- 3 Temmuz 2021
- 3.708
- 12.505
- 41
-
- Konu Sahibi -C-A-N-A-N-
- #3.001
Acaba bir sonraki Dr randevusunda görünürse doktor renkli resim verir miDevlete gideceğim sanırım . Ve doğumu da devlette düşünüyorum galiba. Özelden vazgeçtim.
Evet canım inşallah
Sadece çok kilo verdim bu süreçte.
Doktora da dedim. Arkadaşlar alıyor.
Ben hep veriyorum stresten.
Bebekteki herşey normal.
Kilosu boyu suyu kemik yapısı.
Sorun etme dedi.
Allah razı olsun canım.çok şükür onlar besinlerini alıyolar zaten, önemli olan sensin öncelikleşu 1 hafta da hızlıca geçsin gitsin her şey düzlüğe çıksın
Yazarım canımhadi bakalım iki karındaş ne pozlar verecekler
zamanın olunca yaz canım kontrolden sonra merakla bekliyorum
Hadi gözün aydın çok sevindimBen gördüm kızımı
Allah'a şükür herşey yolunda.
22 cm 560 Gr.
Yüzünü göstermedi plesanta önündeydi.
Ama ellerini parmaklarını ayaklarını parmağını emmesini gördüm. Doktor da gayet güzel detaylı herşeyi anlattı. Sağlıklı olması herşeye değer
Yüzünü de artık muaynede belki gösterir
Ne güzel bir haberBen gördüm kızımı
Allah'a şükür herşey yolunda.
22 cm 560 Gr.
Yüzünü göstermedi plesanta önündeydi.
Ama ellerini parmaklarını ayaklarını parmağını emmesini gördüm. Doktor da gayet güzel detaylı herşeyi anlattı. Sağlıklı olması herşeye değer
Yüzünü de artık muaynede belki gösterir
Ben hep kaçırıyorum bunlarıilk adımlarım'da doğuma hazırlık ücretsiz eğitimi başladı, girmek isteyenler için link;
Join our Cloud HD Video Meeting
Zoom is the leader in modern enterprise video communications, with an easy, reliable cloud platform for video and audio conferencing, chat, and webinars across mobile, desktop, and room systems. Zoom Rooms is the original software-based conference room solution used around the world in board...us06web.zoom.us
bu eğitimcinin eğitimleri çok güzel oluyor
Hayırlı olsun çok güzeller sağlıcakla yatsın minnoş içindeSelam kızlar
Bizim dedemizle babaannemiz minnoşumun beşiğini uyku setini cibinliğini aldılar çilek mobilya baby cotton modeli haftaya teslim edilecek beşiğin alt kısmında ekstra yatak olan çekmece var ama ben oraya battaniyelerini nevresimlerini kalın örgülerini koymayı düşünüyorum
Miyacığım sade ve şık görünüyor. Güle güle kullanınSelam kızlar
Bizim dedemizle babaannemiz minnoşumun beşiğini uyku setini cibinliğini aldılar çilek mobilya baby cotton modeli haftaya teslim edilecek beşiğin alt kısmında ekstra yatak olan çekmece var ama ben oraya battaniyelerini nevresimlerini kalın örgülerini koymayı düşünüyorum
Selam kızlar
Çok güzel gözüküyor güle güle kullansın minnoş. Beşik büyüyor mu?Selam kızlar
Güle güle kullanın canım, güzel günlerdeSelam kızlar
Hayırlı olsun çok güzeller sağlıcakla yatsın minnoş içinde
Miyacığım sade ve şık görünüyor. Güle güle kullanın
aaa ben bunu şimdi kızlar alıntılayınca gördüm
hayırlı olsunhem çok güzel hem de çok kullanışlı görünüyor
Çok güzel gözüküyor güle güle kullansın minnoş. Beşik büyüyor mu?
Teşekkür ederim kızlarGüle güle kullanın canım, güzel günlerdebiz de çilekten natura serisini aldık, hatta bugün geldi kuruldu senin aldığını da çok beğenmiştim
Teşekkür ederim kızlardaha güzelleri sizin bebişlerize olsun inşallah
Beşik daha sonra büyüyor 80*180 yatak oluyor
Bende naturayı beğendim ama oda yapmıycam şuan yatak odasına koyacağız sade beyaz daha hoş olur diye bunu seçtik naturada da gözüm kaldı
Sağ salim kucaklarımıza almakta nasip olur inşallah böyle artık eksikler tamamlandıkça çok heyecanlanıyorum
Güle güle kullanın canım, güzel günlerdebiz de çilekten natura serisini aldık, hatta bugün geldi kuruldu senin aldığını da çok beğenmiştim
canım kapaklar gelince bizi de aydınlat benimde ilk alınacaklar listemdealan var mı bilmiyorum ama ben indirimdeyken kaçırdım gümüş kapakları, silverina'yı epeydir takip ediyorum ebebek'te düşmedi fiyatı
ben de silver moon'unkini aldım, yorumlar iyi, hacettepe onaylı yazıyor, linki de şu;
Silver Moon 999 Mix Göğüs Ucu Koruyucu Kapak 999 Ayar Saf Gümüş Kaplama