- 21 Ekim 2021
- 694
- 2.891
- 37
-
- Konu Sahibi -C-A-N-A-N-
- #3.061
gözün aydın canımHaftaya inşallah babamızla kavuşuyoruz
1 hafta son ayrılık olsun inşallah
Sonradan eski haline dönecek miçok makbule geçer ne varsa paylaş kuzum
benim tereddüt ettiğim noktada uç kısmı çok küçükse göğüs ucu sığmazsa kapak nasıl duracak göğsümüzde benim sağ göğüs ucum son bir ayda afedersiniz patlamış mısır gibi açıldı hadi silikonlarda esneme payı var gümüş nasıl olacak merak içerisindeyim
Kızlar merhaba, birkaç gündür kasığımda değişik bi ağrı var sanki kasık değil kemik ağrısı. Bacaklarıma kadar iniyor uyluk kemiğim ağrıyor diyebilirim yürürken artıyor sanki bir yere vurmuş gibi. Pelvik, çatı ağrısı diyor nette normal diyor ancak size de sormak istedim. Yaşayanınız var mı?
renk belki dönerde şekil nasıl dönecek bilemiyorum hatta ilk hamile kaldığımda o kadar küçük geliyorduki meme ucum bebek kesin tutumaz diyordum şuan bambaşka bişey oldu doğuma kadar bayağı bi değişecek demekkiSonradan eski haline dönecek mibenimki de aynı öyle oldu bi de kahverengi oldu rengi şoklardayım
benimde oluyor canım özellikle akşam yatmadan dinlenme moduna geçtiğimde dediğin gibi kemik ağrısı oluyor ben masa başı oturduğum hareketsiz olduğum için olduğunu düşünüyorum asıl bundan sonra ağrılar olacak ama bana şimdi bile zor benim kuyruk sokumumda çok ağrıyor batıyor sürekliKızlar merhaba, birkaç gündür kasığımda değişik bi ağrı var sanki kasık değil kemik ağrısı. Bacaklarıma kadar iniyor uyluk kemiğim ağrıyor diyebilirim yürürken artıyor sanki bir yere vurmuş gibi. Pelvik, çatı ağrısı diyor nette normal diyor ancak size de sormak istedim. Yaşayanınız var mı?
hergün bambaşka bir şey yaşıyoruzbenim de dün göbeğin tam altında rahime doğru bir ağrı vardı, şimdi bugün iyi ama dün ara ara vurdu
Cevaplarınız için teşekkür ederim kızlar. Evet, gerçekten hergün başka bi şikayetim başladıbenimde oluyor canım özellikle akşam yatmadan dinlenme moduna geçtiğimde dediğin gibi kemik ağrısı oluyor ben masa başı oturduğum hareketsiz olduğum için olduğunu düşünüyorum asıl bundan sonra ağrılar olacak ama bana şimdi bile zor benim kuyruk sokumumda çok ağrıyor batıyor sürekli
Seker tam sinirda çıktı ,yüksek değil aslında ama ben yine de biraz dikkat etmeye çalışıyorm.Yani elimden gelen de bu kadar dikkat ona rağmen bu kilolar demek istemiştimBen de 8 kilo aldım yaşeker yüzünden derken şeker mi çıktı?
