2022 ikizler burcu anneleri

Ben gördüm kızımı
Allah'a şükür herşey yolunda.
22 cm 560 Gr.
Yüzünü göstermedi plesanta önündeydi.
Ama ellerini parmaklarını ayaklarını parmağını emmesini gördüm. Doktor da gayet güzel detaylı herşeyi anlattı. Sağlıklı olması herşeye değer
Yüzünü de artık muaynede belki gösterir

Ahh canım benim herşeyin yolunda olmasına çok sevindim. Gözünaydın.
Tüm sıkıntılarınız da su gibi aksın gitsin inşallah

Maşallah, gözün aydın kuzum.
Minik prenses çok güzel büyümüş, gelişmiş, hep sağlıklı haberlerini alalım

Ben de alamadım bir türlü silvermom, silvernurse ve silverbell arasında gidip geliyorum. Silverette uçmuş fiyat olarak. Senin aldığını bilmiyordum canım, fiyatı da iyiymiş aslında, geldi mi peki, tam kapatıyor mu ucunu? Beğendiysen ben de tercih edebilirim

Canım benim, gözün aydınn kızın güneş ışığı gibi, ne güzel aydınlattı ısıttı içini zorlukların arasında. İnşallah hep sağlıkla geçer sürecin. Babasıyla da kavuşursunuz hemen

gözün aydın canım
kızın çok güzel büyümüş bak annesi o senden güç alıyor inşallah sende ona tutunarak bu zor günleri atlatırsın

Selam kızlar
Bizim dedemizle babaannemiz minnoşumun beşiğini uyku setini cibinliğini aldılar çilek mobilya baby cotton modeli haftaya teslim edilecek beşiğin alt kısmında ekstra yatak olan çekmece var ama ben oraya battaniyelerini nevresimlerini kalın örgülerini koymayı düşünüyorum

Eklentiler

• 385BDA90-012B-4B32-9E9C-F160FD23E0B1.jpeg
    110,3 KB · Görüntüleme: 51
  • BE9EF077-A7BE-4562-AC30-F6EC53D789F7.jpeg
    88 KB · Görüntüleme: 58
gözün aydın canım
kızın çok güzel büyümüş bak annesi o senden güç alıyor inşallah sende ona tutunarak bu zor günleri atlatırsın
İnşallah canım.
Dileğim yarın eşimin yanına bebeğimin resmiyle gitmekti ama olmadı. Sağlıklı olsun da gerisi önemli değil artık. Allah sağlıkla doğmasını nasip etsin

İnşallah canım.
Dileğim yarın eşimin yanına bebeğimin resmiyle gitmekti ama olmadı. Sağlıklı olsun da gerisi önemli değil artık. Allah sağlıkla doğmasını nasip etsin
ayy neden canım almıyorlar mı içeri foto
avukatla ya da postayla ulaştırmaya çalışsan olur mu acaba
siz sağlıklı olunda inşallah geçer bu zamanlarda

anladım canım parmaklarını falan emdi demişin ya o aklımda kalmış doğru bir üstte yazmışsın yüzünü görmedik diye
Acaba bir sonraki Dr randevusunda görünürse doktor renkli resim verir mi Devlete gideceğim sanırım . Ve doğumu da devlette düşünüyorum galiba. Özelden vazgeçtim.

Acaba bir sonraki Dr randevusunda görünürse doktor renkli resim verir mi Devlete gideceğim sanırım . Ve doğumu da devlette düşünüyorum galiba. Özelden vazgeçtim.
devlette genelde renkli olmuyor hastaneden hastaneye değişiyor bazende cihazdan çıktı alamıyorlar ama rica edin en kötü ekrandan telefonla çekersiniz sonra kendiniz çıkartırsınız

ohh çok şükür yüzünü babasına saklıyo minnoş

sen de kendini daha fazla hırpalama, çok şükür her şeye rağmen kızın sana sıkı sıkıya destek

22 cm olmuş baksana kocaman insan mezureyle ölçtüğünde inanamıyo

en kısa sürede kontrollere beraber gideceksiniz çoğu gitti azı kaldı

Evet canım inşallah
Sadece çok kilo verdim bu süreçte.
Doktora da dedim. Arkadaşlar alıyor.
Ben hep veriyorum stresten.
Bebekteki herşey normal.
Kilosu boyu suyu kemik yapısı.
Sorun etme dedi.

ben dün aldım yanlış hatırlamıyosam, birkaç güne gelmiş olur, deneyip yazayım, yorumlarda hep iyi demişler galiba sertifikalı falan geliyo, umarım güzeldir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…