- 5 Mart 2021
- 5.813
- 8.706
-
- Konu Sahibi -C-A-N-A-N-
- #3.141
Demir ilacı değil mi kız o1 ay sonra dedi ama ben dayanamam
decavite devam ediyorum extra bir de magnezyum verdi gyno ferro sanol'muş ismi de nuri bilge ceylan gibi ahahaa
demir ilacı canım bende kullanıyorum extra magnezyum vermiş olabilir1 ay sonra dedi ama ben dayanamam
decavite devam ediyorum extra bir de magnezyum verdi gyno ferro sanol'muş ismi de nuri bilge ceylan gibi ahahaa
ayy evet ilk defa kullanıcam mide bulantısı yapar dedi, zaten oluyo artık bulantılarım inşallah daha da artmazDemir ilacı değil mi kız oBanada 2 hafta önce verdi ama imom bitince al dedi. İ mom bitmesini bekliyorum 1 ay ara veriyorlar çok uzun ya
demir ilacı canım bende kullanıyorum extra magnezyum vermiş olabilir
bir ay kontrol süresi yasaklansın gebeyiz biz merak ediyoruz
yok canım hepimizde var o durumlar bende içtim mi içmedim mi hatırlamıyorum sürekli eşimin yanında içiyorum en azından birimiz hatırlayalım diyeoff yaa demir di mi bu, baktım şimdi eşim magnezyum dedi sağır duymaz uydurur
Ben de merak ediyorum inşallah yapmaz. Süt ve süt ürünleri ile kullanmayınız yazılmış eczanede üstüne.. Ne zaman kullanacaksın kuzum yani günün hangi saatinde sana bişi dediler mi bu konuda..ayy evet ilk defa kullanıcam mide bulantısı yapar dedi, zaten oluyo artık bulantılarım inşallah daha da artmaz
Ben de merak ediyorum inşallah yapmaz. Süt ve süt ürünleri ile kullanmayınız yazılmış eczanede üstüne.. Ne zaman kullanacaksın kuzum yani günün hangi saatinde sana bişi dediler mi bu konuda..
Kizlar ben geldim uzun bı ara verdim bugün Dr kontrolum vardı şeker yuklemesi yapıldı sonucum iyi değilmiş Dr yarın tekrar yüzyüze görüşmeye çağırdı böyle olupta sonucu temiz çıkan oldumu korkuyorum biraz Eki Görüntüle 3025739
Bana sabah akşam vermişti bulantı oluyor dediğimde istersen bir bardak portakal suyuyla iç dedi. Ben yatarken içiyorum. Hem c vit ile emilimi daha iyi oluyormuş.ayy evet ilk defa kullanıcam mide bulantısı yapar dedi, zaten oluyo artık bulantılarım inşallah daha da artmaz
Ben de bugün yaptırdım. En fazla diyet uygularsınız. Biraz yediklerinize dikkat edersiniz bebek için. Çok endişe etmeyin.Kizlar ben geldim uzun bı ara verdim bugün Dr kontrolum vardı şeker yuklemesi yapıldı sonucum iyi değilmiş Dr yarın tekrar yüzyüze görüşmeye çağırdı böyle olupta sonucu temiz çıkan oldumu korkuyorum biraz Eki Görüntüle 3025739
Kuzum sen günün hangi zaman aralığında alıyorsun. Günde 1 yemekten 1 saat önce aç karnına yazıyor üstünde ama emin olamadım. Tamamen mi aç olmak lazım bu ilaçta..demir ilacı canım bende kullanıyorum extra magnezyum vermiş olabilir
bir ay kontrol süresi yasaklansın gebeyiz biz merak ediyoruz
Diyetse sıkıntı değil yaparım insallh insilun yada başka bişi çıkmaz bide ikinci testi istermi tekrardanbir şey olmaz canını sıkma, korkma hiç en kötü ihtimalle diyete sokar
Diyetse sıkıntı değil yaparım insallh insilun yada başka bişi çıkmaz bide ikinci testi istermi tekrardan
Canım bacağına vuran bir ağrı varsa siyatik olabilir bende de oluyor bebek baskı yapıyor artık sanırım.Kızlar merhaba, birkaç gündür kasığımda değişik bi ağrı var sanki kasık değil kemik ağrısı. Bacaklarıma kadar iniyor uyluk kemiğim ağrıyor diyebilirim yürürken artıyor sanki bir yere vurmuş gibi. Pelvik, çatı ağrısı diyor nette normal diyor ancak size de sormak istedim. Yaşayanınız var mı?
