-
- Konu Sahibi -C-A-N-A-N-
- #2.901
Teşekkür ederimKaç çıkmıştı canım şekerin,çok geçmiş olsun.
100 Gr sonucunu bize de yazar msn ,nasıl bir yol izleyecek acaba,sadece dikkat et diyecekse ikinci bir teste gerek var mıydı acaba?Teşekkür ederim
162 çıktı çok yüksek değil aslına ama tanı koyabilmek için 100 gr yükleme yapmamız lazım dedi eğer şeker varsa dahiliyeye yönlediricem dedi yarın sabaha kaldı 3 saat aç kalmam gerekiyormuş bugün geçti randevu
Merhaba kızlar iyi akşamlar 2 gündür vajinadaki kemiğim ağrıyor sanki sürekli değil ama acıyor gibi ya tarif de edemiyorum
alt tarafımdaki kemiğim acıyor ya sizde de oldumu bu durumu yaşayan ?
Geçmezse gideceğim artık netten baktım da çatı ağrısı olabiliyormuş önemli biley olmasın daMerhaba canım.
Bende oluyo o dediğin ama öyle 2 gün sürmedi hiç.
Ara ara geliyo, biraz dinlenince geçiyo.
Bi sor istersen doktoruna.
.
180 sınır benim 181 çıktı yediklerine dikkat et dedi100 Gr sonucunu bize de yazar msn ,nasıl bir yol izleyecek acaba,sadece dikkat et diyecekse ikinci bir teste gerek var mıydı acaba?
Kızlar ya bebeğe giyecek almak istiyorum daha hiç almadım. Haziran ortası doğacak ya ne alıcam ve aldığım şeyden ne kadar alıcam yeni doğan mı yoksa 3 aylık mı alıcam kafam çok karışık. Mesela kısa kollu mu almamız lazım daha çok. Uzun kollu çok giyilmez dimi. Alt pijamanın patiklimi alsak daha kullanışlı sıcaklarda patiksizmi siz neler yaptınız kafamda deli sorular
Bi tek bugün e bebekte zıbın aldım 6 al 5 öde. 3 askılı 3 kolsuz. Acaba kısa kollusunu mu alsaydım.Birde bu marka yıkayınca çekiyomuş 3 aylık aldım o yüzden
Linkide bu
HelloBaby Bebek İp Askılı Body
Hayatımızın en değerli varlıkları bebeklerimizin sağlıkları hepimiz için çok kıymetli. Bebek giyiminde akla gelen isimlerden olan HelloBaby, bebeklerinizi düşünerek atlet body üretti. Türkiye'de üretilen body, %100 pamuklu ve Oeko-Tex standartlarına uygun olarak üretildi. Bebeğinizi giydirirken...www.e-bebek.com
HelloBaby Bebek Atlet Body - Beyaz
Hayatımızın en değerli varlıkları bebeklerimizin sağlıkları hepimiz için çok kıymetli. Bebek giyiminde akla gelen isimlerden olan HelloBaby, bebeklerinizi düşünerek atlet body üretti. Türkiye'de üretilen body, %100 pamuklu ve Oeko-Tex standartlarına uygun olarak üretildi. Bebeğinizi giydirirken...www.e-bebek.com
Ben 0.3 ayları uzun kollu aldım hep ilk zamanlar hemen kısa kolluya geçemeyiz diye düşünüyorumKızlar ya bebeğe giyecek almak istiyorum daha hiç almadım. Haziran ortası doğacak ya ne alıcam ve aldığım şeyden ne kadar alıcam yeni doğan mı yoksa 3 aylık mı alıcam kafam çok karışık. Mesela kısa kollu mu almamız lazım daha çok. Uzun kollu çok giyilmez dimi. Alt pijamanın patiklimi alsak daha kullanışlı sıcaklarda patiksizmi siz neler yaptınız kafamda deli sorular
Bi tek bugün e bebekte zıbın aldım 6 al 5 öde. 3 askılı 3 kolsuz. Acaba kısa kollusunu mu alsaydım.Birde bu marka yıkayınca çekiyomuş 3 aylık aldım o yüzden
Linkide bu
Sağol cnm açılışı yaptım en azındanHayırlı olsun canım.
Ben 4 takım hastane çıkışı aldım, onların içinden çıkıyo zıbın.
Ek olarak almak gerekecek sanırım.
Kısa kollu alayım, çok sıcak olursa hava altına sadece pijama altı giydiririm. Evde öyle gezer diyorum ama hiç bilmiyorum.
.
Şimdi ilk doğduğunda ilk günler uzun giydirsek de bi 10 gün sonra falan kısa kolluya geçiş yaparız gibi geliyo bana. İzmirin sıcağı çok oluyo çünkü. Evlerde klimasız durulmuyor. Mecburen onu da kısa giydirmeye başlarım sanırım.Ben 0.3 ayları uzun kollu aldım hep ilk zamanlar hemen kısa kolluya geçemeyiz diye düşünüyorumetrafımda doğum yapan arkadaşlarım 0.3 çok alma desede ilk 1 ay günde 2 3 defa üst değişiriz illaki
uzun kollu badi bende almadım kısa kol ve kolsuz aldım
Sağol cnm açılışı yaptım en azındanKaçlı aldı hastane çıkışlarını 5 li mi 10 lu mu.
Aslında 2 tanesini de kısa kollu alsaydım iyiydi bende. Bi tane altına don tamam işte
Çok güzeller bunlar
Ben ilk zamanlar giydirmek için 0-1 aylık zıbın aldım, uzun kollu ve kısa kollu şeklinde 10 adet. Mayıs sonu haziran başı olacağı için Özellikle uyurken üşür diye düşündüm, üstünü kalın kalın örtmek yerine uzun kollu ince pmuklu giydirip müslin örterim. 0-3 aylık olanlar hep kısa kollu. Ayaklı patiklerden yeni doğan dönem için aldım, 3-6 aylıkları ayaksız aldım daha uzun süre giysin diye. Kolsuz hiç almadım. Lazım oldukça alacağım galiba şimdilik aldıklarım ilk 3 4 ay idare eder diye düşünüyorum.Kızlar ya bebeğe giyecek almak istiyorum daha hiç almadım. Haziran ortası doğacak ya ne alıcam ve aldığım şeyden ne kadar alıcam yeni doğan mı yoksa 3 aylık mı alıcam kafam çok karışık. Mesela kısa kollu mu almamız lazım daha çok. Uzun kollu çok giyilmez dimi. Alt pijamanın patiklimi alsak daha kullanışlı sıcaklarda patiksizmi siz neler yaptınız kafamda deli sorular
Linkide bu
Tabi mayıs sonu gibise o sıralar daha çok sıcaklar olmaz bence iyi yapmışsın. Aslında bi kaç ayaklı alıp gerisini hep ayaksız almak da mantıklı üşürse çorap giydiririz.Ben ilk zamanlar giydirmek için 0-1 aylık zıbın aldım, uzun kollu ve kısa kollu şeklinde 10 adet. Mayıs sonu haziran başı olacağı için Özellikle uyurken üşür diye düşündüm, üstünü kalın kalın örtmek yerine uzun kollu ince pmuklu giydirip müslin örterim. 0-3 aylık olanlar hep kısa kollu. Ayaklı patiklerden yeni doğan dönem için aldım, 3-6 aylıkları ayaksız aldım daha uzun süre giysin diye. Kolsuz hiç almadım. Lazım oldukça alacağım galiba şimdilik aldıklarım ilk 3 4 ay idare eder diye düşünüyorum.