- 21 Ekim 2021
- 694
- 2.891
- 37
-
- Konu Sahibi -C-A-N-A-N-
- #2.961
bende beğenemedim daha doğrusu seçemedim o kadar farklı fiyatlar varki bi zaman sonra bende şu oluştu ucuzsa iyi değilmi acaba gerçekten uçurum fiyatlar var bir mağazaya gidip gözümle görmek istiyorum seçerseniz buraya yazın bana da fikir olsunKızlar bebek arabası olarak Prego quattre vip alan var mı? Baya baya kafama yattı gibi bu model ama canlı göremediğim için bilemedim. Çok çeşit marka var fiyatlar maşallah ne kadar zor
Canım giremedim yine epeydir. Ailemin yanına gidip geldim birkaç günlüğüne. İyi geldi moral oldu bana da.Selamlar, bziler iyiz çok şükür, sen nasılsın?
Neden vermediler izin, bir gerekçeleri var mı? Bir de ben o kararın kurumun inisiyatifinde olduğunu düşünmemiştim.
Çok tuhaf yani...
2 gün lutfetmişler...Neyse kuzum artık canını sıkma, kendini de çok yorma
Belediyede çalışıyorum kuzum ben. Çiftlik gibi kafalarına göre uygulama yapıyorlar. 3 gün rapor alsam diğer 2 gün çağırırlar kuzum. 6 hafta kaldı hepsine de rapor alamam. artık yapacak birşey yok. Gelebileceğim kadar geleceğim. Çok zorlanırsam da o zaman rapor alırım. Sağlık olsun artık zaman geçsin de kurtulalım.Canımm ben de dün ayrıldım izne, şok oldum hani evden falan çalıştırdıkları oluyor da izin vermediklerini hiç duymamıştım. Sen hangi bakanlığa bağlısın? Valla ben gıcıklığına gideceğim o 3 gün için de arada rapor alırdım
Kızlar günaydın
Güzel bir hafta olsun hepimiz için
Kadınlar günümüz kutlu olsun.
Belediyede çalışan arkadaşlarım da var, biliyorum kuzum o cendereyi. Allah kolaylık versin, sen ve bebek sağlıklı olun da gelir geçer zaman, hakkını yiyenlerden de çıkar elbet bir gün.Canım giremedim yine epeydir. Ailemin yanına gidip geldim birkaç günlüğüne. İyi geldi moral oldu bana da.
Gerekçesi can sıkmak. İş yoğunluğunu bahane edip çağırdılar. Genelge amir insiyatifine bırakıyor ya. Bugün de gelir göstermelik çiçek verir kadınlar gününü kutlar sosyal medyada paylaşır çok önemsiyormuş gibi. Hayırlısı artık.
Sen nasılsın? Nasıl gidiyor?
Belediyede çalışıyorum kuzum ben. Çiftlik gibi kafalarına göre uygulama yapıyorlar. 3 gün rapor alsam diğer 2 gün çağırırlar kuzum. 6 hafta kaldı hepsine de rapor alamam. artık yapacak birşey yok. Gelebileceğim kadar geleceğim. Çok zorlanırsam da o zaman rapor alırım. Sağlık olsun artık zaman geçsin de kurtulalım.
Günaydın, kadınlar gününüz kutlu olsun kızlarKızlar bebek arabası olarak Prego quattre vip alan var mı? Baya baya kafama yattı gibi bu model ama canlı göremediğim için bilemedim. Çok çeşit marka var fiyatlar maşallah ne kadar zor
Küçük bir ilçede olduğundan bakma şansım olmuyor internetten önüme gelenlere bakıyorum youtubedan videosu varsa bakıyorumbende beğenemedim daha doğrusu seçemedim o kadar farklı fiyatlar varki bi zaman sonra bende şu oluştu ucuzsa iyi değilmi acaba gerçekten uçurum fiyatlar var bir mağazaya gidip gözümle görmek istiyorum seçerseniz buraya yazın bana da fikir olsun
Ona da bir bakayım kuzum pregonun bazı modelleri baya işlevsel geldi travel olarak..Günaydın, kadınlar gününüz kutlu olsun kızlar
Canım benim bebek arabası da
PREGO Ibiza Pro Travel Sistem
Marka olarak konfor olarak cok tercih ediliyor
cybex bende bayağı bir netten inceledim de çok fazla fiyatlar o fiyata oda döşenir a dan z yeKüçük bir ilçede olduğundan bakma şansım olmuyor internetten önüme gelenlere bakıyorum youtubedan videosu varsa bakıyorumcybex in çok reklamı çıkıyor önüme oda güzel ana kucağının adac sertifikası var ama işte 11binlerde (indirimli hali).. arkadaşım stokke (16bin), inglesina ismini verdi ama pahalılar yani.. en son bu prego önüme çıktı e bebekte baktığım modeli tek taraflı puset çıkmadan arabanın üstüne konuluyor. O tarz kullanışlı gelmedi başka modellerini araştırırken. Üst modellerinden quattre vip çıktı önüme baya kullanışlı gözüküyor hiçbir şeye karar veremezsem bu modeli alıcam sanırım..
Hepsi çok güzel güle güle kullansın bebiskomerhaba kızlar
bu hafta kayınvalidemler bizde yoğunluktan yazamadım
bebişimin eşyaları geldi babaannemiz maşallah ne bulduysa almış çeyiz dizdim kızıma diyor
içinde kullanılmayacaklarda var ama genel olarak fena değil
küvet seti babynest 2 tane 5 li hastane çıkışı 3 tane müslin 2 tane havlu 2 tane battaniye bornoz çorap zıbın tulum alt üst takım tek alt bayağı bayağı almış sağolsun bulabildiklerimin görselini ekledim tek tek çekemedim
ben şampuan krem bebek çantası gibi bir kaç eksiği alıcam
İyi çıkmış ikinci yüklemen rahatlamissnzdr canım ,ben de 50 mg yaptım sınırda çıktı ama doktor bir daha yapmaya gerek yok dedi ,bu aralar çok gevsettim ama genel olarak dikkat etmeye çalışıyorm.180 sınır benim 181 çıktı yediklerine dikkat et dediyani illaki yükleme yapalım demedi hergün kendinde takip edebilirsin açlık tokluk ölçüp ama ailemde şeker geçmişi olduğu için ben detirgin oldum yaptırdım
Yüksek çıksaydı dahiliyeye yönlendircekti ünsilin kullanımı başlanacaktı çok şükür sınırdayım biraz daha dikkat ederim bundan sonra
İdare eder canım.
12 martta da benim var
yarın kimsenin kontrolü var mııı
azıcık bebek görelim10'unda Miracelik16 kontrolü var
yarın kimin var
yarın kimsenin kontrolü var mııı
azıcık bebek görelim10'unda Miracelik16 kontrolü var
yarın kimin var