2022 ikizler burcu anneleri

Bu arada normalde steteskopla çoğu akşam kalp atışını dinlemeye çalışıyorum ve asla duyamıyorum bu sabah 6 civarında çok garip bi şey oldu
elim karnımdaydı sola doğru yatıyodum ve sol tarafımda atış hissettim ama böyle bayağı atıştı benimki gibi değil hızlıydı

bu nasıl olabilir 👀 bebeğin kalp atışı sandım ama mümkün değil

Neden mümkün olmasın canım, 20’yi devirdin. 😉
Bal gibi kalp atışı işte. ❤️❤️❤️

.

Günaydın canım ❤️
Benim de gece bir türlü uykum gelmiyor, gece sürekli uyanıyorum ama sabah da alarmla sürünerek yataktan çıkıyorum. Uyumasam da sürekli yatakta uzanmak istiyorum:KK43: işe gelmek zorlamaya başladı şimdiden.
Rüyalara gelince, bilinçdışıma hayret ediyorum bunları nasıl organize ediyor diye🤣 senin hesap sürekli gerilim rüyaları görüyorum🤷🏼‍♀️

Çoğumuzda var bu durum canım, gerçekten insan hayret ediyo kendine. 🙈

.

Günaydın canım bende de korkulu rüyalar çok oluyor malesef, hormonlardan sanırım 🤷‍♀️
Ayy en çok kaldırılmasından korkuyorum bünyem 24 haftadan sonrasına izin vermez kesinlikle, 5 haftam falan kaldı iple çekiyorum 🤭
ben de kaldırılırsa diye korkuyorum ama bir yandan da vaka sayıları sürekli artıyor ya kaldırmazlar inşallah diye umut ediyorum:dua: ben de 24 ten sonra duramam herhalde. ilkinde bu kadar zorlanmamıştım. 29 a kadar çalıştım ama bu kadar rahatsız değildim. Bence benim şuan yaşın da etkisi var. Az değil 5 sene geçmiş aradan :KK48:

ben de kaldırılırsa diye korkuyorum ama bir yandan da vaka sayıları sürekli artıyor ya kaldırmazlar inşallah diye umut ediyorum:dua: ben de 24 ten sonra duramam herhalde. ilkinde bu kadar zorlanmamıştım. 29 a kadar çalıştım ama bu kadar rahatsız değildim. Bence benim şuan yaşın da etkisi var. Az değil 5 sene geçmiş aradan :KK48:
canım özelde misiniz kamuda mı?
Bende özelde mühendisim 24.hafta bizide kapsıyor mu acaba
genel prosedür 32. hafta hiç bir bilgimde yok nasıl yürüyor bu işler

canım özelde misiniz kamuda mı?
Bende özelde mühendisim 24.hafta bizide kapsıyor mu acaba
genel prosedür 32. hafta hiç bir bilgimde yok nasıl yürüyor bu işler
canım ben kamudayım. Özelde nasıl yürüyor işler hiç bilmiyorum.
Umarım sizde de vardır. Bu farklardan çok rahatsız oluyorum. Sonuçta hamilelik bu. Herkes aynı şeyi yaşıyor nerede çalıştığı ne fark eder ki :KK43:

Ya benim yaş değil de ayakta çok durmam yasak mesela öğretmen olunca da ders anlatırken nöbet tutarken falan sürekli ayaktasin. En son rahim ağzım kısalmışti ilaçla toparladık şimdi bu hafta raporluyum mesela istirahat verdi, dinlen rahim ağzını uzatabildigimiz kadar uzatalim diye 🤷‍♀️
Ayy hepimiz sağlıkla kucaklarimiza alsak. Tabi ister istemez yaşın da etkisi olur canım 2. yi düşünürsek nasıl olacak diye bende kara kara düşünüyorum 🤭
Şimdi bir de 24 e şartladık ya kendimizi çok zor gelir o yüzden bize inşallah devam eder dediğin gibi vaka sayıları da çok fazla 😟

canım ben kamudayım. Özelde nasıl yürüyor işler hiç bilmiyorum.
Umarım sizde de vardır. Bu farklardan çok rahatsız oluyorum. Sonuçta hamilelik bu. Herkes aynı şeyi yaşıyor nerede çalıştığı ne fark eder ki :KK43:
keşke olmasa ama var ben rahatım allaha şükür şartlarım çok ağır değil
odam ayrı yemekler hazırlanıyor herkes odasında yiyor patronumda istersen haftada bir gün izin yap dedi mesai saatlerimiz uzun çünkü ağırlaşana kadar idare edicem ama illaki bir gün ağırlaşıcam 32 hafta çok uzun görünüyor şuan gözüme

