2022 ikizler burcu anneleri

Kaç çıkmıştı canım şekerin,çok geçmiş olsun.
Teşekkür ederim 🙏
162 çıktı çok yüksek değil aslına ama tanı koyabilmek için 100 gr yükleme yapmamız lazım dedi eğer şeker varsa dahiliyeye yönlediricem dedi yarın sabaha kaldı 3 saat aç kalmam gerekiyormuş bugün geçti randevu

Teşekkür ederim 🙏
162 çıktı çok yüksek değil aslına ama tanı koyabilmek için 100 gr yükleme yapmamız lazım dedi eğer şeker varsa dahiliyeye yönlediricem dedi yarın sabaha kaldı 3 saat aç kalmam gerekiyormuş bugün geçti randevu
100 Gr sonucunu bize de yazar msn ,nasıl bir yol izleyecek acaba,sadece dikkat et diyecekse ikinci bir teste gerek var mıydı acaba?

Merhaba kızlar iyi akşamlar 2 gündür vajinadaki kemiğim ağrıyor sanki sürekli değil ama acıyor gibi ya tarif de edemiyorum
alt tarafımdaki kemiğim acıyor ya sizde de oldumu bu durumu yaşayan ?

Merhaba canım.

Bende oluyo o dediğin ama öyle 2 gün sürmedi hiç.

Ara ara geliyo, biraz dinlenince geçiyo.

Bi sor istersen doktoruna.

.

100 Gr sonucunu bize de yazar msn ,nasıl bir yol izleyecek acaba,sadece dikkat et diyecekse ikinci bir teste gerek var mıydı acaba?
180 sınır benim 181 çıktı yediklerine dikkat et dedi 😊yani illaki yükleme yapalım demedi hergün kendinde takip edebilirsin açlık tokluk ölçüp ama ailemde şeker geçmişi olduğu için ben detirgin oldum yaptırdım
Yüksek çıksaydı dahiliyeye yönlendircekti ünsilin kullanımı başlanacaktı çok şükür sınırdayım biraz daha dikkat ederim bundan sonra

Kızlar ya bebeğe giyecek almak istiyorum daha hiç almadım. Haziran ortası doğacak ya ne alıcam ve aldığım şeyden ne kadar alıcam yeni doğan mı yoksa 3 aylık mı alıcam kafam çok karışık. Mesela kısa kollu mu almamız lazım daha çok. Uzun kollu çok giyilmez dimi. Alt pijamanın patiklimi alsak daha kullanışlı sıcaklarda patiksizmi siz neler yaptınız kafamda deli sorular😅

Bi tek bugün e bebekte zıbın aldım 6 al 5 öde. 3 askılı 3 kolsuz. Acaba kısa kollusunu mu alsaydım.🤔🤭 Birde bu marka yıkayınca çekiyomuş 3 aylık aldım o yüzden

Linkide bu

Kızlar ya bebeğe giyecek almak istiyorum daha hiç almadım. Haziran ortası doğacak ya ne alıcam ve aldığım şeyden ne kadar alıcam yeni doğan mı yoksa 3 aylık mı alıcam kafam çok karışık. Mesela kısa kollu mu almamız lazım daha çok. Uzun kollu çok giyilmez dimi. Alt pijamanın patiklimi alsak daha kullanışlı sıcaklarda patiksizmi siz neler yaptınız kafamda deli sorular😅

Bi tek bugün e bebekte zıbın aldım 6 al 5 öde. 3 askılı 3 kolsuz. Acaba kısa kollusunu mu alsaydım.🤔🤭 Birde bu marka yıkayınca çekiyomuş 3 aylık aldım o yüzden

Linkide bu

Hayırlı olsun canım.
Ben 4 takım hastane çıkışı aldım, onların içinden çıkıyo zıbın.
Ek olarak almak gerekecek sanırım.

Kısa kollu alayım, çok sıcak olursa hava altına sadece pijama altı giydiririm. Evde öyle gezer diyorum ama hiç bilmiyorum. 🙈

.

Linkide bu

Ben 0.3 ayları uzun kollu aldım hep ilk zamanlar hemen kısa kolluya geçemeyiz diye düşünüyorum 😁 etrafımda doğum yapan arkadaşlarım 0.3 çok alma desede ilk 1 ay günde 2 3 defa üst değişiriz illaki
uzun kollu badi bende almadım kısa kol ve kolsuz aldım

Hayırlı olsun canım.
Ben 4 takım hastane çıkışı aldım, onların içinden çıkıyo zıbın.
Ek olarak almak gerekecek sanırım.

Kısa kollu alayım, çok sıcak olursa hava altına sadece pijama altı giydiririm. Evde öyle gezer diyorum ama hiç bilmiyorum. 🙈

.
Sağol cnm açılışı yaptım en azından😅 Kaçlı aldı hastane çıkışlarını 5 li mi 10 lu mu.

