2022 ikizler burcu anneleri

Merhaba canım benim de bu hafta vajinanın alt tarafında ara ara oldu spor sonra olan kas ağrısı gibiydi. Yatakta sağa sola dönerken oturup yürüken zorladı biraz. Bazen artıp bazen geçiyor. Nette çatı ağrısı yazıyor.

Canım aynen özellikle yatakta dönerken yaşıyorum ben de. Çatı ağrısı yazmasına içim rahat etti normal yazıyor. Yine de doktorum farklı bi şey söylerse buraya yazacağım

ayy süper ucu geniş görünüyor çok teşekkürler canım
güle güle kullan kuzum

Miya bugün whatsapp'tan da ulaştılar bana sorunuz var mı diye 1-2 soru sordum onu da paylaşıyorum

Eklentiler

• 0F741C62-0BF1-4675-B00C-27A2E3BD5F00.jpeg
    133,7 KB · Görüntüleme: 66

Canım gözün aydın benim de üç seferdir doktorda 140 çıkıyor tansiyonum bebeği görmeye gittiğim gün oluyor böyle doktor da anlam veremedi pek çok değişik dedi hem eski usul cihazdan hem de ev tipinden ölçüm yapılmasına rağmen, takip istemişti benden sağlık ocağında ölçtürdüm kaç defa hep normal geldi. Ben de çok heyecanlanıyorum göreceğim zamanlar

Evet canım ilki sezeryandi bu da sezeryan olacak Allah kısmet ederse

Herkese mutlu pazarlar

ben dün hastane çantasını hazırda tutmaya karar verdim ve bebişin hastane çıkışı kıyafetlerini yıkadım Öyle minikler ki eldivenler askı telde durmuyor, kaloriferin üzerine dizdim

şimdi hasrane çıkışı keseler almıştım, onları bekliyorum, onkar gelince tek tek içine kıyafetleri yerleştirip hastane çantasına koyacağım, eksik de varsa tek tek bakıp yerleştireceğim 28. haftanın ortalarındayım artık hazırda dursa iyi olur diye düşündüm

Eklentiler

• 82CE2844-4D2A-44A6-B57F-32A5A5FD3E2A.jpeg
    162,1 KB · Görüntüleme: 54
İnsan duramıyor dimi, sürekli birşeyler yapmak istiyor,mis kokmuştur heryer,çok iyi yapmışsın
Nasıl keseler aldın

İnsan duramıyor dimi, sürekli birşeyler yapmak istiyor,mis kokmuştur heryer,çok iyi yapmışsın
Nasıl keseler aldın

green clean'le yıkadım hiç kokusu yoktu

keseler şunlardan aldım kuzu ama ben aldığımda bir kaç gün önce 6'lı set 29 liraydı, şimdi 39 olmuş

Merhaba kızlar ben bir iki gündür kızımın hareketlerini daha az hissediyorum ya hareketlerinde azalma var ya da yukarı mi çıktı nedir, ben kendimi yatırıp elimi koyuyorum yemekten sonra hafif hafif oynuyor ama önceki haftalar hoplayan zıplayan çocuk bı sakinledi yani sizde de arada böyle oluyor mu salı günü randevum da neyse ki az kaldı sürekli kontrol etmekten de yoruldum

Bende de oluyor bazen cok az oynuyor hatta oynamıyor dürtüyorum normalmiş bu sıkma canını

Yaaaaaa, bunları gördükçe benim de yıkayasım geliyo.

2 haftaya kadar odayı hazır edebilirsen ben de başlayayım yıkamaya.

.

Merhaba canım, bana da oluyo arada.
Ağrın veya farklı bir akıntın yoksa dorun olduğunu düşünmüyorum.

.

Yine düşer belki, bunlar yıkanıyor mu peki

Bende de aynı durum canım, bazen çok hareketli bazen de çok az , öyle öyle geçiyor , ekstra bir durum olursa o ayrı da herşey stabilse korkmayalim, Allah'a emanet

Bende de oluyor bazen cok az oynuyor hatta oynamıyor dürtüyorum normalmiş bu sıkma canını

Merhaba canım, bana da oluyo arada.
Ağrın veya farklı bir akıntın yoksa dorun olduğunu düşünmüyorum.

.

Bende de aynı durum canım, bazen çok hareketli bazen de çok az , öyle öyle geçiyor , ekstra bir durum olursa o ayrı da herşey stabilse korkmayalim, Allah'a emanet

Kızlar sağolun içimi rahatlattiniz ekstra hicbirsey yok aslında ama bazı uygulamalar sayın tekmeleri falan yazıyor asla sayamam ben yani benimki öyle birsey değil ki ama bildiğim tek bir şey var akşam yemeğinden sonra güzel hareketlenir o olmazsa o zaman gerçek korkulcak şeydir diyorum kendime annelik berbat biseymis her evre ayrı bir korku ya şimdiden doğumu düşünmeye başladım ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…