2022 ikizler burcu anneleri

Ben boğa erkeklerini çok severim ve anlaşırım. Kardeşim ve eşim boğa. Oldukça sakin ama tersi pis, güzel yemeği ve giyinmeyi seven, seçici, eve bağlı, düşüne düşüne hareket eden kişiler ikisi de. İkizler erkeğinin çenesine zıt olarak lafları cımbızla alırsın az ve öz konuşur😅
Ailesine evine bağlı olsunda. En sevmediğim erkek tipi çok konuşan ve yalanci erkekler 😂😂

Kızlar çıktım ben 👯‍♀️ çok şükür herşey yolundaymış 760 gr olmuşlar 25 cm olmuşlar 🙈 rahim ağzına baskı yapmıyorlar maşallah. İkisinin de başı yukardaydı 😂 doktor maşallahın var dedi. Beklenen doğum mayıs 20-25 arası ve mayısın ilk haftası her ihtimale karşı ciğer geliştirici vuracaz küveze girmesinler dedi 🥳 doğum fiyatını konuştum 6.900₺ civarı ayarlarız sana dedi 🤭 ilaçları tam gaz kullanmaya devam. Şu an 73.5 kg olmuşum 🙆‍♀️ Dr renkli ultrason üstünde durmadı gösterdi kapattı hemen çok ısıya maruz kalmasınlar diye. Neyse ki iyiler ya 😻 sonraki muanem nisanın ilk haftası 🥱
Maşaalllah, tatlişler büyümüş annesi😍 Harika haberler almışsın, şükürler olsun😍☀️Doğum ücreti normal doğum için mi, sezeryam için mi Miracım? Bu fiyat özel hastane fiyatımı?

Kızlar çıktım ben 👯‍♀️ çok şükür herşey yolundaymış 760 gr olmuşlar 25 cm olmuşlar 🙈 rahim ağzına baskı yapmıyorlar maşallah. İkisinin de başı yukardaydı 😂 doktor maşallahın var dedi. Beklenen doğum mayıs 20-25 arası ve mayısın ilk haftası her ihtimale karşı ciğer geliştirici vuracaz küveze girmesinler dedi 🥳 doğum fiyatını konuştum 6.900₺ civarı ayarlarız sana dedi 🤭 ilaçları tam gaz kullanmaya devam. Şu an 73.5 kg olmuşum 🙆‍♀️ Dr renkli ultrason üstünde durmadı gösterdi kapattı hemen çok ısıya maruz kalmasınlar diye. Neyse ki iyiler ya 😻 sonraki muanem nisanın ilk haftası 🥱

ohh harika🧡🧡

kocaman oldular yaaa

inşallah indirim de yapar doğum için🙏

nisanın ilk haftasi diye kaydediyorum ✌️🤩

Selam kızlar nasilsiniz bebisler nasıl ,bir kaç gruba baktım her yerde kilo muhabbeti var 😂
Ben de +8 kilodayım aslında şeker yüzünden çok dikkat ediyorum ama genel olarak kilo almaya çok yatkinimdr ,normalde de ömrüm diyetle geçti😅
Siz de durumlar nasıl kacar kilo aldnz ?

ben 52'yle başladım ama ilk aylarda çıkarınca zayıflayıp 48'e düşmüştüm, benim doktorum oradan sayıyo🙈 şu an 56 kiloyum öyle saydığı için ben de +8 deyim gel sarılalım 😂😂

Selam kızlar nasilsiniz bebisler nasıl ,bir kaç gruba baktım her yerde kilo muhabbeti var 😂
Ben de +8 kilodayım aslında şeker yüzünden çok dikkat ediyorum ama genel olarak kilo almaya çok yatkinimdr ,normalde de ömrüm diyetle geçti😅
Siz de durumlar nasıl kacar kilo aldnz ?
Ben de 8 kilo aldım ya:KK43: şeker yüzünden derken şeker mi çıktı?

Maşaalllah, tatlişler büyümüş annesi😍 Harika haberler almışsın, şükürler olsun😍☀️Doğum ücreti normal doğum için mi, sezeryam için mi Miracım? Bu fiyat özel hastane fiyatımı?
Çok şükür canım 🥰 doğum ücreti özel hastane normal doğum 5000₺ sezeryan 6.900₺ sanırım bana yardimci olduğu için uyguna geldi 🙈 nerden baksak 10.000₺ aşağısı sezeryan ücreti yok

Ben gördüm kızımı 💜
Allah'a şükür herşey yolunda.
22 cm 560 Gr.
Yüzünü göstermedi plesanta önündeydi.
Ama ellerini parmaklarını ayaklarını parmağını emmesini gördüm. Doktor da gayet güzel detaylı herşeyi anlattı. Sağlıklı olması herşeye değer 🙏
Yüzünü de artık muaynede belki gösterir 💜

Sana naz yapıyo, yüzünü babasına saklıyo kızın. 😉

Maşallah subhanallah canım, boyu ve kilosu gayet iyi. 👌🏻

Çok şükür, bir sıkıntı da çıkmamış ne güzel. ❤️

İnşallah eşinin durumu da bir an önce düzelir ve kavuşursunuz. 🙏

.