İkinci test yapıldi demek inslalh benden istemez ya bidaha sıkıntı olmazmi bebeğe üst üste iki gün bukadar şeker tuketmekyok yok insülin vermezB Bonncuk 'a 2. test yapılmıştı
B basiliferd 'e de dikkat et demişti, sana da öyle der muhtemelen endişe etme, sağlıklı beslenme önerir
Hemen ekliyorum o zamanaiiyy evet yaa yıkadım, ütüledim hazırda bulunsun her şey bundan sonra
ben yıkadıktan sonra yazarım, güzel çıkan varsa bi linkini alırız
Aaa ben de çarşamba günü şeker yüklemesi için gideyim diyordum. Haberlerde 14-15 mart demişlerdi grev için/ yarın arayayım o zaman, sağol canım hber verdiğin içinGünaydın Güzellikler
Sağlık ocakları Perşembe gününe kadar kapalıymış.
Grev sebebiyle.
Devlet hastaneleri de aynı mı?
Bilgisi olan var mı?
Oh oh maşallah kuzum. Darısı başıma ve yaptırmayanlara inşallah. Diyet yapılır da çok yüksek olursa insülin veriyorlarmışHerkese selamlarBenim şeker yükleme testi sonuçlandı. Referans aralığı dışında bir değer yok. Önce 87 çıktı sıvıyı içtikten 1 saat sonra 110, 2 saat sonra 105 çıkmış. 140 üstü değerlerde sanıırm doktor diyet öneriyormuş. Doktor perşembe görecek inşallah sonuçları.
Yaaaa kocamaaan olmuş maşallahben şimdi geldim eve 1276 gram olmuş
suyuna baktı iyi dedi, ölçümleri iyi hareketlerini sordu, çok hareketli dedim artık kameraya sığmadığı için poz almak çok zor oluyovideoya çektik, videodan ekran görüntüsğ aldım ama çok net değil, bütün parmakları ağzında emdi durdu
Ben 3 aydır kullanıyorum canım, kan değerine göre veriyorlar. Mide bulantısı yapmaması için gece yatmadan içiyorum, 2 saat önce ve sonra süt ve süt ürünleri tüketilmeyecek, demir emilimini azaltıyırmuş çünkü. Hiç bulantı yaşamadımayy evet ilk defa kullanıcam mide bulantısı yapar dedi, zaten oluyo artık bulantılarım inşallah daha da artmaz
Aldıklarını güle güle kullan Canancığım. Sabahlık takımını beğendin mi ben de başka bir markadan senin aldığın modele benzeyen bir model beğendim. Henüz almadım. Yorumlarda çok ince diyorlardı. Senin aldığın nasıl? Kumaşı kalitesi, üzerinde duruşu hoşuna gitti mi?Aldım canım ama ben aldığımda indirim vardı, takımı 545’e geldi.
Oradakilerin bazılarını farklı sitelerden aldım, tüm aldıklarım aynı yerde dursun diye koleksiyona ekledim.
.
Haydi inşallah güzel sonuçlar alırsın Miyacımbenimde cuma 10:00 da şeker testim var bakalım nasıl olacak
gitmişken minnoşumu da görürüm inşallah
rollercoaster
@baldan_madam
@kdv
@muge demir
@newnew ses verin kızlar
öğleden sonra mı randevular acaba ?