Aslında 2 tanesini de kısa kollu alsaydım iyiydi bende. Bi tane altına don tamam işte😁

Ben 0.3 ayları uzun kollu aldım hep ilk zamanlar hemen kısa kolluya geçemeyiz diye düşünüyorum 😁 etrafımda doğum yapan arkadaşlarım 0.3 çok alma desede ilk 1 ay günde 2 3 defa üst değişiriz illaki
uzun kollu badi bende almadım kısa kol ve kolsuz aldım
Şimdi ilk doğduğunda ilk günler uzun giydirsek de bi 10 gün sonra falan kısa kolluya geçiş yaparız gibi geliyo bana. İzmirin sıcağı çok oluyo çünkü. Evlerde klimasız durulmuyor. Mecburen onu da kısa giydirmeye başlarım sanırım.

Sağol cnm açılışı yaptım en azından😅 Kaçlı aldı hastane çıkışlarını 5 li mi 10 lu mu.

Aslında 2 tanesini de kısa kollu alsaydım iyiydi bende. Bi tane altına don tamam işte😁

474D6568-87B3-428F-90B4-C830E3F51988.jpeg

15’li

71631FBD-57CC-47DE-926E-D428C3F05C38.jpeg

7’li

63ECFECE-6D2A-4DF0-9EA4-DBE977AD75C6.jpeg

5’li

F2100024-3857-44C3-A6B1-550DAAFD89D5.jpeg

6’lı

.

Linkide bu

Ben ilk zamanlar giydirmek için 0-1 aylık zıbın aldım, uzun kollu ve kısa kollu şeklinde 10 adet. Mayıs sonu haziran başı olacağı için Özellikle uyurken üşür diye düşündüm, üstünü kalın kalın örtmek yerine uzun kollu ince pmuklu giydirip müslin örterim. 0-3 aylık olanlar hep kısa kollu. Ayaklı patiklerden yeni doğan dönem için aldım, 3-6 aylıkları ayaksız aldım daha uzun süre giysin diye. Kolsuz hiç almadım. Lazım oldukça alacağım galiba şimdilik aldıklarım ilk 3 4 ay idare eder diye düşünüyorum.

Mantıklı
Ben ilk zamanlar giydirmek için 0-1 aylık zıbın aldım, uzun kollu ve kısa kollu şeklinde 10 adet. Mayıs sonu haziran başı olacağı için Özellikle uyurken üşür diye düşündüm, üstünü kalın kalın örtmek yerine uzun kollu ince pmuklu giydirip müslin örterim. 0-3 aylık olanlar hep kısa kollu. Ayaklı patiklerden yeni doğan dönem için aldım, 3-6 aylıkları ayaksız aldım daha uzun süre giysin diye. Kolsuz hiç almadım. Lazım oldukça alacağım galiba şimdilik aldıklarım ilk 3 4 ay idare eder diye düşünüyorum.
Tabi mayıs sonu gibise o sıralar daha çok sıcaklar olmaz bence iyi yapmışsın. Aslında bi kaç ayaklı alıp gerisini hep ayaksız almak da mantıklı üşürse çorap giydiririz.

Selam kızlar
rollercoaster rollercoaster Canım benim çok geçmiş olsun neyse ki herhangi bir sıkıntı yokmuş 😊
Kızlar bende de biraz ayakta kalınca hemen kasık kalça bel ağrısı olmaya başladı vajina da da batmalar yaşıyorum bir de başından beri 5 kilo ancak aldım bu durum da canımı sıkıyor. Bu çarşamba ya da cumartesi şeker yüklemesi için gideceğim bakalım
Bu arada arkadaşlar idari izin için sormuştu o ara cevap veremedim gördüm ama. Benim klinikten aldığım raporu kabul etmediler SGK anlaşmalı bir hastaneden tekrar almak durumunda kaldım

Merhaba kızlar nasılsınız arada girip son yazılanlara bakıyorum okumaya fırsat bulamıyorum bizimde cuma günü randevumuz vardı büyümüş kızçem şeker yüklemesi yaptırdım sorun yok çok şükür 1 ay sonra görebilicez artık inşallah 30 lu haftalarda bundan sonraki kontroller yaklaşıyoruz artık heyecanlı dönemece herkez iyidir umarım bende kızçeme bikaç parça aldım ama daha alıncak çok şey var müslin battaniye çok küçük ve ince olmayan öneri bekliyorum

merhaba kızlar 🌞
bu hafta kayınvalidemler bizde yoğunluktan yazamadım 🤦‍♀️
bebişimin eşyaları geldi babaannemiz maşallah ne bulduysa almış çeyiz dizdim kızıma diyor 😅
içinde kullanılmayacaklarda var ama genel olarak fena değil
küvet seti babynest 2 tane 5 li hastane çıkışı 3 tane müslin 2 tane havlu 2 tane battaniye bornoz çorap zıbın tulum alt üst takım tek alt bayağı bayağı almış sağolsun bulabildiklerimin görselini ekledim tek tek çekemedim
ben şampuan krem bebek çantası gibi bir kaç eksiği alıcam

Eklentiler

• WhatsApp Image 2022-03-05 at 14.02.43.jpeg
    WhatsApp Image 2022-03-05 at 14.02.43.jpeg
    77,2 KB · Görüntüleme: 49
  • Ekran görüntüsü 2022-03-07 122939.png
    Ekran görüntüsü 2022-03-07 122939.png
    458,4 KB · Görüntüleme: 57
  • Ekran Alıntısı.JPG
    Ekran Alıntısı.JPG
    34,8 KB · Görüntüleme: 51
  • Ekran Alıntısı 6.JPG