- 3 Temmuz 2021
- 3.708
- 12.505
- 41
-
- Konu Sahibi -C-A-N-A-N-
- #2.881
Selamlar arkadaşlar. Benim kontrolüm haftaya cuma günü. Şubatın 22 sinde gitmem lazımdı fakat taşınma vs araya girince vakit bulamadım. Hareketlerini takip ediyorum gayet normal hatta arttı epey. Çok tekmeleyince elimi karnıma koyup konuşuyorum sanki sakinliyor çok hoş geliyor. Vitaminler ve mg ilacım bitti biraz bacaklarımda yorgunluk hissediyorum ya ağırlaştım ya da mg kullanmadığım için sanıırm. 26 haftalık görünüyor takvimden ve 7 kilo almışım.
Size de oluyor mu şu sıralar hatta şu an içim üzülüyor neye bilmiyorum. Nedensiz şekilde suskunlaştım. Pek birşeylerden zevk alamıyorum. Doğumu düşünsem mutlu olayım diyorum onda da evhamlar geliyor hep bir olayların olumsuzunu görmeye başladım. Geçicidir umarım derken şu an karnımda tekmeler atmaya başladı yine oğlum burdayım ben geçici sıkma canını dedi sanırım.
Yenilerde bişeyler de almadım oğluma. Belki biraz alışveriş yaparsam geçer bu durum
Selamlar arkadaşlar. Benim kontrolüm haftaya cuma günü. Şubatın 22 sinde gitmem lazımdı fakat taşınma vs araya girince vakit bulamadım. Hareketlerini takip ediyorum gayet normal hatta arttı epey. Çok tekmeleyince elimi karnıma koyup konuşuyorum sanki sakinliyor çok hoş geliyor. Vitaminler ve mg ilacım bitti biraz bacaklarımda yorgunluk hissediyorum ya ağırlaştım ya da mg kullanmadığım için sanıırm. 26 haftalık görünüyor takvimden ve 7 kilo almışım.
Size de oluyor mu şu sıralar hatta şu an içim üzülüyor neye bilmiyorum. Nedensiz şekilde suskunlaştım. Pek birşeylerden zevk alamıyorum. Doğumu düşünsem mutlu olayım diyorum onda da evhamlar geliyor hep bir olayların olumsuzunu görmeye başladım. Geçicidir umarım derken şu an karnımda tekmeler atmaya başladı yine oğlum burdayım ben geçici sıkma canını dedi sanırım.
Yenilerde bişeyler de almadım oğluma. Belki biraz alışveriş yaparsam geçer bu durum
Her şey yolundaymis ama çok çok geçmiş olsn,bugüne dair bir güncelleme paylaşayım;
öncelikle her şey yolunda onu baştan söyliyim okurken gerilmeyin
bugün 27+0'da ilk defa hem pedde hem de peçetede iğne ucu kadar kan gördüm akşam doktoruma yazdım çünkü benim aklıma ilk kan uyuşmazlığı olayı geldi zaten bu hafta iğne vurulacaktım ama öncesinde doktorum bir keresinde erken kanama olursa haberim olsun dedi. neyse doktoruma bugün yazınca hem coraspini bırak hem de vakit kaybetmeden rahim uzunluğunu ölçtür erken doğuma sebebiyet vermesin dedi, bir miktar panik oldum
neyse bir üniversite hastanesine gittim, nöbetçi kadın doğumcu rahim uzunluğunu 3.7 ölçtü normalmiş, kanama vs yok, suyu iyi, kilosu 1.170 civarı her şey yolunda kan aldılar kan uyuşmazlığı için coombs diye bir test yapıldı negatif çıktı bu iyi bir şeymişher şey yolunda şu an birazdan da kan uyuşmazlığı iğnemi yapacaklar
aslında bir de bebek fotosu var ama koyamıyorum çünkü poposundan başka bir şey yok
bizde durumlar böyle bunu yaşayan olursa bu yazdıklarım aklında olsun paniklemesin
Her şey yolundaymis ama çok çok geçmiş olsn,
Okurken ben de bı korktum başta.
Ah canım ama ne incesin kendi derdinde bile başta sakın olmamız adına telkinde bulunmuşsnmaşallah kocaman oldu,grubun abisi senin minik adam mı yoksa
Canımcım biz 27+1 olmadık mıöyle galiba 28+2 çıktı ama yine kendi gününe döner
kısa süreli bi heyecan yaşattı bize ama kendisi maşallah bacak bacak üstüne atmış yatıyodu
Evet benim çoktan oluştuKızlar göğsümün kahverengi kısmında tomurcuklar cıkmıs dün farkettim sütü beslemesi icin yağ bezeleri diyor internet ama sizde olam var mı. Birde gittikçe koyulasıyor bu
Ben aldım canım, bu gün geldiBayıldım buna yaa...
El emeği olması da ayrı bir güzel.
Ama böyle olmaz, link de isteriz.
.
Ben aldım canım, bu gün geldi
Teşekkür ederim canım, bende öyle anlı şanlı beklemiyorum zaten işimi görmesi yeterliHayırlı olsun canım, ben de hemen aynısının siparişini verdim. Bi gelsin bakalım. Olmadı iade ederim.
Bye Bye Silver Anne Bebek Bakım Sırt Ãantası Siyah Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Bye Bye Silver Anne Bebek Bakım Sırt Ãantası Siyah yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
.
Canımcım biz 27+1 olmadık mı
Keyfe bak sennn
Selam kızlar çok aktif olamıyorum hepinizin aldıkları çok güzel iyi günlerde kullanın
Geçen hafta şeker yüklemesi yapıldı biraz fazla çıktı yarın tekrardan randevum var 100 gr yükleme yapılacak bu sefer birşey çıkmaz inşallah
Yemedim uzun saatlerdiryarın mı yapılacak tekrarbugün tatlı ve meyve yeme de etkilemesin kuzu
Yarın;
B Bonncuk saat 11:20 de girecek kontrole
GeceMavi- sabah 9:00'da
ve
M muge demir saat öğlen 2'de
hafta sonumuz bebek fotolarıyla harika geçsin
Demek bacak bacak üstüne atmış yatıyorduöyle galiba 28+2 çıktı ama yine kendi gününe döner
kısa süreli bi heyecan yaşattı bize ama kendisi maşallah bacak bacak üstüne atmış yatıyodu
Kaç çıkmıştı canım şekerin,çok geçmiş olsun.Selam kızlar çok aktif olamıyorum hepinizin aldıkları çok güzel iyi günlerde kullanın
Geçen hafta şeker yüklemesi yapıldı biraz fazla çıktı yarın tekrardan randevum var 100 gr yükleme yapılacak bu sefer birşey çıkmaz inşallah