- 12 Ağustos 2014
- 4.451
- 10.102
-
- Konu Sahibi -C-A-N-A-N-
Bu arada normalde steteskopla çoğu akşam kalp atışını dinlemeye çalışıyorum ve asla duyamıyorum bu sabah 6 civarında çok garip bi şey oldu
elim karnımdaydı sola doğru yatıyodum ve sol tarafımda atış hissettim ama böyle bayağı atıştı benimki gibi değil hızlıydı
bu nasıl olabilirbebeğin kalp atışı sandım ama mümkün değil
Asla Bebek değildir o bağırsaktır edit:canan
Günaydın canım
Benim de gece bir türlü uykum gelmiyor, gece sürekli uyanıyorum ama sabah da alarmla sürünerek yataktan çıkıyorum. Uyumasam da sürekli yatakta uzanmak istiyorumişe gelmek zorlamaya başladı şimdiden.
Rüyalara gelince, bilinçdışıma hayret ediyorum bunları nasıl organize ediyor diyesenin hesap sürekli gerilim rüyaları görüyorum
günaydın kızlar
ankarada kar yağışlı bugün görüntü çok güzel oluyor ama trafik çekilmez oluyor
ben de kaldırılırsa diye korkuyorum ama bir yandan da vaka sayıları sürekli artıyor ya kaldırmazlar inşallah diye umut ediyorumGünaydın canım bende de korkulu rüyalar çok oluyor malesef, hormonlardan sanırım
Ayy en çok kaldırılmasından korkuyorum bünyem 24 haftadan sonrasına izin vermez kesinlikle, 5 haftam falan kaldı iple çekiyorum
Günaydın, evet ben 2 kere yaşadım. Korkacak bisey yok normalmiş.Kızlar günaydın.bugüne burun kanamasıyla başladım . Var mı ben gibi burnu kanayan
canım özelde misiniz kamuda mı?ben de kaldırılırsa diye korkuyorum ama bir yandan da vaka sayıları sürekli artıyor ya kaldırmazlar inşallah diye umut ediyorumben de 24 ten sonra duramam herhalde. ilkinde bu kadar zorlanmamıştım. 29 a kadar çalıştım ama bu kadar rahatsız değildim. Bence benim şuan yaşın da etkisi var. Az değil 5 sene geçmiş aradan
canım ben kamudayım. Özelde nasıl yürüyor işler hiç bilmiyorum.canım özelde misiniz kamuda mı?
Bende özelde mühendisim 24.hafta bizide kapsıyor mu acaba
genel prosedür 32. hafta hiç bir bilgimde yok nasıl yürüyor bu işler
Ya benim yaş değil de ayakta çok durmam yasak mesela öğretmen olunca da ders anlatırken nöbet tutarken falan sürekli ayaktasin. En son rahim ağzım kısalmışti ilaçla toparladık şimdi bu hafta raporluyum mesela istirahat verdi, dinlen rahim ağzını uzatabildigimiz kadar uzatalim diyeben de kaldırılırsa diye korkuyorum ama bir yandan da vaka sayıları sürekli artıyor ya kaldırmazlar inşallah diye umut ediyorumben de 24 ten sonra duramam herhalde. ilkinde bu kadar zorlanmamıştım. 29 a kadar çalıştım ama bu kadar rahatsız değildim. Bence benim şuan yaşın da etkisi var. Az değil 5 sene geçmiş aradan
keşke olmasa ama var ben rahatım allaha şükür şartlarım çok ağır değilcanım ben kamudayım. Özelde nasıl yürüyor işler hiç bilmiyorum.
