- 31 Ekim 2019
- 1.871
- 3.819
- 30
- Konu Sahibi -C-A-N-A-N-
- #2.981
evet yarın kontrolüm var canım
yarın kimsenin kontrolü var mııı
azıcık bebek görelim 10'unda Miracelik16 kontrolü var
yarın kimin var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet yarın kontrolüm var canım
yarın kimsenin kontrolü var mııı
azıcık bebek görelim 10'unda Miracelik16 kontrolü var
yarın kimin var
Güzel haberlerle gel canımDetaylıya gidiyorum
İnşallah canımGüzel haberlerle gel canım
bebeğini görmek sana iyi gelecektir. Fotoğraflarını da eşine gösterirsin ona da moral olur
Ahh canım benim herşeyin yolunda olmasına çok sevindim. Gözünaydın.Ben gördüm kızımı
Allah'a şükür herşey yolunda.
22 cm 560 Gr.
Yüzünü göstermedi plesanta önündeydi.
Ama ellerini parmaklarını ayaklarını parmağını emmesini gördüm. Doktor da gayet güzel detaylı herşeyi anlattı. Sağlıklı olması herşeye değer
Yüzünü de artık muaynede belki gösterir
Maşallah, gözün aydın kuzum.Ben gördüm kızımı
22 cm 560 Gr.
Ama ellerini parmaklarını ayaklarını parmağını emmesini gördüm. Doktor da gayet güzel detaylı herşeyi anlattı. Sağlıklı olması herşeye değer
Ben de alamadım bir türlü silvermom, silvernurse ve silverbell arasında gidip geliyorum. Silverette uçmuş fiyat olarak. Senin aldığını bilmiyordum canım, fiyatı da iyiymiş aslında, geldi mi peki, tam kapatıyor mu ucunu? Beğendiysen ben de tercih edebilirimalan var mı bilmiyorum ama ben indirimdeyken kaçırdım gümüş kapakları, silverina'yı epeydir takip ediyorum ebebek'te düşmedi fiyatı
ben de silver moon'unkini aldım, yorumlar iyi, hacettepe onaylı yazıyor, linki de şu;
Silver Moon 999 Mix Göğüs Ucu Koruyucu Kapak 999 Ayar Saf Gümüş Kaplama
Canım benim, gözün aydınn kızın güneş ışığı gibi, ne güzel aydınlattı ısıttı içini zorlukların arasında. İnşallah hep sağlıkla geçer sürecin. Babasıyla da kavuşursunuz hemenBen gördüm kızımı
22 cm 560 Gr.
gözün aydın canımBen gördüm kızımı
22 cm 560 Gr.
İnşallah canım.gözün aydın canım
kızın çok güzel büyümüş bak annesi o senden güç alıyor inşallah sende ona tutunarak bu zor günleri atlatırsın
ayy neden canım almıyorlar mı içeri fotoİnşallah canım.
Dileğim yarın eşimin yanına bebeğimin resmiyle gitmekti ama olmadı. Sağlıklı olsun da gerisi önemli değil artık. Allah sağlıkla doğmasını nasip etsin
Bebek yüzünü göstermedi canım ondan.ayy neden canım almıyorlar mı içeri foto
avukatla ya da postayla ulaştırmaya çalışsan olur mu acaba
siz sağlıklı olunda inşallah geçer bu zamanlarda
anladım canım parmaklarını falan emdi demişin ya o aklımda kalmış doğru bir üstte yazmışsın yüzünü görmedik diyeBebek yüzünü göstermedi canım ondan.
Plesanta önüne geçtiği için dedi doktor.
hadi bakalım iki karındaş ne pozlar vereceklerevet yarın kontrolüm var canım
Acaba bir sonraki Dr randevusunda görünürse doktor renkli resim verir mi Devlete gideceğim sanırım . Ve doğumu da devlette düşünüyorum galiba. Özelden vazgeçtim.anladım canım parmaklarını falan emdi demişin ya o aklımda kalmış doğru bir üstte yazmışsın yüzünü görmedik diye
devlette genelde renkli olmuyor hastaneden hastaneye değişiyor bazende cihazdan çıktı alamıyorlar ama rica edin en kötü ekrandan telefonla çekersiniz sonra kendiniz çıkartırsınızAcaba bir sonraki Dr randevusunda görünürse doktor renkli resim verir mi Devlete gideceğim sanırım . Ve doğumu da devlette düşünüyorum galiba. Özelden vazgeçtim.
Ben gördüm kızımı
22 cm 560 Gr.
Evet canım inşallahohh çok şükür yüzünü babasına saklıyo minnoş
sen de kendini daha fazla hırpalama, çok şükür her şeye rağmen kızın sana sıkı sıkıya destek
22 cm olmuş baksana kocaman insan mezureyle ölçtüğünde inanamıyo
en kısa sürede kontrollere beraber gideceksiniz çoğu gitti azı kaldı
Ben de alamadım bir türlü silvermom, silvernurse ve silverbell arasında gidip geliyorum. Silverette uçmuş fiyat olarak. Senin aldığını bilmiyordum canım, fiyatı da iyiymiş aslında, geldi mi peki, tam kapatıyor mu ucunu? Beğendiysen ben de tercih edebilirim