2022 ikizler burcu anneleri

Kızlar bebek arabası olarak Prego quattre vip alan var mı? Baya baya kafama yattı gibi bu model ama canlı göremediğim için bilemedim. Çok çeşit marka var fiyatlar maşallah ne kadar zor
bende beğenemedim daha doğrusu seçemedim o kadar farklı fiyatlar varki bi zaman sonra bende şu oluştu ucuzsa iyi değilmi acaba gerçekten uçurum fiyatlar var bir mağazaya gidip gözümle görmek istiyorum seçerseniz buraya yazın bana da fikir olsun

Canım giremedim yine epeydir. Ailemin yanına gidip geldim birkaç günlüğüne. İyi geldi moral oldu bana da.
Gerekçesi can sıkmak. İş yoğunluğunu bahane edip çağırdılar. Genelge amir insiyatifine bırakıyor ya. Bugün de gelir göstermelik çiçek verir kadınlar gününü kutlar sosyal medyada paylaşır çok önemsiyormuş gibi. Hayırlısı artık.
Sen nasılsın? Nasıl gidiyor?
Belediyede çalışıyorum kuzum ben. Çiftlik gibi kafalarına göre uygulama yapıyorlar. 3 gün rapor alsam diğer 2 gün çağırırlar kuzum. 6 hafta kaldı hepsine de rapor alamam. artık yapacak birşey yok. Gelebileceğim kadar geleceğim. Çok zorlanırsam da o zaman rapor alırım. Sağlık olsun artık zaman geçsin de kurtulalım.

Belediyede çalışan arkadaşlarım da var, biliyorum kuzum o cendereyi. Allah kolaylık versin, sen ve bebek sağlıklı olun da gelir geçer zaman, hakkını yiyenlerden de çıkar elbet bir gün.

Kızlar bebek arabası olarak Prego quattre vip alan var mı? Baya baya kafama yattı gibi bu model ama canlı göremediğim için bilemedim. Çok çeşit marka var fiyatlar maşallah ne kadar zor
Günaydın, kadınlar gününüz kutlu olsun kızlar

Canım benim bebek arabası da

PREGO Ibiza Pro Travel Sistem​

Marka olarak konfor olarak cok tercih ediliyor

Küçük bir ilçede olduğundan bakma şansım olmuyor internetten önüme gelenlere bakıyorum youtubedan videosu varsa bakıyorum cybex in çok reklamı çıkıyor önüme oda güzel ana kucağının adac sertifikası var ama işte 11binlerde (indirimli hali).. arkadaşım stokke (16bin), inglesina ismini verdi ama pahalılar yani.. en son bu prego önüme çıktı e bebekte baktığım modeli tek taraflı puset çıkmadan arabanın üstüne konuluyor. O tarz kullanışlı gelmedi başka modellerini araştırırken. Üst modellerinden quattre vip çıktı önüme baya kullanışlı gözüküyor hiçbir şeye karar veremezsem bu modeli alıcam sanırım..

cybex bende bayağı bir netten inceledim de çok fazla fiyatlar o fiyata oda döşenir a dan z ye
Prego Quattro Vip Travel Bebek Arabası yorumları bayağı iyi bende ona bakıyorum yerinde görebilirsem çok iyi olacak
ben ankaradayım ama hiç gezecek vaktim olmuyor inşallah gönlümüze göre buluruz

Hepsi çok güzel güle güle kullansın bebiskoKızının ismine karar vermiş mıydın canım

İyi çıkmış ikinci yüklemen rahatlamissnzdr canım ,ben de 50 mg yaptım sınırda çıktı ama doktor bir daha yapmaya gerek yok dedi ,bu aralar çok gevsettim ama genel olarak dikkat etmeye çalışıyorm.

EzgininAnnesi nasılsın kuzumm

gittin mi hiç eşinin yanına tekrar
tam gün belli oldu mu gelişi
İdare eder canım.
Allah'a şükür iyiyiz diyelim.
Haftanın 1 günü 10dk konuşma 1 günü de 30 dk kapalı görüş hakkımız var. Netleşmedi maalesef ve en zoru da belirsizlik.
Ne diyeyim hayırlısıyla inşallah 1 aya kaldı 8 gün.
İnşallah gelecek.

Yarın da detaylı ultrason a gidiyorum 11 de
Bu arada 6 kilo verdim.
Bebeği hissediyorum ama inşallah ona zararım olmamıştır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…