2022 ikizler burcu anneleri

Herkese mutlu pazarlar🎈

ben dün hastane çantasını hazırda tutmaya karar verdim ve bebişin hastane çıkışı kıyafetlerini yıkadım🙈😍 Öyle minikler ki eldivenler askı telde durmuyor, kaloriferin üzerine dizdim 🧡

şimdi hasrane çıkışı keseler almıştım, onları bekliyorum, onkar gelince tek tek içine kıyafetleri yerleştirip hastane çantasına koyacağım, eksik de varsa tek tek bakıp yerleştireceğim 28. haftanın ortalarındayım artık hazırda dursa iyi olur diye düşündüm✌️😍
Ay çok güzel 😍 artık hazır olmalı evreleri geliyor 🙈 Senden görüp bizde yavaş yavaş harekete geçmeliyiz 😁

Kızlar sağolun içimi rahatlattiniz ekstra hicbirsey yok aslında ama bazı uygulamalar sayın tekmeleri falan yazıyor asla sayamam ben yani benimki öyle birsey değil ki 🙄 ama bildiğim tek bir şey var akşam yemeğinden sonra güzel hareketlenir o olmazsa o zaman gerçek korkulcak şeydir diyorum kendime 🤔 annelik berbat biseymis her evre ayrı bir korku ya şimdiden doğumu düşünmeye başladım ben 😊😊
Büyük sorumluluk insan kendini düşündüğü gibi değil ki 🤭 Zararlıymış zararsızmış umursamıyorsun. Ama evladın için her şey en güzeli en iyisi en zararsızı olsun istiyorsun 😍 Analık kolay şey değil ☺️

Herkese mutlu pazarlar🎈

ben dün hastane çantasını hazırda tutmaya karar verdim ve bebişin hastane çıkışı kıyafetlerini yıkadım🙈😍 Öyle minikler ki eldivenler askı telde durmuyor, kaloriferin üzerine dizdim 🧡

şimdi hasrane çıkışı keseler almıştım, onları bekliyorum, onkar gelince tek tek içine kıyafetleri yerleştirip hastane çantasına koyacağım, eksik de varsa tek tek bakıp yerleştireceğim 28. haftanın ortalarındayım artık hazırda dursa iyi olur diye düşündüm✌️😍
Aman yarabbim onun eldivenlerini yesinler bende misafirlerim gitsin yıkayıp en azından ütü işlerini bitircem geç zamana kalmasın uzun süre ayakta kalamıyorum artık

Merhaba kızlar ben bir iki gündür kızımın hareketlerini daha az hissediyorum ya hareketlerinde azalma var ya da yukarı mi çıktı nedir, ben kendimi yatırıp elimi koyuyorum yemekten sonra hafif hafif oynuyor ama önceki haftalar hoplayan zıplayan çocuk bı sakinledi yani sizde de arada böyle oluyor mu salı günü randevum da neyse ki az kaldı sürekli kontrol etmekten de yoruldum 😒

bana da arada oluyor, ben de ssummer gibi arada huzursuz ediyorum 🙈 azıcık sıkıyorum mesela göbeğimi çok küçük ama, makas alır gibi, öyle olunca yeri daralıyor muhtemelen hemen tepikliyo🙈

Senin minnoş da neredeyse 1 kilo artık 😍

her şeyin yolunda olmasına çok sevindim

hastane fobinde yalnız değilsin, bebelerin de var hastane fobisi bence çünkü ya uyuyolar ya yüzlerini kapatıyorlar 🙈

şeker yüklemeddn 1 gün önce sen yine de tatlı yeme de etki etmesin✌️🤩

artık bayağı bayağı geri sayımdayızz😍
Yemeğimi yedim daha bu saatten sonra bi çay içerim sanıırm başka birşey yemem. Bir de sabah erken gitmeyi planlıyorum. Kan verdikten sonra eczaneden mi alıyorduk solüsyonu?açken kan alınacak sonra 1 saat sonra ve 2 saat sonra değil mi? Hiç yemek yemeyeceğim bir de. Migrenim tutar diye erken gideceğim inşallah.
Maşallah bebişine. ❤️ Gözünüz aydın canım.

O fobi bende de var sanırım, benimkisi hastane fobisi değil de muayene fobisi. 🙈
Kontrolden önce genelde tansiyon bakıyorlar, hep 9’a 5 veya 10’a 6’nın üstünde çıkıyo. Normalde düşüktür tansiyonum.

