- 30 Mart 2021
- 4.579
- 23.144
-
- Konu Sahibi -C-A-N-A-N-
- #2.921
geçmiş olsun canımSelamlar
Bu sabah dahiliye doktoruma gittim. İlaç düzenlemesi yaptı. Tsh değerim iyiymiş ama yine ilaçlara devam. 2 hafta sonra tekrar görmek istedi. Levotiron 75 kullanmaya başladım artık
Evet. Ben de 2. 5 aydır kullanıyorum. Gebelik troidi. Gebelik bitince kullanmayacağım.geçmiş olsun canım
benim tiroidle ilgili bir bilgim yok ama arkadaşlardan da kullananlar vardı sürekli kontrol altında olması iyi bişey
Çok güzeller bunlargüle güle giysin bebito. Bi araştırma yapiim bakayım ben de
Ben ilk zamanlar giydirmek için 0-1 aylık zıbın aldım, uzun kollu ve kısa kollu şeklinde 10 adet. Mayıs sonu haziran başı olacağı için Özellikle uyurken üşür diye düşündüm, üstünü kalın kalın örtmek yerine uzun kollu ince pmuklu giydirip müslin örterim. 0-3 aylık olanlar hep kısa kollu. Ayaklı patiklerden yeni doğan dönem için aldım, 3-6 aylıkları ayaksız aldım daha uzun süre giysin diye. Kolsuz hiç almadım. Lazım oldukça alacağım galiba şimdilik aldıklarım ilk 3 4 ay idare eder diye düşünüyorum.
Mantıklı
Tabi mayıs sonu gibise o sıralar daha çok sıcaklar olmaz bence iyi yapmışsın. Aslında bi kaç ayaklı alıp gerisini hep ayaksız almak da mantıklı üşürse çorap giydiririz.
Günaydın herkese
Bizim tadilat işi bitti, şimdi sırada temizlik var. Bugün başlayacağız, annemle ikimiziz. Ev taşıyan arkadaşlar vardı bu süreçte, nasıl baş ettiniz? Nelere dikkat ettiniz? Ev çok çok pis durumda, ahh biter mi şu işler
Selam kızlar
rollercoaster Canım benim çok geçmiş olsun neyse ki herhangi bir sıkıntı yokmuş
Kızlar bende de biraz ayakta kalınca hemen kasık kalça bel ağrısı olmaya başladı vajina da da batmalar yaşıyorum bir de başından beri 5 kilo ancak aldım bu durum da canımı sıkıyor. Bu çarşamba ya da cumartesi şeker yüklemesi için gideceğim bakalım
Bu arada arkadaşlar idari izin için sormuştu o ara cevap veremedim gördüm ama. Benim klinikten aldığım raporu kabul etmediler SGK anlaşmalı bir hastaneden tekrar almak durumunda kaldım
Merhaba kızlar nasılsınız arada girip son yazılanlara bakıyorum okumaya fırsat bulamıyorum bizimde cuma günü randevumuz vardı büyümüş kızçem şeker yüklemesi yaptırdım sorun yok çok şükür 1 ay sonra görebilicez artık inşallah 30 lu haftalarda bundan sonraki kontroller yaklaşıyoruz artık heyecanlı dönemece herkez iyidir umarım bende kızçeme bikaç parça aldım ama daha alıncak çok şey var müslin battaniye çok küçük ve ince olmayan öneri bekliyorum
merhaba kızlar
bu hafta kayınvalidemler bizde yoğunluktan yazamadım
bebişimin eşyaları geldi babaannemiz maşallah ne bulduysa almış çeyiz dizdim kızıma diyor
içinde kullanılmayacaklarda var ama genel olarak fena değil
küvet seti babynest 2 tane 5 li hastane çıkışı 3 tane müslin 2 tane havlu 2 tane battaniye bornoz çorap zıbın tulum alt üst takım tek alt bayağı bayağı almış sağolsun bulabildiklerimin görselini ekledim tek tek çekemedim
ben şampuan krem bebek çantası gibi bir kaç eksiği alıcam
Selamlar
Bu sabah dahiliye doktoruma gittim. İlaç düzenlemesi yaptı. Tsh değerim iyiymiş ama yine ilaçlara devam. 2 hafta sonra tekrar görmek istedi. Levotiron 75 kullanmaya başladım artık
Selam kızlar
rollercoaster Canım benim çok geçmiş olsun neyse ki herhangi bir sıkıntı yokmuş
Kızlar bende de biraz ayakta kalınca hemen kasık kalça bel ağrısı olmaya başladı vajina da da batmalar yaşıyorum bir de başından beri 5 kilo ancak aldım bu durum da canımı sıkıyor. Bu çarşamba ya da cumartesi şeker yüklemesi için gideceğim bakalım
Bu arada arkadaşlar idari izin için sormuştu o ara cevap veremedim gördüm ama. Benim klinikten aldığım raporu kabul etmediler SGK anlaşmalı bir hastaneden tekrar almak durumunda kaldım
ben özellikle 6-9 aylık olanları abartmışım birazBen ilk zamanlar giydirmek için 0-1 aylık zıbın aldım, uzun kollu ve kısa kollu şeklinde 10 adet. Mayıs sonu haziran başı olacağı için Özellikle uyurken üşür diye düşündüm, üstünü kalın kalın örtmek yerine uzun kollu ince pmuklu giydirip müslin örterim. 0-3 aylık olanlar hep kısa kollu. Ayaklı patiklerden yeni doğan dönem için aldım, 3-6 aylıkları ayaksız aldım daha uzun süre giysin diye. Kolsuz hiç almadım. Lazım oldukça alacağım galiba şimdilik aldıklarım ilk 3 4 ay idare eder diye düşünüyorum.
Günaydın herkese
Bizim tadilat işi bitti, şimdi sırada temizlik var. Bugün başlayacağız, annemle ikimiziz. Ev taşıyan arkadaşlar vardı bu süreçte, nasıl baş ettiniz? Nelere dikkat ettiniz? Ev çok çok pis durumda, ahh biter mi şu işler
merhaba kızlar
bu hafta kayınvalidemler bizde yoğunluktan yazamadım
bebişimin eşyaları geldi babaannemiz maşallah ne bulduysa almış çeyiz dizdim kızıma diyor
içinde kullanılmayacaklarda var ama genel olarak fena değil
küvet seti babynest 2 tane 5 li hastane çıkışı 3 tane müslin 2 tane havlu 2 tane battaniye bornoz çorap zıbın tulum alt üst takım tek alt bayağı bayağı almış sağolsun bulabildiklerimin görselini ekledim tek tek çekemedim
ben şampuan krem bebek çantası gibi bir kaç eksiği alıcam
Merhaba kızlar nasılsınız arada girip son yazılanlara bakıyorum okumaya fırsat bulamıyorum bizimde cuma günü randevumuz vardı büyümüş kızçem şeker yüklemesi yaptırdım sorun yok çok şükür 1 ay sonra görebilicez artık inşallah 30 lu haftalarda bundan sonraki kontroller yaklaşıyoruz artık heyecanlı dönemece herkez iyidir umarım bende kızçeme bikaç parça aldım ama daha alıncak çok şey var müslin battaniye çok küçük ve ince olmayan öneri bekliyorum
Kuzum gerçekten abartmışsın :)))bdn müslin örtüleri biraz abartmışım
kutularından çıkarmadımlarım da varmış daha hem battaniye hem müslin almışım epeyce de pembe yıldızlı olan nedir Allah aşkına, kız çocuğum bile olsa almam onu
onu kargo ücreti vermemek için aldığıma yemin edebilirim ama kanıtlayamam