-
- Konu Sahibi -C-A-N-A-N-
- #3.121
umarım bu sefer bizim ki yüzünü gösterir
yarın buralar hep bebek haberiyle dolacak
sırasıyla
baldan_madam
K kdv
M muge demir
ben
ve
newnew
tam 5 kişiyiz yarın
herkes güzel haberlerle ve güzel fotolarla gelsin
aaa bende bu hafta tetanoz olayım diyordum bütün illerde mi öyleymiş tühGünaydın Güzellikler
Sağlık ocakları Perşembe gününe kadar kapalıymış.
Grev sebebiyle.
Devlet hastaneleri de aynı mı?
Bilgisi olan var mı?
Sormak lazım canım.aaa bende bu hafta tetanoz olayım diyordum bütün illerde mi öyleymiş tüh
Herkese günaydın kızlar,Günaydın Güzellikler
Grev sebebiyle.
Bilgisi olan var mı?
benimde cuma 10:00 da şeker testim var bakalım nasıl olacakHerkese günaydın kızlar,
Ben de bu hafta perşembe ya da cuma günü muayene gideceğim. Yarın gidecek arkadaşlardan güzel haberler bekliyoruz
Ben bugün sağlık ocağına gittim. Açıktı. Sadece bugün tıp bayramı olduğu için bir kaç dr. Bir günlük grev yapıyorlarmış. Benim aile hekimim yerindeydi. Kan ve idrar tahlili için numuneler verdim. Saat 16:00 gibi sonuçlar çıkacak.
Herkese selamlarBenim şeker yükleme testi sonuçlandı. Referans aralığı dışında bir değer yok. Önce 87 çıktı sıvıyı içtikten 1 saat sonra 110, 2 saat sonra 105 çıkmış. 140 üstü değerlerde sanıırm doktor diyet öneriyormuş. Doktor perşembe görecek inşallah sonuçları.
Günaydın Güzellikler
Grev sebebiyle.
Bilgisi olan var mı?
Sağlık ocağı yarındı.Maalesef hiçbir bilgim yok kuzum.
Ne zaman gidecektin hastaneye?
.
Teşekkür ederim canımOooo, süpermiş sonuçlar.
Maşallah canım.
.
benimde cuma 10:00 da şeker testim var bakalım nasıl olacak
gitmişken minnoşumu da görürüm inşallah
rollercoaster
baldan_madam
K kdv
M muge demir
newnew ses verin kızlar
öğleden sonra mı randevular acaba ?
Sağlık ocağı yarındı.
O Perşembe gel dedi.
Zeynep Kamil de Çarşamba.
ben şimdi geldim eve 1276 gram olmuş
suyuna baktı iyi dedi, ölçümleri iyi hareketlerini sordu, çok hareketli dedim artık kameraya sığmadığı için poz almak çok zor oluyovideoya çektik, videodan ekran görüntüsğ aldım ama çok net değil, bütün parmakları ağzında emdi durdu
Herkese selamlarBenim şeker yükleme testi sonuçlandı. Referans aralığı dışında bir değer yok. Önce 87 çıktı sıvıyı içtikten 1 saat sonra 110, 2 saat sonra 105 çıkmış. 140 üstü değerlerde sanıırm doktor diyet öneriyormuş. Doktor perşembe görecek inşallah sonuçları.
Herkese günaydın kızlar,
Ben de bu hafta perşembe ya da cuma günü muayene gideceğim. Yarın gidecek arkadaşlardan güzel haberler bekliyoruz
Ben bugün sağlık ocağına gittim. Açıktı. Sadece bugün tıp bayramı olduğu için bir kaç dr. Bir günlük grev yapıyorlarmış. Benim aile hekimim yerindeydi. Kan ve idrar tahlili için numuneler verdim. Saat 16:00 gibi sonuçlar çıkacak.
Maşallah minik kuşaben şimdi geldim eve 1276 gram olmuş
suyuna baktı iyi dedi, ölçümleri iyi hareketlerini sordu, çok hareketli dedim artık kameraya sığmadığı için poz almak çok zor oluyovideoya çektik, videodan ekran görüntüsğ aldım ama çok net değil, bütün parmakları ağzında emdi durdu
amanında amanın büyümüşte ekranlara mı sığmaz olmuş maşallahben şimdi geldim eve 1276 gram olmuş
amanında amanın büyümüşte ekranlara mı sığmaz olmuş maşallah
ayy büyüsünler diye beklerken çoktan 1 kiloyu bile geçtiler rüya gibi gözünüz aydın canım acıkmış mı annesi tüm parmaklar ağızda
vitamin yeme içme olarak neler dedi canım aynen devam mı?
birde sen artık haftaya 30 sun ne kadar zaman sonra çağırdı tekrar kontrole