuşGünaydın kızlar
Nasılsınız? herkes iyidir umarım. Sabahları bende acaip bir uyku isteği oluyor. Şuan işteyim ama resmen gözlerim kapanıyor.
Aslında çok yorgun olduğum için erken yattım ama derin uykum yok. sadece 11 dakika derin uyku uyumuşum bütün gece. O yüzden de dinlenemiyorum sanırım.
Bu gece rüyamda evde 50-60 tane yabancı kedi vardı. aralarında kendi kedim kaybolmuş. Sabaha kadar onu aradım diğer kediler hep ellerimi ısırdıçok yorgunum ve evet uyandığımda baktım üstüm örtülüydü
]Günaydın kızlar
Yanlız değilsinBen de detaylıya girdikten sonra biraz daha rahatlarım alırım diyorum ama belli olmaz bana belki 7. Ayı bile bekleyebilirim
Diyorum ya herkes nasıl iyi hissediyorsa öyle canım hazır hissettiğinde başla gerisi gelir kızlar duramıyor