- 5 Mart 2021
- 5.813
- 8.706
-
- Konu Sahibi -C-A-N-A-N-
- #3.101
Ay çok güzelHerkese mutlu pazarlar
ben dün hastane çantasını hazırda tutmaya karar verdim ve bebişin hastane çıkışı kıyafetlerini yıkadımÖyle minikler ki eldivenler askı telde durmuyor, kaloriferin üzerine dizdim
şimdi hasrane çıkışı keseler almıştım, onları bekliyorum, onkar gelince tek tek içine kıyafetleri yerleştirip hastane çantasına koyacağım, eksik de varsa tek tek bakıp yerleştireceğim 28. haftanın ortalarındayım artık hazırda dursa iyi olur diye düşündüm
Büyük sorumluluk insan kendini düşündüğü gibi değil kiKızlar sağolun içimi rahatlattiniz ekstra hicbirsey yok aslında ama bazı uygulamalar sayın tekmeleri falan yazıyor asla sayamam ben yani benimki öyle birsey değil kiama bildiğim tek bir şey var akşam yemeğinden sonra güzel hareketlenir o olmazsa o zaman gerçek korkulcak şeydir diyorum kendime annelik berbat biseymis her evre ayrı bir korku ya şimdiden doğumu düşünmeye başladım ben
Aman yarabbim onun eldivenlerini yesinler bende misafirlerim gitsin yıkayıp en azından ütü işlerini bitircem geç zamana kalmasın uzun süre ayakta kalamıyorum artıkHerkese mutlu pazarlar
ben dün hastane çantasını hazırda tutmaya karar verdim ve bebişin hastane çıkışı kıyafetlerini yıkadımÖyle minikler ki eldivenler askı telde durmuyor, kaloriferin üzerine dizdim
şimdi hasrane çıkışı keseler almıştım, onları bekliyorum, onkar gelince tek tek içine kıyafetleri yerleştirip hastane çantasına koyacağım, eksik de varsa tek tek bakıp yerleştireceğim 28. haftanın ortalarındayım artık hazırda dursa iyi olur diye düşündüm
Merhaba kızlar ben bir iki gündür kızımın hareketlerini daha az hissediyorum ya hareketlerinde azalma var ya da yukarı mi çıktı nedir, ben kendimi yatırıp elimi koyuyorum yemekten sonra hafif hafif oynuyor ama önceki haftalar hoplayan zıplayan çocuk bı sakinledi yani sizde de arada böyle oluyor mu salı günü randevum da neyse ki az kaldı sürekli kontrol etmekten de yoruldum
yıkanıyormuş, geldiğinde hemen yıkarım zaten ince 5dk'da kurur bir şey olmazsa yazarım yineYine düşer belki, bunlar yıkanıyor mu peki
Yemeğimi yedim daha bu saatten sonra bi çay içerim sanıırm başka birşey yemem. Bir de sabah erken gitmeyi planlıyorum. Kan verdikten sonra eczaneden mi alıyorduk solüsyonu?açken kan alınacak sonra 1 saat sonra ve 2 saat sonra değil mi? Hiç yemek yemeyeceğim bir de. Migrenim tutar diye erken gideceğim inşallah.Senin minnoş da neredeyse 1 kilo artık
her şeyin yolunda olmasına çok sevindim
hastane fobinde yalnız değilsin, bebelerin de var hastane fobisi bence çünkü ya uyuyolar ya yüzlerini kapatıyorlar
şeker yüklemeddn 1 gün önce sen yine de tatlı yeme de etki etmesin
artık bayağı bayağı geri sayımdayızz
Maşallah bebişine.Gözünüz aydın canım.
O fobi bende de var sanırım, benimkisi hastane fobisi değil de muayene fobisi.
Kontrolden önce genelde tansiyon bakıyorlar, hep 9’a 5 veya 10’a 6’nın üstünde çıkıyo. Normalde düşüktür tansiyonum.
İlk defa 2 hafta önce unuttular ölçmeyi, muayene sonrası ölçtüler. 8’e 4 çıktı.
.
