- 3 Temmuz 2021
- 3.708
- 12.505
- 41
- Konu Sahibi -C-A-N-A-N-
- #2.881
Selamlar arkadaşlar. Benim kontrolüm haftaya cuma günü. Şubatın 22 sinde gitmem lazımdı fakat taşınma vs araya girince vakit bulamadım. Hareketlerini takip ediyorum gayet normal hatta arttı epey. Çok tekmeleyince elimi karnıma koyup konuşuyorum sanki sakinliyor çok hoş geliyor. Vitaminler ve mg ilacım bitti biraz bacaklarımda yorgunluk hissediyorum ya ağırlaştım ya da mg kullanmadığım için sanıırm. 26 haftalık görünüyor takvimden ve 7 kilo almışım.
Size de oluyor mu şu sıralar hatta şu an içim üzülüyor neye bilmiyorum. Nedensiz şekilde suskunlaştım. Pek birşeylerden zevk alamıyorum. Doğumu düşünsem mutlu olayım diyorum onda da evhamlar geliyor hep bir olayların olumsuzunu görmeye başladım. Geçicidir umarım derken şu an karnımda tekmeler atmaya başladı yine oğlum burdayım ben geçici sıkma canını dedi sanırım.
Yenilerde bişeyler de almadım oğluma. Belki biraz alışveriş yaparsam geçer bu durum
selamlarr özledik senii
ben önce hemen şu tarihi bi not alayım
bu aralar epeyce büyüdükleri için tepikleri daha kuvvetli
geçicidir çünkü son haftalarda hep hava da kapalıydı, o da çok etkiliyo bugün hava fena değil biraz enerji depoladım ben
7 kilo gayet iyi bence zaten nerdeyse 1 kiloya yaklaştı herkesin tontiği
şimdi bahar geldi biraz havalar ısınsın güzel elbiseler giyip modumuzu yükseltiriz
alışveriş iyi gelebilir bence de ben de hergün bi şeyler alıyorum en azından küçük de olsa kargo geldiğinde mutlu oluyorum