2022 ikizler burcu anneleri

Ay çok güzel artık hazır olmalı evreleri geliyor Senden görüp bizde yavaş yavaş harekete geçmeliyiz

Büyük sorumluluk insan kendini düşündüğü gibi değil ki Zararlıymış zararsızmış umursamıyorsun. Ama evladın için her şey en güzeli en iyisi en zararsızı olsun istiyorsun Analık kolay şey değil

Aman yarabbim onun eldivenlerini yesinler bende misafirlerim gitsin yıkayıp en azından ütü işlerini bitircem geç zamana kalmasın uzun süre ayakta kalamıyorum artık

bana da arada oluyor, ben de ssummer gibi arada huzursuz ediyorum azıcık sıkıyorum mesela göbeğimi çok küçük ama, makas alır gibi, öyle olunca yeri daralıyor muhtemelen hemen tepikliyo

Yemeğimi yedim daha bu saatten sonra bi çay içerim sanıırm başka birşey yemem. Bir de sabah erken gitmeyi planlıyorum. Kan verdikten sonra eczaneden mi alıyorduk solüsyonu?açken kan alınacak sonra 1 saat sonra ve 2 saat sonra değil mi? Hiç yemek yemeyeceğim bir de. Migrenim tutar diye erken gideceğim inşallah.

Ben de kardiyolojiden aldım randevu yine de. Evde ölçüyorum yazıyorum bakalım çarşamba günü doktora göstereceğim 90 ile 110 arası çıkıyor nabız sayımı evde

benim gittiğim hastanede vardı glikoz ama bazı hastanelerde olmuyomuş, o zaman eczaneden alıyorlar, bi istersen gittiğinde hastaneye sor, onların kan alma odasında olabilir, yoksa eczaneden alırsın normalde evet dediğin gibi alınması lâzım kanın ama benden fazla almışlardı

Neden fazla kan alındı acaba ,ben bir kere açlık bir kere de yükleme sonrası baktrdim

Yaaa hazırlıklar başladı, o kadar olduk mu aynı seti ben de aldım 1 ay önce, henüz yıkayamadım ama inşallh dağılmaz yıkayınca. Bir de oceanhometextile.com dan valiz düzenleyici, bebişin dolabı için set ve çamaşır yıkama kesesi aldım, onlr çok daha güzel çıktı

aiiyy evet yaa yıkadım, ütüledim hazırda bulunsun her şey bundan sonra

ben yıkadıktan sonra yazarım, güzel çıkan varsa bi linkini alırız

Güzel günlerde kullansın aldıklarıni canım
Listene baktım da 750 lira olan gecelikli sabahlık var onu aldın mı

Aldım canım ama ben aldığımda indirim vardı, takımı 545’e geldi.

Oradakilerin bazılarını farklı sitelerden aldım, tüm aldıklarım aynı yerde dursun diye koleksiyona ekledim.

.

Aldım canım ama ben aldığımda indirim vardı, takımı 545’e geldi.

Oradakilerin bazılarını farklı sitelerden aldım, tüm aldıklarım aynı yerde dursun diye koleksiyona ekledim.

.
Güle güle kullan canım
Fiyatı çok yüksek geldi ama sen daha iyi almışsın iyi olmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…