2022 ikizler burcu anneleri

bak boşa üzdün kendini o hasta çıkışları da ne güzelmiş kullanırsın vallaa🧡🧡

bi sürü şeyi oldu içinden seç seç beğendiğini kullan🚀🚀
Güzeller gerçekten kötüsünü almaz biliyorum ama benim ilk bebeğim ikincisi allah kerim kaç kez beraber alalım dedim şuan 6 aya kadar herşeyini almış sağolsun düşünmüş ama ben bir zıbından başka bişey alamadım birsürü gözümde kalan şey oldu inşallah 6 aydan sonrasını bana bırakır

Kuzum daha odayı düzenlemeye başlamadık, önceliğimiz balkondaki gardrop.
Onu yerleştirelim, odadaki fazlalıklardan bi kurtulalım hayırlısıyla.

Şifoniyeri sonra kurucaz. 😉

Hazır olunca foto atarım. 🥰

.
Kolay gelsin canım çok girmeyince sayfaya dedim ince işlere girdiler sanırım 👌
Çok güzel olacağına eminim merakla bekliyorum 💕

bdn müslin örtüleri biraz abartmışım
kutularından çıkarmadımlarım da varmış daha hem battaniye hem müslin almışım epeyce de pembe yıldızlı olan nedir Allah aşkına, kız çocuğum bile olsa almam onu😂
onu kargo ücreti vermemek için aldığıma yemin edebilirim ama kanıtlayamam😂
Ay desenlerin hepsi birbirinden hoş
ilkokula başlayana kadar kullanırsınız artık 😅

Kuzum gerçekten abartmışsın :)))
Çok minnoşlar değiştirir değiştirir kullanırsın.... oh missss
Müslin örtüler battaniye niyetine kullanılıyor demi? Başka neler için kullanılıyor kızlar:halay:
Canım Müslinler pamuklu olduğu için banyo sonrası da kullanılabiliyor bebeği yatıracağınız yerlere örtü olarak kullanabilirsin bebek arabasının pusetin üstüne rüzgar güneş gelmesin diye kullanabilirsin uyursa üzerine ince örtü niyetine kullanabilirsin küçük parça olanları sırtına ter bezi yapabilirsin heryerde kullanışlı 👌

Evet kuzum, yavaştan ağrılar baş göstermeye başlıyo.

Hadi bakalım, inşallah güzel sonuçlar gelir şeker yüklemenden.

5 kilo almışsın, ne güzel. Neden canını sıktı bu anlamadım.

.
Çevremdeki herkes zayıfsın deyince 🤷‍♀️ Bir de karnım da çok çıkmadı son 3 ay depar atacak herhalde 😅
çok teşekkür ederim🙏

ben de bugün eşimle kıyafetleri aylara ayırdım o bile yordu benim de hemen batma oldu oturarak devam ettim

5 kilo çok güzel aslında dengeli almılsın ben biraz sağlıksız beslendim🙄
Sanırım artık yavaştan ağrılı günler geliyor 😌

Güzeller gerçekten kötüsünü almaz biliyorum ama benim ilk bebeğim ikincisi allah kerim kaç kez beraber alalım dedim şuan 6 aya kadar herşeyini almış sağolsun düşünmüş ama ben bir zıbından başka bişey alamadım birsürü gözümde kalan şey oldu inşallah 6 aydan sonrasını bana bırakır

hastane çıkışı da yazamamışım sen alıntılayınca gördüm hasta çıkışı yazmışım 😂 o ne yaa🙈🙈

Müslin örtüler battaniye niyetine kullanılıyor demi? Başka neler için kullanılıyor kızlar:halay:

kundak yaparız, alt değiştirirken altına sereriz, pusetğn üstüne örtü olarak kullanırız, her anlamda kullanırız🚀🚀

Herkese iyi akşamlar kızlar,
Umarım keyifler yerindedir.
Hepinizin aldıkları şa ha ne güzel günlerde güle güle kullanın..
Beni de bugün sağlık ocağından aradılar, bu haftada kan ve idrar tahlili yapılması gerekiyormuş.
Uygun bir vakit gideceğim.
Kontrolde de önümüzdeki hafta gideceğim:KK200:
Ben de alıyorum yavaş yavaş..
Sebamed'in şampuan vb. bakım ürünlerini aldım bebiş için.
Farklı ölçülerde birazcık kıyafetler aldım.
Oooo oğluşa kot pantolon ve kot ceket bile aldım :)
Eeee zaman yaklaşıyor :nazar:
internetten mi aldın kuzu gelince foto at😍

bana da sağlık ocağından Leylacım yazdı bugün kan uyuşmazlığı iğnesini sordu, "Leylacım beni sabahın köründe getirtmiştin ama sonra burada yapmıyoruz dedin, sence de böyle mi olmalı" diyemedim😂

neyse barıştık sayılsın😂😂

Çevremdeki herkes zayıfsın deyince 🤷‍♀️ Bir de karnım da çok çıkmadı son 3 ay depar atacak herhalde 😅

Ya boşver milletin ne dediğini.
10 kilo alsan bu sefer de ne çok almışsın diyeceklerdi. 😂

Daha 3 ay var, her ay 2 kilo alsan toplam 11 süper bence. 👌🏻

Ben başlarda 2 kilo verdim. Sonra 5 kilo aldım. Yani toplamda 3 kilo almış oldum.