İlk defa 2 hafta önce unuttular ölçmeyi, muayene sonrası ölçtüler. 8’e 4 çıktı.
.

Canım gözün aydın 🥰💓benim de üç seferdir doktorda 140 çıkıyor tansiyonum bebeği görmeye gittiğim gün oluyor böyle doktor da anlam veremedi pek çok değişik dedi hem eski usul cihazdan hem de ev tipinden ölçüm yapılmasına rağmen, takip istemişti benden sağlık ocağında ölçtürdüm kaç defa hep normal geldi. Ben de çok heyecanlanıyorum göreceğim zamanlar 🥰
Ben de kardiyolojiden aldım randevu yine de. Evde ölçüyorum yazıyorum bakalım çarşamba günü doktora göstereceğim 90 ile 110 arası çıkıyor nabız sayımı evde

Yemeğimi yedim daha bu saatten sonra bi çay içerim sanıırm başka birşey yemem. Bir de sabah erken gitmeyi planlıyorum. Kan verdikten sonra eczaneden mi alıyorduk solüsyonu?açken kan alınacak sonra 1 saat sonra ve 2 saat sonra değil mi? Hiç yemek yemeyeceğim bir de. Migrenim tutar diye erken gideceğim inşallah.

Ben de kardiyolojiden aldım randevu yine de. Evde ölçüyorum yazıyorum bakalım çarşamba günü doktora göstereceğim 90 ile 110 arası çıkıyor nabız sayımı evde

benim gittiğim hastanede vardı glikoz ama bazı hastanelerde olmuyomuş, o zaman eczaneden alıyorlar, bi istersen gittiğinde hastaneye sor, onların kan alma odasında olabilir, yoksa eczaneden alırsın ✌️😇 normalde evet dediğin gibi alınması lâzım kanın ama benden fazla almışlardı🚀

benim gittiğim hastanede vardı glikoz ama bazı hastanelerde olmuyomuş, o zaman eczaneden alıyorlar, bi istersen gittiğinde hastaneye sor, onların kan alma odasında olabilir, yoksa eczaneden alırsın ✌️😇 normalde evet dediğin gibi alınması lâzım kanın ama benden fazla almışlardı🚀
Neden fazla kan alındı acaba ,ben bir kere açlık bir kere de yükleme sonrası baktrdim

green clean'le yıkadım hiç kokusu yoktu🧡

keseler şunlardan aldım kuzu ama ben aldığımda bir kaç gün önce 6'lı set 29 liraydı, şimdi 39 olmuş🙄

Yaaa hazırlıklar başladı, o kadar olduk mu 🥲🥲 aynı seti ben de aldım 1 ay önce, henüz yıkayamadım ama inşallh dağılmaz yıkayınca. Bir de oceanhometextile.com dan valiz düzenleyici, bebişin dolabı için set ve çamaşır yıkama kesesi aldım, onlr çok daha güzel çıktı🥰

Yaaa hazırlıklar başladı, o kadar olduk mu 🥲🥲 aynı seti ben de aldım 1 ay önce, henüz yıkayamadım ama inşallh dağılmaz yıkayınca. Bir de oceanhometextile.com dan valiz düzenleyici, bebişin dolabı için set ve çamaşır yıkama kesesi aldım, onlr çok daha güzel çıktı🥰

aiiyy evet yaa yıkadım, ütüledim hazırda bulunsun her şey bundan sonra ✌️😍

ben yıkadıktan sonra yazarım, güzel çıkan varsa bi linkini alırız🤩

Güzel günlerde kullansın aldıklarıni canım 🤗
Listene baktım da 750 lira olan gecelikli sabahlık var onu aldın mı 😅

Aldım canım ama ben aldığımda indirim vardı, takımı 545’e geldi. 😉

Oradakilerin bazılarını farklı sitelerden aldım, tüm aldıklarım aynı yerde dursun diye koleksiyona ekledim. 🤗

.

Aldım canım ama ben aldığımda indirim vardı, takımı 545’e geldi. 😉

Oradakilerin bazılarını farklı sitelerden aldım, tüm aldıklarım aynı yerde dursun diye koleksiyona ekledim. 🤗

.
Güle güle kullan canım 🤩
Fiyatı çok yüksek geldi ama sen daha iyi almışsın iyi olmuş 🌸

X