K kdv canım tahlil sonuçların için döndü mü doktorun
ağrıların kesildi mi devam ediyor mu
evet kuzum döndü kendi doktorum.
idrar yolu enfeksiyonu çıktı
ilaç verdi saşe ve cefaks diye antibiyotik
8 gün sonra tekrarla dedi tahlilleri.
dün olanları ona da anlattım ağzı açık dinledi
beni çok sakinleştirdi çünkü ben çok korkmuştum şehir hastnesinde yapılanlardan sonra.
bir daha tövbeee
📣 Yarın sabah 8 itibariyle İstanbul'a kar geliyormuş❄️
hani hani geldi miii
bursaya da bekleniyor ama yağmadı daha :KK43:
Kızlarrrrr bebemin uyku arkadaşııı 😍🐣🐰
yiiaaaaaaa ben de böyle bir şey istiyorum
sen nereden aldın kuzu

Aldıklrımıza açıp açıp bakıyorum, her baktığımda fiyat artıyor. Aldıklarımdan asla pişman değilim almadıklarıma yanarım😂😂 bir de eşim tekstil sektöründe, daha zam geleceğini söyledi geçenlerde😌
yeter artık zam gelmesin ya.
daha ne kadar zam yapabilirler ki
el kadar şey alıyorum 90 tl en ucuzu kafa yemelik tam :)
al benden de o kadar aklım alamadıklarımda
ben şimdi alırken 1 yaş 2 yaş bile almaya başladım 😍

bebek bezi stoklayamadım ona zam gelmesin lütfen 🙏🙈
benim ıslak mendil stoğum tamam.
beze de yeni yeni başladım.
sleepy natural 2 ve 3 beden aldım
şimdi 4 e kayıcam asjkdas
Hahahaha😅 o zaman itiraf: eşim zaradan 2-3 yaş bebek montu almış, bugün geldi. Önce kızdım biraz bir sürü eksik varken mont kalsaydı diye. 2 sene sonraya hazır montumuz var, o zaman para değilmiş diyeceğiz deyince ve tipini gördükçe mantıklı geldi 🤣🥰
valla mantıklı gerçekten.
fiyat etiketini sökmeyin.
2 sene sonra baktığınız da aaa dersiniz :) :)

beni çok sakinleştirdi çünkü ben çok korkmuştum şehir hastnesinde yapılanlardan sonra.
bir daha tövbeee
çok geçmiş olsun canım ağrı deyip geçmemek lazım demek ki
bende anlattım doktoruma oda aynı tepkiyi verdi nasıl yani nasıl yani deyip durdu
Allah herkese acil şifalar versin kimsede bu muamelelere maruz kalmasın 🙏

bir daha tövbeee

hani hani geldi miii
bursaya da bekleniyor ama yağmadı daha :KK43:

yiiaaaaaaa ben de böyle bir şey istiyorum
sen nereden aldın kuzu

buraya gelmedi burası İstanbul değil galiba😂

Günaydın kızlar:KK200:
Nasılsınız? herkes iyidir umarım. Sabahları bende acaip bir uyku isteği oluyor. Şuan işteyim ama resmen gözlerim kapanıyor. :uykucu:
Aslında çok yorgun olduğum için erken yattım ama derin uykum yok. sadece 11 dakika derin uyku uyumuşum bütün gece. O yüzden de dinlenemiyorum sanırım.
Bir de saçma sapan rüyalar görüyorum. Sabah resmen yorgun uyanıyorum.
Bu gece rüyamda evde 50-60 tane yabancı kedi vardı. aralarında kendi kedim kaybolmuş. Sabaha kadar onu aradım diğer kediler hep ellerimi ısırdı :KK70: çok yorgunum :KK53: ve evet uyandığımda baktım üstüm örtülüydü :KK48:
Size de oluyor mu böyle saçma rüyalar?
kuzu dün ben de kendi kedime benzer kedileri toplayıp poşete koyuyordum.
en az 20 kedi vardı
poşete koyduğum kedileri nereye götürcektim bir fikrim yok.
korkarak uyandım

X