Doktor gayet normal dedi, her ay 2 kiloya kadar alabilirsin dedi.

.

Altına ser, üstüne ört, bebek arabasının üzerine ört, banyo sonrası kurula, rulo yap uyurken yan yatması için sırtını destekle, ilk zamanlar banyo yaptırırken korkmasın diye sarıp küvete sok daha aklımıza gelmeyen bir sürü yerde kullanacağız kesin, yaz bebeleri için hele çok amaçlı😍

Ben başlarda 2 kilo verdim. Sonra 5 kilo aldım. Yani toplamda 3 kilo almış oldum.

.
Gerçekten öyle, 9 kilo aldım diye ohoo sen asıl son aylar çok alacaksın cık cık cık diyen çok.
Sağlıklıysan kilo alınır verilir, hiç birimizin bünyesi aynı değil, herkes bi yorum yapmasa keşke hamilelere, lohusalara 😌

Gerçekten öyle, 9 kilo aldım diye ohoo sen asıl son aylar çok alacaksın cık cık cık diyen çok.
Sağlıklıysan kilo alınır verilir, hiç birimizin bünyesi aynı değil, herkes bi yorum yapmasa keşke hamilelere, lohusalara 😌
Sihirli bir gücümüz olsa da anında kesilse sesleri 🙈 Hamilelik öncesi, hamilelik sırası, doğum sonrası ne çok fikirleri var insanların 😆

Kızlar bebek arabası olarak Prego quattre vip alan var mı? Baya baya kafama yattı gibi bu model ama canlı göremediğim için bilemedim. Çok çeşit marka var fiyatlar maşallah ne kadar zor 🙈

Miracelik16 Miracelik16 prego almıştı yanlış hatırlamıyosam modelini hatırlayamadım ama etiketledim onu🚀😍

Dii mi yaa? Herkesin söyleyecek bir şeyi var. 😂

Hiiiiiiiiç önemli değil, kilo verilir. Ayrıca verilmek zorunda da değil. Ben şahsen emzirme dönemi daha da alırım bence. 😂

Önemli olan sağlık.

.

Günaydın herkese🥰🥰
Bizim tadilat işi bitti, şimdi sırada temizlik var. Bugün başlayacağız, annemle ikimiziz. Ev taşıyan arkadaşlar vardı bu süreçte, nasıl baş ettiniz? Nelere dikkat ettiniz? Ev çok çok pis durumda, ahh biter mi şu işler😅😅
Tadilat bittiyse gerisi kolay olur yavaş yavaş çok yorma kendini Allah kolaylık versin 🙏

merhaba kızlar 🌞
bu hafta kayınvalidemler bizde yoğunluktan yazamadım 🤦‍♀️
bebişimin eşyaları geldi babaannemiz maşallah ne bulduysa almış çeyiz dizdim kızıma diyor 😅
içinde kullanılmayacaklarda var ama genel olarak fena değil
küvet seti babynest 2 tane 5 li hastane çıkışı 3 tane müslin 2 tane havlu 2 tane battaniye bornoz çorap zıbın tulum alt üst takım tek alt bayağı bayağı almış sağolsun bulabildiklerimin görselini ekledim tek tek çekemedim
ben şampuan krem bebek çantası gibi bir kaç eksiği alıcam
Çok güzeller iyi günlerde sağlıkla giydirmek nasip olsun🙏
maşallah babaanneye 🥰😁

Sanırım artık yavaştan ağrılı günler geliyor 😌
Ağrılar normal canım bende de oluyor özellikle ayakta kalınca yorulunca falan artık zorlaşıyor bebişler büyüyor 🥰
Bebişin sağlıklı olsun kilo alma ne güzel biz çok aldık diye yakınıyoruz sen almadım diye 😁iç karnın geniştir çevreye kulak asma sen 🥰

.
Evet orası öyle 😊 aslında kilodan çok göbeğimin çıkmaması 😅 okuldan izne ayrılırken çocuklar hocam sizin daha karnınız yok ki neden hemen izne ayrılıyorsunuz dediler 😂
Ağrılar normal canım bende de oluyor özellikle ayakta kalınca yorulunca falan artık zorlaşıyor bebişler büyüyor 🥰
Bebişin sağlıklı olsun kilo alma ne güzel biz çok aldık diye yakınıyoruz sen almadım diye 😁iç karnın geniştir çevreye kulak asma sen 🥰
Evet canım sanırım iç karnım geniş hep öyle diyorlar 😅😂

X