2022 ikizler burcu anneleri

Geçmiş olsun canım sende bebeğinde çok güçlüsünüz kendini yorma dinlenmeye çalış

Geçmiş olsun canım sende bebeğinde çok güçlüsünüz kendini yorma dinlenmeye çalış

hep de evdeyim biliyo musun, evden de çalışıyorum, iş de yapmıyorum tüm iş yükü eşimde

neyse ki sorunsuz atlattık

bi tane daha avize almıştım ben size onu atayım da günümüz şenlensin

Eklentiler

• 29B1B4FC-117B-4564-9E04-4AB684ECE762.jpeg
    130,5 KB · Görüntüleme: 44

Çok güzelmiş kuzum, güle güle kullan.

.

hep de evdeyim biliyo musun, evden de çalışıyorum, iş de yapmıyorum tüm iş yükü eşimde

Bayıldım buna yaa...
El emeği olması da ayrı bir güzel.

Ama böyle olmaz, link de isteriz.

.

Canım benim çok geçmiş olsun, en başta sakin olun desen de yüreğim kabardı. Bir daha olmasın inşallah, her şeyin yolunda olmasına çok sevindim. Arden bizi korkutma bebiş

Çok şık canımm, güle güle kullan

Aman tanrım bu neee avizesi bile tarz bebek bizim tadilat pztsi bitiyor, temizlik sonrası artık bu keyifli işlere yöneleceğim, ilham oldun canım

Avize el sanatı olarak çok otantik, güle güle kullan rollercığım.

Kuzum detaylı vakti geçtiyse yavaş yavaş indirimler oldukça bence başlayın gari

Selamlar arkadaşlar. Benim kontrolüm haftaya cuma günü. Şubatın 22 sinde gitmem lazımdı fakat taşınma vs araya girince vakit bulamadım. Hareketlerini takip ediyorum gayet normal hatta arttı epey. Çok tekmeleyince elimi karnıma koyup konuşuyorum sanki sakinliyor çok hoş geliyor. Vitaminler ve mg ilacım bitti biraz bacaklarımda yorgunluk hissediyorum ya ağırlaştım ya da mg kullanmadığım için sanıırm. 26 haftalık görünüyor takvimden ve 7 kilo almışım.
Size de oluyor mu şu sıralar hatta şu an içim üzülüyor neye bilmiyorum. Nedensiz şekilde suskunlaştım. Pek birşeylerden zevk alamıyorum. Doğumu düşünsem mutlu olayım diyorum onda da evhamlar geliyor hep bir olayların olumsuzunu görmeye başladım. Geçicidir umarım derken şu an karnımda tekmeler atmaya başladı yine oğlum burdayım ben geçici sıkma canını dedi sanırım.
Yenilerde bişeyler de almadım oğluma. Belki biraz alışveriş yaparsam geçer bu durum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…