2022 ikizler burcu anneleri

Acaba bir sonraki Dr randevusunda görünürse doktor renkli resim verir mi Devlete gideceğim sanırım . Ve doğumu da devlette düşünüyorum galiba. Özelden vazgeçtim.

bazı devlet hastanelerinde renkli varmış kuzu, ben okumuştum nette, belki tam 24-25 lerde açarlar, benim doktorum da çok sonralarda açtı renkliyi

Evet canım inşallah
Sadece çok kilo verdim bu süreçte.
Doktora da dedim. Arkadaşlar alıyor.
Ben hep veriyorum stresten.
Bebekteki herşey normal.
Kilosu boyu suyu kemik yapısı.
Sorun etme dedi.

çok şükür onlar besinlerini alıyolar zaten, önemli olan sensin öncelikle şu 1 hafta da hızlıca geçsin gitsin her şey düzlüğe çıksın

çok şükür onlar besinlerini alıyolar zaten, önemli olan sensin öncelikle şu 1 hafta da hızlıca geçsin gitsin her şey düzlüğe çıksın
Allah razı olsun canım.
İnşallah.
Allah hepinizden razı olsun .
Dualarınızla bizi yalnız bırakmadınız.

Hadi gözün aydın çok sevindim inşallah daha güzel olur herşey

ilk adımlarım'da doğuma hazırlık ücretsiz eğitimi başladı, girmek isteyenler için link;

bu eğitimcinin eğitimleri çok güzel oluyor

Ne güzel bir haber Sen içini ferah tut çok zor bir süreçten geçiyorsunuz ailecek Allahım yardımcınız olsun.. Hamilelerin duası kabul olur içinden güzel şeyler geçir en yakın zamanda dertlerinizden kurtulursunuz inşallah

Ben hep kaçırıyorum bunları

Hayırlı olsun çok güzeller sağlıcakla yatsın minnoş içinde

Miyacığım sade ve şık görünüyor. Güle güle kullanın

aaa ben bunu şimdi kızlar alıntılayınca gördüm

hayırlı olsun hem çok güzel hem de çok kullanışlı görünüyor

Çok güzel gözüküyor güle güle kullansın minnoş. Beşik büyüyor mu?

Güle güle kullanın canım, güzel günlerde biz de çilekten natura serisini aldık, hatta bugün geldi kuruldu senin aldığını da çok beğenmiştim

Hayırlı olsun çok güzeller sağlıcakla yatsın minnoş içinde

Miyacığım sade ve şık görünüyor. Güle güle kullanın

aaa ben bunu şimdi kızlar alıntılayınca gördüm

hayırlı olsun hem çok güzel hem de çok kullanışlı görünüyor

Çok güzel gözüküyor güle güle kullansın minnoş. Beşik büyüyor mu?

Güle güle kullanın canım, güzel günlerde biz de çilekten natura serisini aldık, hatta bugün geldi kuruldu senin aldığını da çok beğenmiştim
Teşekkür ederim kızlar daha güzelleri sizin bebişlerize olsun inşallah
Beşik daha sonra büyüyor 80*180 yatak oluyor
Bende naturayı beğendim ama oda yapmıycam şuan yatak odasına koyacağız sade beyaz daha hoş olur diye bunu seçtik naturada da gözüm kaldı
Sağ salim kucaklarımıza almakta nasip olur inşallah böyle artık eksikler tamamlandıkça çok heyecanlanıyorum

büyüyenler çok kullanışlı benimki de büyüyo

sağlıkla kullansın minnoşlarımız

canım kapaklar gelince bizi de aydınlat benimde ilk alınacaklar listemde

yarın Miracelik16 in kontrolü var

tontiklerden güzel haberler getir bize
günaydın herkese

Hadi inşallah sağlıklı olsunlar inşallah
Şimdi bir güzel kahvalti yapayim onlari doyurayım yavaştan hazırlarım onları yoksa ben aç değilim yanii onlar aç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…