Umarım sizde de vardır. Bu farklardan çok rahatsız oluyorum. Sonuçta hamilelik bu. Herkes aynı şeyi yaşıyor nerede çalıştığı ne fark eder ki
Ben happymom da okumuştum canım normalmiş. Burun üst kemiğine bastır basininhafif öne eg. Sakın arkaya yatma.Kızlar günaydın.bugüne burun kanamasıyla başladım . Var mı ben gibi burnu kanayan
evet kuzum döndü kendi doktorum.
hani hani geldi miiiYarın sabah 8 itibariyle İstanbul'a kar geliyormuş
yiiaaaaaaa ben de böyle bir şey istiyorumKızlarrrrr bebemin uyku arkadaşııı
yeter artık zam gelmesin ya.Aldıklrımıza açıp açıp bakıyorum, her baktığımda fiyat artıyor. Aldıklarımdan asla pişman değilim almadıklarıma yanarımbir de eşim tekstil sektöründe, daha zam geleceğini söyledi geçenlerde
benim ıslak mendil stoğum tamam.al benden de o kadar aklım alamadıklarımda
ben şimdi alırken 1 yaş 2 yaş bile almaya başladım
bebek bezi stoklayamadım ona zam gelmesin lütfen
valla mantıklı gerçekten.Hahahahao zaman itiraf: eşim zaradan 2-3 yaş bebek montu almış, bugün geldi. Önce kızdım biraz bir sürü eksik varken mont kalsaydı diye. 2 sene sonraya hazır montumuz var, o zaman para değilmiş diyeceğiz deyince ve tipini gördükçe mantıklı geldi
çok geçmiş olsun canım ağrı deyip geçmemek lazım demek kievet kuzum döndü kendi doktorum.
idrar yolu enfeksiyonu çıktı
ilaç verdi saşe ve cefaks diye antibiyotik
8 gün sonra tekrarla dedi tahlilleri.
dün olanları ona da anlattım ağzı açık dinledi
beni çok sakinleştirdi çünkü ben çok korkmuştum şehir hastnesinde yapılanlardan sonra.
bir daha tövbeee
120 paket miiiiiiEn büyük stoğum. Sanırım 1 ve 2 depo yaptımgerisi de sponsor var Allah'a şükür. Islak mendil de 120 paket var ondan da bı 120 paket aldimmi tamamdır
evet kuzum döndü kendi doktorum.
idrar yolu enfeksiyonu çıktı
ilaç verdi saşe ve cefaks diye antibiyotik
8 gün sonra tekrarla dedi tahlilleri.
dün olanları ona da anlattım ağzı açık dinledi
beni çok sakinleştirdi çünkü ben çok korkmuştum şehir hastnesinde yapılanlardan sonra.
bir daha tövbeee
hani hani geldi miii
bursaya da bekleniyor ama yağmadı daha
yiiaaaaaaa ben de böyle bir şey istiyorum
sen nereden aldın kuzu
Yok kullanmıyorum arada kanardı ama bugün biraz fazla kanadı. Şimdi de Leyla gibi oldum tansiyonum oynadı herhaldebengece burnum kurumuş çok o yüzden kanamıştır kesin
hava nemlendirici kullanıyo musun benimki kapanmış sonra da bana olanlar olmuş valla
Damarlar genişlediği için galiba oluyormuş böyle kanama. Tansiyonum oynadı galiba sonra da Leyla gibi oldu kafamGünaydın kuzu benim Burnum hep tıkanık ve kabuk tutuyor kanla beraber endişe etme normal bunlar :)
kuzu dün ben de kendi kedime benzer kedileri toplayıp poşete koyuyordum.Günaydın kızlar
Nasılsınız? herkes iyidir umarım. Sabahları bende acaip bir uyku isteği oluyor. Şuan işteyim ama resmen gözlerim kapanıyor.
Aslında çok yorgun olduğum için erken yattım ama derin uykum yok. sadece 11 dakika derin uyku uyumuşum bütün gece. O yüzden de dinlenemiyorum sanırım.
Bir de saçma sapan rüyalar görüyorum. Sabah resmen yorgun uyanıyorum.
Bu gece rüyamda evde 50-60 tane yabancı kedi vardı. aralarında kendi kedim kaybolmuş. Sabaha kadar onu aradım diğer kediler hep ellerimi ısırdıçok yorgunum ve evet uyandığımda baktım üstüm örtülüydü
Size de oluyor mu böyle saçma rüyalar?