Kızlar ya bebeğe giyecek almak istiyorum daha hiç almadım. Haziran ortası doğacak ya ne alıcam ve aldığım şeyden ne kadar alıcam yeni doğan mı yoksa 3 aylık mı alıcam kafam çok karışık. Mesela kısa kollu mu almamız lazım daha çok. Uzun kollu çok giyilmez dimi. Alt pijamanın patiklimi alsak daha kullanışlı sıcaklarda patiksizmi siz neler yaptınız kafamda deli sorular
Bi tek bugün e bebekte zıbın aldım 6 al 5 öde. 3 askılı 3 kolsuz. Acaba kısa kollusunu mu alsaydım.
Birde bu marka yıkayınca çekiyomuş 3 aylık aldım o yüzden
Linkide bu
Hayatımızın en değerli varlıkları bebeklerimizin sağlıkları hepimiz için çok kıymetli. Bebek giyiminde akla gelen isimlerden olan HelloBaby, bebeklerinizi düşünerek atlet body üretti. Türkiye'de üretilen body, %100 pamuklu ve Oeko-Tex standartlarına uygun olarak üretildi. Bebeğinizi giydirirken...
www.e-bebek.com
Hayatımızın en değerli varlıkları bebeklerimizin sağlıkları hepimiz için çok kıymetli. Bebek giyiminde akla gelen isimlerden olan HelloBaby, bebeklerinizi düşünerek atlet body üretti. Türkiye'de üretilen body, %100 pamuklu ve Oeko-Tex standartlarına uygun olarak üretildi. Bebeğinizi giydirirken...
www.e-bebek.com