Ben de kardiyolojiden aldım randevu yine de. Evde ölçüyorum yazıyorum bakalım çarşamba günü doktora göstereceğim 90 ile 110 arası çıkıyor nabız sayımı evdeCanım gözün aydınbenim de üç seferdir doktorda 140 çıkıyor tansiyonum bebeği görmeye gittiğim gün oluyor böyle doktor da anlam veremedi pek çok değişik dedi hem eski usul cihazdan hem de ev tipinden ölçüm yapılmasına rağmen, takip istemişti benden sağlık ocağında ölçtürdüm kaç defa hep normal geldi. Ben de çok heyecanlanıyorum göreceğim zamanlar
Yemeğimi yedim daha bu saatten sonra bi çay içerim sanıırm başka birşey yemem. Bir de sabah erken gitmeyi planlıyorum. Kan verdikten sonra eczaneden mi alıyorduk solüsyonu?açken kan alınacak sonra 1 saat sonra ve 2 saat sonra değil mi? Hiç yemek yemeyeceğim bir de. Migrenim tutar diye erken gideceğim inşallah.
Ben de kardiyolojiden aldım randevu yine de. Evde ölçüyorum yazıyorum bakalım çarşamba günü doktora göstereceğim 90 ile 110 arası çıkıyor nabız sayımı evde
Neden fazla kan alındı acaba ,ben bir kere açlık bir kere de yükleme sonrası baktrdimbenim gittiğim hastanede vardı glikoz ama bazı hastanelerde olmuyomuş, o zaman eczaneden alıyorlar, bi istersen gittiğinde hastaneye sor, onların kan alma odasında olabilir, yoksa eczaneden alırsınnormalde evet dediğin gibi alınması lâzım kanın ama benden fazla almışlardı
Teşekkür ederimyıkanıyormuş, geldiğinde hemen yıkarım zaten ince 5dk'da kurur bir şey olmazsa yazarım yine
Canan da almıştı bunlardan, ondan görerek aldım ben de
Neden fazla kan alındı acaba ,ben bir kere açlık bir kere de yükleme sonrası baktrdim
Allllaam ya ,deliler mi, hamile kadınsngaza geldiler galibabitmedi bi türlü, sonra doktor dedi ki fazla almışlar
Yaaa hazırlıklar başladı, o kadar olduk mugreen clean'le yıkadım hiç kokusu yoktu
keseler şunlardan aldım kuzu ama ben aldığımda bir kaç gün önce 6'lı set 29 liraydı, şimdi 39 olmuş
Hersteller 6
Hersteller 6'lı Organizer Valiz Düzenleyici Fileli Set - DoÄum Ãanta Seti - Seyahat Hurcu - Organizer yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Yaaa hazırlıklar başladı, o kadar olduk muaynı seti ben de aldım 1 ay önce, henüz yıkayamadım ama inşallh dağılmaz yıkayınca. Bir de oceanhometextile.com dan valiz düzenleyici, bebişin dolabı için set ve çamaşır yıkama kesesi aldım, onlr çok daha güzel çıktı
Minnoşlarımız nazlanmadan güzel pozlar verecekler umuyorum
yarın buralar hep bebek haberiyle dolacak
sırasıyla
baldan_madam
K kdv
M muge demir
ben
ve
newnew
tam 5 kişiyiz yarın
herkes güzel haberlerle ve güzel fotolarla gelsin
Güzel günlerde kullansın aldıklarıni canım
Listene baktım da 750 lira olan gecelikli sabahlık var onu aldın mı
Minnoşlarımız nazlanmadan güzel pozlar verecekler umuyorum
ooo süper hareketli bir gün olacak desenize
yarın buralar hep bebek haberiyle dolacak
sırasıyla
baldan_madam
K kdv
M muge demir
ben
ve
newnew
tam 5 kişiyiz yarın
herkes güzel haberlerle ve güzel fotolarla gelsin
Güle güle kullan canımAldım canım ama ben aldığımda indirim vardı, takımı 545’e geldi.
Oradakilerin bazılarını farklı sitelerden aldım, tüm aldıklarım aynı yerde dursun diye koleksiyona ekledim.
.