2022 ikizler burcu anneleri

Kızlar merhaba, birkaç gündür kasığımda değişik bi ağrı var sanki kasık değil kemik ağrısı. Bacaklarıma kadar iniyor uyluk kemiğim ağrıyor diyebilirim yürürken artıyor sanki bir yere vurmuş gibi. Pelvik, çatı ağrısı diyor nette normal diyor ancak size de sormak istedim. Yaşayanınız var mı?

Sonradan eski haline dönecek mi benimki de aynı öyle oldu bi de kahverengi oldu rengi şoklardayım

hergün bambaşka bir şey yaşıyoruz benim de dün göbeğin tam altında rahime doğru bir ağrı vardı, şimdi bugün iyi ama dün ara ara vurdu

Sonradan eski haline dönecek mi benimki de aynı öyle oldu bi de kahverengi oldu rengi şoklardayım
renk belki dönerde şekil nasıl dönecek bilemiyorum hatta ilk hamile kaldığımda o kadar küçük geliyorduki meme ucum bebek kesin tutumaz diyordum şuan bambaşka bişey oldu doğuma kadar bayağı bi değişecek demekki

benimde oluyor canım özellikle akşam yatmadan dinlenme moduna geçtiğimde dediğin gibi kemik ağrısı oluyor ben masa başı oturduğum hareketsiz olduğum için olduğunu düşünüyorum asıl bundan sonra ağrılar olacak ama bana şimdi bile zor benim kuyruk sokumumda çok ağrıyor batıyor sürekli

Kızlar selam yoğunluk durumundan dolayı okuyamadım buralarda yoktum bir süredir. Çok şükür bebeğim de ben de iyiyiz hem iş hem sınav telaşesi vs uğraşıyorum inşallah hepiniz ve bebişler iyidir
Aklıma bir şey takıldı, 32. Hafta raporu 32+0 ve sonrasında mı veriliyor. Hani biz 31+0dan itibaren 32.haftaya girmiş oluyoruz ama nasıl oluyor tam o süreç
Benim 32+0 olduğum gün ramazan bayramının 1. Gününe denk geliyormuş da acaba daha önce mi rapor veriliyor diye merak ettim

hergün bambaşka bir şey yaşıyoruz benim de dün göbeğin tam altında rahime doğru bir ağrı vardı, şimdi bugün iyi ama dün ara ara vurdu
Cevaplarınız için teşekkür ederim kızlar. Evet, gerçekten hergün başka bi şikayetim başladı
Doktoruma sorucam tabii, bilmediğim bi bilgi verirse sizinle de paylaşırım ancak normal diyecek diye düşünüyorum.

Canim 24 haftalık izni 24+0 da verdiler bu da 32+0 olur ama bir iki gün önce gitmeyi doktor sorun etmez bence

Keira- yazdın mı kacrdim mı nasıl geçti kontrol herşey yolunda mı
Biraz yorulmuşum tüm gün dinlendim. Oğlum 846 gr mış bir hafta önden gidiyor. Takvime göre 26 haftalığım ama doktorda 27 çıktı. Uyuyordu yine gelişimi iyi dedi doktor. Decaviti kan ilacını mg ve d vit. yineledi. Haftaya şeker yükleme testi yaptıracakmışım. Bir de genel kan değerlerime bakılacak.Yalnız ben çok heyecan yapıyorum çıkarken tansiyon ve nabız komtrolü yapıldı nabzım 138 çıktı kalbim küt küt hiç durmadı. Doktor biraz dinlen yine ölçtür dedi bu kez 120 çıktı. Yine yüksek. Kardiyolojiye yönlendirdi haftaya randevu aldım. Çok heyecanlandım hastaneye giderken elimde olmadan. Kontrol edemedim kendimi. Sevmiyorum hastaneleri bir de zaten bu saatten sonra hastane fobisi oluşmaz inşallah

Sat göre 32+0’dan itibaren verilecek özel okulda mı çalışıyordun canım umarım karıştırmıyorumdur
Seker tam sinirda çıktı ,yüksek değil aslında ama ben yine de biraz dikkat etmeye çalışıyorm.Yani elimden gelen de bu kadar dikkat ona rağmen bu kilolar demek istemiştim
Demek olacak o kadar
Evet dönecek suttten kesince ,benim ilk bebiste oldu geçti şimdi tekrar oldu
Aaaa bir anne ilk bebiş nasıl doğdu şimdi ne düşünüyorsun doğum şekli belli mi

Senin minnoş da neredeyse 1 kilo artık

her şeyin yolunda olmasına çok sevindim

hastane fobinde yalnız değilsin, bebelerin de var hastane fobisi bence çünkü ya uyuyolar ya yüzlerini kapatıyorlar

şeker yüklemeddn 1 gün önce sen yine de tatlı yeme de etki etmesin

artık bayağı bayağı geri sayımdayızz

Maşallah bebişine. Gözünüz aydın canım.

O fobi bende de var sanırım, benimkisi hastane fobisi değil de muayene fobisi.
Kontrolden önce genelde tansiyon bakıyorlar, hep 9’a 5 veya 10’a 6’nın üstünde çıkıyo. Normalde düşüktür tansiyonum.

İlk defa 2 hafta önce unuttular ölçmeyi, muayene sonrası ölçtüler. 8’e 4 çıktı.
.

Maşallah yakışıklı minik büyümüş annesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…