2022 ikizler burcu anneleri

al benden de o kadar aklım alamadıklarımda
ben şimdi alırken 1 yaş 2 yaş bile almaya başladım 😍

bebek bezi stoklayamadım ona zam gelmesin lütfen 🙏🙈
En büyük stoğum. Sanırım 1 ve 2 depo yaptım 😂 gerisi de sponsor var Allah'a şükür. Islak mendil de 120 paket var ondan da bı 120 paket aldimmi tamamdır 🙈

Kızlar yapmayın ben daha bir iğne çöpü bile almadım yaaaa 🙈
Ben odayı kurmaya başladım. Bebeğimin şansına her eşya bir yerden geldi. Ve istediğim denk geldi. Hepsi Ikea nin aynı modeli set gibi oldu 🥰 Bana bı perde halı kaldı. Onu da buldum ama çarşamba cinsiyet netleşsin öyle tamamlayayım dedim 🙈
Screenshot_20220118-000851.png

Ben odayı kurmaya başladım. Bebeğimin şansına her eşya bir yerden geldi. Ve istediğim denk geldi. Hepsi Ikea nin aynı modeli set gibi oldu 🥰 Bana bı perde halı kaldı. Onu da buldum ama çarşamba cinsiyet netleşsin öyle tamamlayayım dedim 🙈
Eki Görüntüle 2990721

benim de kardeşim almıştı bana bebek bezi ama benim de almam lâzım😎

bu tülü olacak di mi🧡 renklerinin softluğu çok güzel🙏

biz daha halı almadık ama oyun halısı almıştık🚀 insan kendini durduramıyo

benim de kardeşim almıştı bana bebek bezi ama benim de almam lâzım😎

bu tülü olacak di mi🧡 renklerinin softluğu çok güzel🙏

biz daha halı almadık ama oyun halısı almıştık🚀 insan kendini durduramıyo
Evettt bayıldım renklerine. Yanlarına da düz renk fon alırım dedim 🥰 Ahh hayaller.

Eki Görüntüle 2990721
Ne güzel bir perde o ☺️ Yaaa ne güzel herkes zevk sahibiymiş gönlüne göre olmuş 🙏

Yalnız hissetme diye yazayım hemen alışveriş sayısı: sıfır 😀

Kendini nasıl iyi hissediyorsan öyle davran boşveer para biriktirdikten sonra hepsi alınır bir şekilde.
Haftamızda çok yakın birbirine ☺️ Ocak bir bitsin tam olarak 5. Ayı doldurayım doktorumda durumlar güzel desin savaş başlayacak yavaş yavaş şimdilik öyle bir sınır çizdim 😀

Haftamızda çok yakın birbirine ☺️ Ocak bir bitsin tam olarak 5. Ayı doldurayım doktorumda durumlar güzel desin savaş başlayacak yavaş yavaş şimdilik öyle bir sınır çizdim 😀
Ben de detaylıya girdikten sonra biraz daha rahatlarım alırım diyorum ama belli olmaz bana belki 7. Ayı bile bekleyebilirim 😅

Diyorum ya herkes nasıl iyi hissediyorsa öyle canım hazır hissettiğinde başla gerisi gelir kızlar duramıyor 🥰

Ben de detaylıya girdikten sonra biraz daha rahatlarım alırım diyorum ama belli olmaz bana belki 7. Ayı bile bekleyebilirim 😅

Diyorum ya herkes nasıl iyi hissediyorsa öyle canım hazır hissettiğinde başla gerisi gelir kızlar duramıyor 🥰
Sağlıklı olduktan sonra her şeye bir çare bulunur elbet 💓

Günaydın kızlar:KK200:
Nasılsınız? herkes iyidir umarım. Sabahları bende acaip bir uyku isteği oluyor. Şuan işteyim ama resmen gözlerim kapanıyor. :uykucu:
Aslında çok yorgun olduğum için erken yattım ama derin uykum yok. sadece 11 dakika derin uyku uyumuşum bütün gece. O yüzden de dinlenemiyorum sanırım.
Bir de saçma sapan rüyalar görüyorum. Sabah resmen yorgun uyanıyorum.
Bu gece rüyamda evde 50-60 tane yabancı kedi vardı. aralarında kendi kedim kaybolmuş. Sabaha kadar onu aradım diğer kediler hep ellerimi ısırdı :KK70: çok yorgunum :KK53: ve evet uyandığımda baktım üstüm örtülüydü :KK48:
Size de oluyor mu böyle saçma rüyalar?

Nasılsınız? herkes iyidir umarım. Sabahları bende acaip bir uyku isteği oluyor. Şuan işteyim ama resmen gözlerim kapanıyor. :uykucu:
Aslında çok yorgun olduğum için erken yattım ama derin uykum yok. sadece 11 dakika derin uyku uyumuşum bütün gece. O yüzden de dinlenemiyorum sanırım.
Bu gece rüyamda evde 50-60 tane yabancı kedi vardı. aralarında kendi kedim kaybolmuş. Sabaha kadar onu aradım diğer kediler hep ellerimi ısırdı :KK70: çok yorgunum :KK53: ve evet uyandığımda baktım üstüm örtülüydü :KK48:
Günaydın canım, rüyanı yorumluyorum bebeğin yaramaz ve ellerini ısıracak :KK70::KK70:

Bende akşamları erken uyuyorum bu saatlerde kalkıyorum rüya kısmında çok şükür arada oluyor saçmalıklar 😂 akşam uyumadan önce bol bol dua ediyorum.

Ve şu an açlıktan yerimden kalkamıyorum 🤣🤣

Evet evet oluyor. O kadar saçma rüyalar görüyorum ki anlatamam. Ama hamilelikte sanırım hormonlardan olurmuş

]

günaydınnn🎈
sorma hamilelik bütün dengelerimizi bozdu, üstelik ben gece de hiç uyuyamıyorum 🙄

ben de acayip rüyalar gördüm. gece hava nemlendirici kapanmış muhtemelen yine burnum tıkandı o yüzden🙈

Yanlız değilsin :KK5: allah'in izniyle bende 6. Aydan sonra başlarım şu an birikim yapıyorum 😂

X