Selam kızlar 🥰
Bizim dedemizle babaannemiz minnoşumun beşiğini uyku setini cibinliğini aldılar çilek mobilya baby cotton modeli haftaya teslim edilecek beşiğin alt kısmında ekstra yatak olan çekmece var ama ben oraya battaniyelerini nevresimlerini kalın örgülerini koymayı düşünüyorum

Oyyyyy, çok güzel. ❤️❤️❤️
Güle güle kullansın minnoşun. 🤗

.

👩‍💻

yarın Keira- Keira- 'nın kontrolü var eğer tarih değişmediyse 🧡

saat kaçta kuzu kontrol 👀

güzel haberlerle gel🙏🧡

editliyorum: geriden geliyorum şimdi okudum, tarih değişmemiş süper yarın yine bebek haberiyle günümüz güzelleşecek😍
Evet canım 9:50 de randevu 😊

maşallah kuzucuklara maşallah güçlü annelerine 🥰
canımcım senin içinde iki tane tosuncuk büyüyor o kilolar en çok sana yakışır 😁
fiyatta ikiz ve sezeryan için oldukça iyi yılbaşından sonra fiyatlar uçtu resmen

kapaklar geldi bugün küçücüklermiş baktım ama hepsi böyle kutusunda geldi bilgilendirme kılavuzuyla, fotosunu çekip atıcam kıkavuzun sayfalarının falan✌️🤩
çok makbule geçer ne varsa paylaş kuzum
benim tereddüt ettiğim noktada uç kısmı çok küçükse göğüs ucu sığmazsa kapak nasıl duracak göğsümüzde benim sağ göğüs ucum son bir ayda afedersiniz patlamış mısır gibi açıldı hadi silikonlarda esneme payı var gümüş nasıl olacak merak içerisindeyim

çok makbule geçer ne varsa paylaş kuzum
benim tereddüt ettiğim noktada uç kısmı çok küçükse göğüs ucu sığmazsa kapak nasıl duracak göğsümüzde benim sağ göğüs ucum son bir ayda afedersiniz patlamış mısır gibi açıldı hadi silikonlarda esneme payı var gümüş nasıl olacak merak içerisindeyim

günaydııınn🎈🎈

fotolar geliyor o zaman🚀

Eklentiler

• EC120107-311C-483D-B52A-EA0B384F4720.jpeg
    EC120107-311C-483D-B52A-EA0B384F4720.jpeg
    161,8 KB · Görüntüleme: 44
  • 45689EA8-E893-4AD8-9BDD-26D3CCBF2242.jpeg
    45689EA8-E893-4AD8-9BDD-26D3CCBF2242.jpeg
    150,5 KB · Görüntüleme: 52
  • 9EDB940F-57A7-4FE5-B13C-469C950AC78F.jpeg
    9EDB940F-57A7-4FE5-B13C-469C950AC78F.jpeg
    130,6 KB · Görüntüleme: 45
  • 4F9C9E5A-0F45-463B-B021-CE3FC3FDF9B4.jpeg
    4F9C9E5A-0F45-463B-B021-CE3FC3FDF9B4.jpeg
    149 KB · Görüntüleme: 52
  • 8DF1DB49-B75A-40B8-B4CB-829CCF5C64DE.jpeg
    8DF1DB49-B75A-40B8-B4CB-829CCF5C64DE.jpeg
    112,5 KB · Görüntüleme: 45
  • A5A963DD-976A-4C88-BA75-00EDED2800AC.jpeg
    A5A963DD-976A-4C88-BA75-00EDED2800AC.jpeg
    155,8 KB · Görüntüleme: 55
maşallah kuzucuklara maşallah güçlü annelerine 🥰
canımcım senin içinde iki tane tosuncuk büyüyor o kilolar en çok sana yakışır 😁
fiyatta ikiz ve sezeryan için oldukça iyi yılbaşından sonra fiyatlar uçtu resmen
Teşekkür ederim canım 😻😄 neyseki iki ay kaldı nerden baksak kilo almamı hiç takmıyorum bile 😂 doğum fiyatı çok cazip gerçekten. Medical ve acı badem 15-25 bin arası doğurtuyor 🙄 sanki yanına hediye bebek veriyorlar 😆 böyle fahişlik de çok fazla bence

Teşekkür ederim canım 😻😄 neyseki iki ay kaldı nerden baksak kilo almamı hiç takmıyorum bile 😂 doğum fiyatı çok cazip gerçekten. Medical ve acı badem 15-25 bin arası doğurtuyor 🙄 sanki yanına hediye bebek veriyorlar 😆 böyle fahişlik de çok fazla bence
bu fiyat pahalılığında allah hepimizin yardımcısı olsun bizde 12 ye anlaştık 🤦‍♀️piyasaya göre yine iyi sayılır kontroller tahliller doğum hepsi içinde fakat peşin diyince eşimin gözleri bir büyümedi değil 🤣yanında hediye bebekte demediler ne getirirseniz onu götürürsünüz dediler oyy annesi kurban olsun ona hediye falan istemem bizimkini versinler yeter🤣

X