Canim 24 haftalık izni 24+0 da verdiler bu da 32+0 olur ama bir iki gün önce gitmeyi doktor sorun etmez benceKızlar selam yoğunluk durumundan dolayı okuyamadım buralarda yoktum bir süredir. Çok şükür bebeğim de ben de iyiyiz hem iş hem sınav telaşesi vs uğraşıyorum inşallah hepiniz ve bebişler iyidir
Aklıma bir şey takıldı, 32. Hafta raporu 32+0 ve sonrasında mı veriliyor. Hani biz 31+0dan itibaren 32.haftaya girmiş oluyoruz ama nasıl oluyor tam o süreç
Benim 32+0 olduğum gün ramazan bayramının 1. Gününe denk geliyormuş da acaba daha önce mi rapor veriliyor diye merak ettim
Evet dönecek suttten kesince ,benim ilk bebiste oldu geçti şimdi tekrar olduSonradan eski haline dönecek mibenimki de aynı öyle oldu bi de kahverengi oldu rengi şoklardayım
Bence de sarılalım göbisleri tokusturalimben 52'yle başladım ama ilk aylarda çıkarınca zayıflayıp 48'e düşmüştüm, benim doktorum oradan sayıyoşu an 56 kiloyum öyle saydığı için ben de +8 deyim gel sarılalım
Anladım canım çok teşekkür ederim o gün pazartesiye denk geliyor bir de bakalım 2 gün sorun olmazsa ona ayarlarız inşallah gelsin de o vakitlerCanim 24 haftalık izni 24+0 da verdiler bu da 32+0 olur ama bir iki gün önce gitmeyi doktor sorun etmez bence
Biraz yorulmuşum tüm gün dinlendim. Oğlum 846 gr mış bir hafta önden gidiyor. Takvime göre 26 haftalığım ama doktorda 27 çıktı. Uyuyordu yine
Sat göre 32+0’dan itibaren verilecekKızlar selam yoğunluk durumundan dolayı okuyamadım buralarda yoktum bir süredir. Çok şükür bebeğim de ben de iyiyiz hem iş hem sınav telaşesi vs uğraşıyorum inşallah hepiniz ve bebişler iyidir
Aklıma bir şey takıldı, 32. Hafta raporu 32+0 ve sonrasında mı veriliyor. Hani biz 31+0dan itibaren 32.haftaya girmiş oluyoruz ama nasıl oluyor tam o süreç
Benim 32+0 olduğum gün ramazan bayramının 1. Gününe denk geliyormuş da acaba daha önce mi rapor veriliyor diye merak ettim
Demek olacak o kadarSeker tam sinirda çıktı ,yüksek değil aslında ama ben yine de biraz dikkat etmeye çalışıyorm.Yani elimden gelen de bu kadar dikkat ona rağmen bu kilolar demek istemiştim
Aaaa bir anneEvet dönecek suttten kesince ,benim ilk bebiste oldu geçti şimdi tekrar oldu
Biraz yorulmuşum tüm gün dinlendim. Oğlum 846 gr mış bir hafta önden gidiyor. Takvime göre 26 haftalığım ama doktorda 27 çıktı. Uyuyordu yinegelişimi iyi dedi doktor. Decaviti kan ilacını mg ve d vit. yineledi. Haftaya şeker yükleme testi yaptıracakmışım. Bir de genel kan değerlerime bakılacak.Yalnız ben çok heyecan yapıyorum çıkarken tansiyon ve nabız komtrolü yapıldı nabzım 138 çıktı kalbim küt küt hiç durmadı. Doktor biraz dinlen yine ölçtür dedi bu kez 120 çıktı. Yine yüksek. Kardiyolojiye yönlendirdi haftaya randevu aldım. Çok heyecanlandım hastaneye giderken elimde olmadan. Kontrol edemedim kendimi. Sevmiyorum hastaneleri bir de zaten bu saatten sonra hastane fobisi oluşmaz inşallah
Biraz yorulmuşum tüm gün dinlendim. Oğlum 846 gr mış bir hafta önden gidiyor. Takvime göre 26 haftalığım ama doktorda 27 çıktı. Uyuyordu yinegelişimi iyi dedi doktor. Decaviti kan ilacını mg ve d vit. yineledi. Haftaya şeker yükleme testi yaptıracakmışım. Bir de genel kan değerlerime bakılacak.Yalnız ben çok heyecan yapıyorum çıkarken tansiyon ve nabız komtrolü yapıldı nabzım 138 çıktı kalbim küt küt hiç durmadı. Doktor biraz dinlen yine ölçtür dedi bu kez 120 çıktı. Yine yüksek. Kardiyolojiye yönlendirdi haftaya randevu aldım. Çok heyecanlandım hastaneye giderken elimde olmadan. Kontrol edemedim kendimi. Sevmiyorum hastaneleri bir de zaten bu saatten sonra hastane fobisi oluşmaz inşallah
Maşallah yakışıklı minik büyümüş annesiBiraz yorulmuşum tüm gün dinlendim. Oğlum 846 gr mış bir hafta önden gidiyor. Takvime göre 26 haftalığım ama doktorda 27 çıktı. Uyuyordu yinegelişimi iyi dedi doktor. Decaviti kan ilacını mg ve d vit. yineledi. Haftaya şeker yükleme testi yaptıracakmışım. Bir de genel kan değerlerime bakılacak.Yalnız ben çok heyecan yapıyorum çıkarken tansiyon ve nabız komtrolü yapıldı nabzım 138 çıktı kalbim küt küt hiç durmadı. Doktor biraz dinlen yine ölçtür dedi bu kez 120 çıktı. Yine yüksek. Kardiyolojiye yönlendirdi haftaya randevu aldım. Çok heyecanlandım hastaneye giderken elimde olmadan. Kontrol edemedim kendimi. Sevmiyorum hastaneleri bir de zaten bu saatten sonra hastane fobisi oluşmaz inşallah