2022 ikizler burcu anneleri

Kızlar çıktım ben çok şükür herşey yolundaymış 760 gr olmuşlar 25 cm olmuşlar rahim ağzına baskı yapmıyorlar maşallah. İkisinin de başı yukardaydı doktor maşallahın var dedi. Beklenen doğum mayıs 20-25 arası ve mayısın ilk haftası her ihtimale karşı ciğer geliştirici vuracaz küveze girmesinler dedi doğum fiyatını konuştum 6.900₺ civarı ayarlarız sana dedi ilaçları tam gaz kullanmaya devam. Şu an 73.5 kg olmuşum Dr renkli ultrason üstünde durmadı gösterdi kapattı hemen çok ısıya maruz kalmasınlar diye. Neyse ki iyiler ya sonraki muanem nisanın ilk haftası

Maşallah minnoşlara hazirandan mayısa kaydı bebişler ikiz oldukları için Sağlıcakla gelsinler

Maşallah tontiklereee, sana da iki kere maşallah canım, Allah nazarlardan korusun çok iyi gidiyorsun oyy seninkilerin boğa olma ihtimalleri de baya var o zaman

Maşallah

Ben bugün tartıldım +10 canım. Dikkat ediyorum desem yalan olur aslında, sadece paketli gıda tüketmiyorum ama hamur sevdam var. Bundan sonra ayda 3er kilo alsam 19 kilo ile tamamlarım diye düşünüyorum

Ben de çok heyecanlıyım. En son ocak 22 sinde gitmiştim doktora. Uzun zaman oldu çok da özledim kalp atışını maşallah hareketleri gayet düzenli ve gün içinde gece de var. Mg ilacım vitaminim bitmişti bir de kan değerlerine bakar sanıırm. İnşallah güzel haberlerle gelirim ben de

Ben bugün tartıldım +10 canım. Dikkat ediyorum desem yalan olur aslında, sadece paketli gıda tüketmiyorum ama hamur sevdam var. Bundan sonra ayda 3er kilo alsam 19 kilo ile tamamlarım diye düşünüyorum
Aslında bakıldığında doğumdan sonra hepsi gidiyor.
Ama neden bilmem bu baskı hep var,kendi kendime kurdgum bı baskı bu çok mu alıyorm diye
Senin annen de yakın ya o neler yapıyordur kim bilir,nasıl yemeyeceksin ki

Yarın mi kontrolün var,çok heyecanlı
Kaç haftalık senin bebiş keira

Bir de ben daha önce kontrollerime hep özel hastanede gittim. Şehir değiştirdik ve burada bir doktor ismi aldım o da devlette. Yarın ilk kez devlet hastanesine gideceğim kontrolüme sanırım eşleri almıyorlar içeriye sadece tek kişi giriyor. Ben de zaten kızımla gideceğim. Eğer memnun kalırsam doktordan ona devam edip doğumumu devlette yapacağım. Eğer içime sinmezse yine özellere bakacağım. 5 haziran olarak görünüyor sezaryen tarihim. Bakalım ne olacak.

Subhanallah çok şükür inşallah herkesin güzel ilerler canım.. Boğa iyi mi kötü mü bilemedim

Ben boğa erkeklerini çok severim ve anlaşırım. Kardeşim ve eşim boğa. Oldukça sakin ama tersi pis, güzel yemeği ve giyinmeyi seven, seçici, eve bağlı, düşüne düşüne hareket eden kişiler ikisi de. İkizler erkeğinin çenesine zıt olarak lafları cımbızla alırsın az ve öz konuşur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…