2022 ikizler burcu anneleri

1 ay sonra dedi ama ben dayanamam

decavite devam ediyorum extra bir de magnezyum verdi gyno ferro sanol'muş ismi de nuri bilge ceylan gibi ahahaa
Demir ilacı değil mi kız o Banada 2 hafta önce verdi ama imom bitince al dedi. İ mom bitmesini bekliyorum 1 ay ara veriyorlar çok uzun ya

1 ay sonra dedi ama ben dayanamam

decavite devam ediyorum extra bir de magnezyum verdi gyno ferro sanol'muş ismi de nuri bilge ceylan gibi ahahaa
demir ilacı canım bende kullanıyorum extra magnezyum vermiş olabilir
bir ay kontrol süresi yasaklansın gebeyiz biz merak ediyoruz

off yaa demir di mi bu, baktım şimdi eşim magnezyum dedi sağır duymaz uydurur
yok canım hepimizde var o durumlar bende içtim mi içmedim mi hatırlamıyorum sürekli eşimin yanında içiyorum en azından birimiz hatırlayalım diye
gece yatarken iç canım ben öyle yapıyorum tabiki doktorun başka bir zamanı önermediyse

ayy evet ilk defa kullanıcam mide bulantısı yapar dedi, zaten oluyo artık bulantılarım inşallah daha da artmaz
Ben de merak ediyorum inşallah yapmaz. Süt ve süt ürünleri ile kullanmayınız yazılmış eczanede üstüne.. Ne zaman kullanacaksın kuzum yani günün hangi saatinde sana bişi dediler mi bu konuda..

Ben de merak ediyorum inşallah yapmaz. Süt ve süt ürünleri ile kullanmayınız yazılmış eczanede üstüne.. Ne zaman kullanacaksın kuzum yani günün hangi saatinde sana bişi dediler mi bu konuda..

aa ben sabah peynir yiyorum akşam da yoğurt yiyorum gece yararken içeyim bari

bir şey olmaz canını sıkma, korkma hiç en kötü ihtimalle diyete sokar

ayy evet ilk defa kullanıcam mide bulantısı yapar dedi, zaten oluyo artık bulantılarım inşallah daha da artmaz
Bana sabah akşam vermişti bulantı oluyor dediğimde istersen bir bardak portakal suyuyla iç dedi. Ben yatarken içiyorum. Hem c vit ile emilimi daha iyi oluyormuş.

Ben de bugün yaptırdım. En fazla diyet uygularsınız. Biraz yediklerinize dikkat edersiniz bebek için. Çok endişe etmeyin.

demir ilacı canım bende kullanıyorum extra magnezyum vermiş olabilir
bir ay kontrol süresi yasaklansın gebeyiz biz merak ediyoruz
Kuzum sen günün hangi zaman aralığında alıyorsun. Günde 1 yemekten 1 saat önce aç karnına yazıyor üstünde ama emin olamadım. Tamamen mi aç olmak lazım bu ilaçta..

Canım bacağına vuran bir ağrı varsa siyatik olabilir bende de oluyor bebek baskı yapıyor artık sanırım.
.
Kızlar selam herkese bende bugün şeker yüklemesi yaptırdım 75lik. Bir problem çıkmadı şükür. Miniğim de 1020 gr olmuş 27+0 dedi doktorumuz. Biraz son adet tarihini yakalamışız. Plasenta önde olduğu için hareketlerimiz çok net değil ama hiçbir sorun yok dedi doktor. 3-4 hafta sonra memlekete uçak yolculuğu yapacağım onda da sıkıntı yokmuş sadece yola çıkmadan gel tekrar bakalım rapor yazalım dedi. Bende durumlar bu şekilde

yok yok insülin vermez B Bonncuk 'a 2. test yapılmıştı

B basiliferd 'e de dikkat et demişti, sana da öyle der muhtemelen endişe etme, sağlıklı beslenme önerir
İkinci test yapıldi demek inslalh benden istemez ya bidaha sıkıntı olmazmi bebeğe üst üste iki gün bukadar şeker tuketmek

aiiyy evet yaa yıkadım, ütüledim hazırda bulunsun her şey bundan sonra

ben yıkadıktan sonra yazarım, güzel çıkan varsa bi linkini alırız
Hemen ekliyorum o zaman hepsinden de çok memnun kaldım. Bu arada senin gümüş kapaklardan az önce sipariş verdim, hepsiburada tıkla kazan indiriminden 50 tl çıktı yapmayan varsa şansınızı deneyin kızlar

Günaydın Güzellikler
Sağlık ocakları Perşembe gününe kadar kapalıymış.
Grev sebebiyle.
Devlet hastaneleri de aynı mı?
Bilgisi olan var mı?
Aaa ben de çarşamba günü şeker yüklemesi için gideyim diyordum. Haberlerde 14-15 mart demişlerdi grev için/ yarın arayayım o zaman, sağol canım hber verdiğin için
Oh oh maşallah kuzum. Darısı başıma ve yaptırmayanlara inşallah. Diyet yapılır da çok yüksek olursa insülin veriyorlarmış
Yaaaa kocamaaan olmuş maşallah benimki de baya az hareketli sağlıkla ilerlesin hep böyle
Ben 3 aydır kullanıyorum canım, kan değerine göre veriyorlar. Mide bulantısı yapmaması için gece yatmadan içiyorum, 2 saat önce ve sonra süt ve süt ürünleri tüketilmeyecek, demir emilimini azaltıyırmuş çünkü. Hiç bulantı yaşamadım

Aldım canım ama ben aldığımda indirim vardı, takımı 545’e geldi.

Oradakilerin bazılarını farklı sitelerden aldım, tüm aldıklarım aynı yerde dursun diye koleksiyona ekledim.

.
Aldıklarını güle güle kullan Canancığım. Sabahlık takımını beğendin mi ben de başka bir markadan senin aldığın modele benzeyen bir model beğendim. Henüz almadım. Yorumlarda çok ince diyorlardı. Senin aldığın nasıl? Kumaşı kalitesi, üzerinde duruşu hoşuna gitti mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…