- 12 Aralık 2012
- 2.912
- 7.353
-
- Konu Sahibi -C-A-N-A-N-
- #3.021
Haftaya inşallah babamızla kavuşuyoruz
1 hafta son ayrılık olsun inşallah
Maşallah minnoşlaraKızlar çıktım bençok şükür herşey yolundaymış 760 gr olmuşlar 25 cm olmuşlar rahim ağzına baskı yapmıyorlar maşallah. İkisinin de başı yukardaydı doktor maşallahın var dedi. Beklenen doğum mayıs 20-25 arası ve mayısın ilk haftası her ihtimale karşı ciğer geliştirici vuracaz küveze girmesinler dedi doğum fiyatını konuştum 6.900₺ civarı ayarlarız sana dedi ilaçları tam gaz kullanmaya devam. Şu an 73.5 kg olmuşum Dr renkli ultrason üstünde durmadı gösterdi kapattı hemen çok ısıya maruz kalmasınlar diye. Neyse ki iyiler ya sonraki muanem nisanın ilk haftası
İnşallah ya. Şuan görünen o.ayyy çok güzel haber
netleşti di migeri sayım başlasın o zamann
Atacağım canımm, temizliğimiz bugün bitti sayılır. İşleri yapıp yapıp anneme dönüyoruz. Eve geçinde çekeceğimsenden de bi foto alırız
Mükemmel haberHaftaya inşallah babamızla kavuşuyoruz
Maşallah tontiklereee, sana da iki kere maşallah canım, Allah nazarlardan korusun çok iyi gidiyorsunKızlar çıktım bençok şükür herşey yolundaymış 760 gr olmuşlar 25 cm olmuşlar rahim ağzına baskı yapmıyorlar maşallah. İkisinin de başı yukardaydı doktor maşallahın var dedi. Beklenen doğum mayıs 20-25 arası ve mayısın ilk haftası her ihtimale karşı ciğer geliştirici vuracaz küveze girmesinler dedi doğum fiyatını konuştum 6.900₺ civarı ayarlarız sana dedi ilaçları tam gaz kullanmaya devam. Şu an 73.5 kg olmuşum Dr renkli ultrason üstünde durmadı gösterdi kapattı hemen çok ısıya maruz kalmasınlar diye. Neyse ki iyiler ya sonraki muanem nisanın ilk haftası
MaşallahKızlar çıktım bençok şükür herşey yolundaymış 760 gr olmuşlar 25 cm olmuşlar rahim ağzına baskı yapmıyorlar maşallah. İkisinin de başı yukardaydı doktor maşallahın var dedi. Beklenen doğum mayıs 20-25 arası ve mayısın ilk haftası her ihtimale karşı ciğer geliştirici vuracaz küveze girmesinler dedi doğum fiyatını konuştum 6.900₺ civarı ayarlarız sana dedi ilaçları tam gaz kullanmaya devam. Şu an 73.5 kg olmuşum Dr renkli ultrason üstünde durmadı gösterdi kapattı hemen çok ısıya maruz kalmasınlar diye. Neyse ki iyiler ya sonraki muanem nisanın ilk haftası
Ben bugün tartıldım +10 canım. Dikkat ediyorum desem yalan olur aslında, sadece paketli gıda tüketmiyorum ama hamur sevdam var. Bundan sonra ayda 3er kilo alsam 19 kilo ile tamamlarım diye düşünüyorumSelam kızlar nasilsiniz bebisler nasıl ,bir kaç gruba baktım her yerde kilo muhabbeti var
Ben de +8 kilodayım aslında şeker yüzünden çok dikkat ediyorum ama genel olarak kilo almaya çok yatkinimdr ,normalde de ömrüm diyetle geçti
Siz de durumlar nasıl kacar kilo aldnz ?
Aslında bakıldığında doğumdan sonra hepsi gidiyor.Ben bugün tartıldım +10 canım. Dikkat ediyorum desem yalan olur aslında, sadece paketli gıda tüketmiyorum ama hamur sevdam var. Bundan sonra ayda 3er kilo alsam 19 kilo ile tamamlarım diye düşünüyorum
Yarın mi kontrolün var,çok heyecanlıBen de çok heyecanlıyım. En son ocak 22 sinde gitmiştim doktora. Uzun zaman oldu çok da özledim kalp atışınımaşallah hareketleri gayet düzenli ve gün içinde gece de var. Mg ilacım vitaminim bitmişti bir de kan değerlerine bakar sanıırm. İnşallah güzel haberlerle gelirim ben de
Takvime göre 26 hafta 1 günlük olarak görünüyor. Ama bir iki hafta önden gidiyordu daha önce.Yarın mi kontrolün var,çok heyecanlı
Kaç haftalık senin bebiş keira
İnşallah memnun kalırsın doktordan canımTakvime göre 26 hafta 1 günlük olarak görünüyor. Ama bir iki hafta önden gidiyordu daha önce.
Subhanallah çok şükürMaşallah tontiklereee, sana da iki kere maşallah canım, Allah nazarlardan korusun çok iyi gidiyorsunoyy seninkilerin boğa olma ihtimalleri de baya var o zaman
Maşallah
Ben boğa erkeklerini çok severim ve anlaşırım. Kardeşim ve eşim boğa. Oldukça sakin ama tersi pis, güzel yemeği ve giyinmeyi seven, seçici, eve bağlı, düşüne düşüne hareket eden kişiler ikisi de. İkizler erkeğinin çenesine zıt olarak lafları cımbızla alırsın az ve öz konuşurSubhanallah çok şükürinşallah herkesin güzel ilerler canım.. Boğa iyi mi kötü mü bilemedim
Gözün aydın kuzum, sabrın sonu selamet. Üzüldün, yıprandın tabi ancak artık geçtiHaftaya inşallah babamızla kavuşuyoruz