2022 ikizler burcu anneleri

Günaydın Güzellikler 🌱
Sağlık ocakları Perşembe gününe kadar kapalıymış.
Grev sebebiyle.
Devlet hastaneleri de aynı mı?
Bilgisi olan var mı?
Herkese günaydın kızlar,
Ben de bu hafta perşembe ya da cuma günü muayene gideceğim. Yarın gidecek arkadaşlardan güzel haberler bekliyoruz😍
Ben bugün sağlık ocağına gittim. Açıktı. Sadece bugün tıp bayramı olduğu için bir kaç dr. Bir günlük grev yapıyorlarmış. Benim aile hekimim yerindeydi. Kan ve idrar tahlili için numuneler verdim. Saat 16:00 gibi sonuçlar çıkacak. 😍🤗

Herkese günaydın kızlar,
Ben de bu hafta perşembe ya da cuma günü muayene gideceğim. Yarın gidecek arkadaşlardan güzel haberler bekliyoruz😍
Ben bugün sağlık ocağına gittim. Açıktı. Sadece bugün tıp bayramı olduğu için bir kaç dr. Bir günlük grev yapıyorlarmış. Benim aile hekimim yerindeydi. Kan ve idrar tahlili için numuneler verdim. Saat 16:00 gibi sonuçlar çıkacak. 😍🤗
benimde cuma 10:00 da şeker testim var bakalım nasıl olacak
gitmişken minnoşumu da görürüm inşallah 🙏

rollercoaster rollercoaster
baldan_madam baldan_madam
K kdv
M muge demir
newnew newnew ses verin kızlar 😇
öğleden sonra mı randevular acaba ?

Herkese selamlar ✋💫 Benim şeker yükleme testi sonuçlandı. Referans aralığı dışında bir değer yok. Önce 87 çıktı sıvıyı içtikten 1 saat sonra 110, 2 saat sonra 105 çıkmış. 140 üstü değerlerde sanıırm doktor diyet öneriyormuş. Doktor perşembe görecek inşallah sonuçları.

Herkese selamlar ✋💫 Benim şeker yükleme testi sonuçlandı. Referans aralığı dışında bir değer yok. Önce 87 çıktı sıvıyı içtikten 1 saat sonra 110, 2 saat sonra 105 çıkmış. 140 üstü değerlerde sanıırm doktor diyet öneriyormuş. Doktor perşembe görecek inşallah sonuçları.

Oooo, süpermiş sonuçlar.
Maşallah canım. ❤️

.

benimde cuma 10:00 da şeker testim var bakalım nasıl olacak
gitmişken minnoşumu da görürüm inşallah 🙏
rollercoaster rollercoaster
baldan_madam baldan_madam
K kdv
M muge demir
newnew newnew ses verin kızlar 😇
öğleden sonra mı randevular acaba ?

ben şimdi geldim eve 1276 gram olmuş 🚀
suyuna baktı iyi dedi, ölçümleri iyi hareketlerini sordu, çok hareketli dedim artık kameraya sığmadığı için poz almak çok zor oluyo🙈 videoya çektik, videodan ekran görüntüsğ aldım ama çok net değil, bütün parmakları ağzında emdi durdu 😂

Eklentiler

• 91BFE691-FE21-4757-833E-B6223CED98D0.jpeg
    91BFE691-FE21-4757-833E-B6223CED98D0.jpeg
    49,8 KB · Görüntüleme: 58
suyuna baktı iyi dedi, ölçümleri iyi hareketlerini sordu, çok hareketli dedim artık kameraya sığmadığı için poz almak çok zor oluyo🙈 videoya çektik, videodan ekran görüntüsğ aldım ama çok net değil, bütün parmakları ağzında emdi durdu 😂

Oyyyyyy, maşallah kuzuya, kocaman oldu. 🥰

Hiç yenmez mi o tatlı parmaklar? ❤️

.

oo çok iyii, hadi atlattın🚀🚀 darısı gireceklerin başına😍

Herkese günaydın kızlar,

hadi güzel sonuçlar gelsin oradan da 🚀

senin için perşembeyi not alıyorum şimdilik değişirse güncellerim🧡

Maşallah minik kuşa 😘arada gıdı gıdı yapıyorlar bence o parmaklarla bazen öyle hissediyorum ben😄😄🥰

amanında amanın büyümüşte ekranlara mı sığmaz olmuş maşallah 🙏
ayy büyüsünler diye beklerken çoktan 1 kiloyu bile geçtiler rüya gibi gözünüz aydın canım acıkmış mı annesi tüm parmaklar ağızda 💕💕
vitamin yeme içme olarak neler dedi canım aynen devam mı?
birde sen artık haftaya 30 sun ne kadar zaman sonra çağırdı tekrar kontrole 😉

amanında amanın büyümüşte ekranlara mı sığmaz olmuş maşallah 🙏
ayy büyüsünler diye beklerken çoktan 1 kiloyu bile geçtiler rüya gibi gözünüz aydın canım acıkmış mı annesi tüm parmaklar ağızda 💕💕
vitamin yeme içme olarak neler dedi canım aynen devam mı?
birde sen artık haftaya 30 sun ne kadar zaman sonra çağırdı tekrar kontrole 😉

1 ay sonra dedi ama ben dayanamam🤩

decavite devam ediyorum extra bir de magnezyum verdi gyno ferro sanol'muş ismi de nuri bilge ceylan gibi ahahaa🙈

X