2022 ikizler burcu anneleri

Acaba bir sonraki Dr randevusunda görünürse doktor renkli resim verir mi 🙏 Devlete gideceğim sanırım . Ve doğumu da devlette düşünüyorum galiba. Özelden vazgeçtim.

bazı devlet hastanelerinde renkli varmış kuzu, ben okumuştum nette, belki tam 24-25 lerde açarlar, benim doktorum da çok sonralarda açtı renkliyi

Evet canım inşallah 🙏
Sadece çok kilo verdim bu süreçte.
Doktora da dedim. Arkadaşlar alıyor.
Ben hep veriyorum stresten.
Bebekteki herşey normal.
Kilosu boyu suyu kemik yapısı.
Sorun etme dedi.

çok şükür onlar besinlerini alıyolar zaten, önemli olan sensin öncelikle🙏 şu 1 hafta da hızlıca geçsin gitsin her şey düzlüğe çıksın🧡

çok şükür onlar besinlerini alıyolar zaten, önemli olan sensin öncelikle🙏 şu 1 hafta da hızlıca geçsin gitsin her şey düzlüğe çıksın🧡
Allah razı olsun canım.
İnşallah.
Allah hepinizden razı olsun .
Dualarınızla bizi yalnız bırakmadınız.

Ben gördüm kızımı 💜
Allah'a şükür herşey yolunda.
22 cm 560 Gr.
Yüzünü göstermedi plesanta önündeydi.
Ama ellerini parmaklarını ayaklarını parmağını emmesini gördüm. Doktor da gayet güzel detaylı herşeyi anlattı. Sağlıklı olması herşeye değer 🙏
Yüzünü de artık muaynede belki gösterir 💜
Hadi gözün aydın çok sevindim 🥰 inşallah daha güzel olur herşey 🥳

ilk adımlarım'da doğuma hazırlık ücretsiz eğitimi başladı, girmek isteyenler için link;

bu eğitimcinin eğitimleri çok güzel oluyor✌️😍

Ben gördüm kızımı 💜
Allah'a şükür herşey yolunda.
22 cm 560 Gr.
Yüzünü göstermedi plesanta önündeydi.
Ama ellerini parmaklarını ayaklarını parmağını emmesini gördüm. Doktor da gayet güzel detaylı herşeyi anlattı. Sağlıklı olması herşeye değer 🙏
Yüzünü de artık muaynede belki gösterir 💜
Ne güzel bir haber 😍 Sen içini ferah tut çok zor bir süreçten geçiyorsunuz ailecek Allahım yardımcınız olsun.. Hamilelerin duası kabul olur içinden güzel şeyler geçir 🙏 en yakın zamanda dertlerinizden kurtulursunuz inşallah 🙏

ilk adımlarım'da doğuma hazırlık ücretsiz eğitimi başladı, girmek isteyenler için link;

bu eğitimcinin eğitimleri çok güzel oluyor✌️😍
Ben hep kaçırıyorum bunları 🙈

Selam kızlar 🥰
Bizim dedemizle babaannemiz minnoşumun beşiğini uyku setini cibinliğini aldılar çilek mobilya baby cotton modeli haftaya teslim edilecek beşiğin alt kısmında ekstra yatak olan çekmece var ama ben oraya battaniyelerini nevresimlerini kalın örgülerini koymayı düşünüyorum
Hayırlı olsun çok güzeller sağlıcakla yatsın minnoş içinde 😍😊

Selam kızlar 🥰
Bizim dedemizle babaannemiz minnoşumun beşiğini uyku setini cibinliğini aldılar çilek mobilya baby cotton modeli haftaya teslim edilecek beşiğin alt kısmında ekstra yatak olan çekmece var ama ben oraya battaniyelerini nevresimlerini kalın örgülerini koymayı düşünüyorum
Miyacığım sade ve şık görünüyor. Güle güle kullanın :nazar::anne:

Selam kızlar 🥰

aaa ben bunu şimdi kızlar alıntılayınca gördüm🙈

hayırlı olsun😍 hem çok güzel hem de çok kullanışlı görünüyor🧡🧡🧡

Selam kızlar 🥰
Çok güzel gözüküyor güle güle kullansın minnoş. Beşik büyüyor mu?

Selam kızlar 🥰
Güle güle kullanın canım, güzel günlerde🥰 biz de çilekten natura serisini aldık, hatta bugün geldi kuruldu🥰 senin aldığını da çok beğenmiştim😍😍😍

Hayırlı olsun çok güzeller sağlıcakla yatsın minnoş içinde 😍😊

Miyacığım sade ve şık görünüyor. Güle güle kullanın :nazar::anne:

aaa ben bunu şimdi kızlar alıntılayınca gördüm🙈

hayırlı olsun😍 hem çok güzel hem de çok kullanışlı görünüyor🧡🧡🧡

Çok güzel gözüküyor güle güle kullansın minnoş. Beşik büyüyor mu?

Güle güle kullanın canım, güzel günlerde🥰 biz de çilekten natura serisini aldık, hatta bugün geldi kuruldu🥰 senin aldığını da çok beğenmiştim😍😍😍
Teşekkür ederim kızlar 💕 daha güzelleri sizin bebişlerize olsun inşallah 🙏
Beşik daha sonra büyüyor 80*180 yatak oluyor
Bende naturayı beğendim ama oda yapmıycam şuan yatak odasına koyacağız sade beyaz daha hoş olur diye bunu seçtik naturada da gözüm kaldı
Sağ salim kucaklarımıza almakta nasip olur inşallah böyle artık eksikler tamamlandıkça çok heyecanlanıyorum 🙈🙈

Teşekkür ederim kızlar 💕 daha güzelleri sizin bebişlerize olsun inşallah 🙏
Beşik daha sonra büyüyor 80*180 yatak oluyor
Bende naturayı beğendim ama oda yapmıycam şuan yatak odasına koyacağız sade beyaz daha hoş olur diye bunu seçtik naturada da gözüm kaldı
Sağ salim kucaklarımıza almakta nasip olur inşallah böyle artık eksikler tamamlandıkça çok heyecanlanıyorum 🙈🙈

büyüyenler çok kullanışlı benimki de büyüyo

sağlıkla kullansın minnoşlarımız🧡🧡🧡

alan var mı bilmiyorum ama ben indirimdeyken kaçırdım gümüş kapakları, silverina'yı epeydir takip ediyorum ebebek'te düşmedi fiyatı🙄

ben de silver moon'unkini aldım, yorumlar iyi, hacettepe onaylı yazıyor, linki de şu;

Silver Moon 999 Mix Göğüs Ucu Koruyucu Kapak 999 Ayar Saf Gümüş Kaplama
canım kapaklar gelince bizi de aydınlat benimde ilk alınacaklar listemde 👍

👩‍💻

yarın Miracelik16 Miracelik16 in kontrolü var

tontiklerden güzel haberler getir bize🧡🧡🧡
👯‍♀️ günaydın herkese 💐

Hadi inşallah sağlıklı olsunlar inşallah
Şimdi bir güzel kahvalti yapayim onlari doyurayım yavaştan hazırlarım onları 😂 yoksa ben aç değilim yanii onlar aç 🙉🙈

X