2022 ikizler burcu anneleri

Selamlar✋
Bu sabah dahiliye doktoruma gittim. İlaç düzenlemesi yaptı. Tsh değerim iyiymiş ama yine ilaçlara devam. 2 hafta sonra tekrar görmek istedi. Levotiron 75 kullanmaya başladım artık
geçmiş olsun canım 🙏
benim tiroidle ilgili bir bilgim yok ama arkadaşlardan da kullananlar vardı sürekli kontrol altında olması iyi bişey

geçmiş olsun canım 🙏
benim tiroidle ilgili bir bilgim yok ama arkadaşlardan da kullananlar vardı sürekli kontrol altında olması iyi bişey
Evet. Ben de 2. 5 aydır kullanıyorum. Gebelik troidi. Gebelik bitince kullanmayacağım.

Ben ilk zamanlar giydirmek için 0-1 aylık zıbın aldım, uzun kollu ve kısa kollu şeklinde 10 adet. Mayıs sonu haziran başı olacağı için Özellikle uyurken üşür diye düşündüm, üstünü kalın kalın örtmek yerine uzun kollu ince pmuklu giydirip müslin örterim. 0-3 aylık olanlar hep kısa kollu. Ayaklı patiklerden yeni doğan dönem için aldım, 3-6 aylıkları ayaksız aldım daha uzun süre giysin diye. Kolsuz hiç almadım. Lazım oldukça alacağım galiba şimdilik aldıklarım ilk 3 4 ay idare eder diye düşünüyorum.

Ooo, baya almışsın canım. 🤗
Güle güle, sağlıkla giydirmek nasip olsun. ❤️

.

Günaydın herkese🥰🥰
Bizim tadilat işi bitti, şimdi sırada temizlik var. Bugün başlayacağız, annemle ikimiziz. Ev taşıyan arkadaşlar vardı bu süreçte, nasıl baş ettiniz? Nelere dikkat ettiniz? Ev çok çok pis durumda, ahh biter mi şu işler😅😅

Canım çok sevindim, hadi geçmiş olsun. 😉
Çoğu bitmiş azı kalmış.
Bundan sonrasını da kolaylıkla halledersiniz inşallah. 🤲

.

Selam kızlar
rollercoaster rollercoaster Canım benim çok geçmiş olsun neyse ki herhangi bir sıkıntı yokmuş 😊
Kızlar bende de biraz ayakta kalınca hemen kasık kalça bel ağrısı olmaya başladı vajina da da batmalar yaşıyorum bir de başından beri 5 kilo ancak aldım bu durum da canımı sıkıyor. Bu çarşamba ya da cumartesi şeker yüklemesi için gideceğim bakalım
Bu arada arkadaşlar idari izin için sormuştu o ara cevap veremedim gördüm ama. Benim klinikten aldığım raporu kabul etmediler SGK anlaşmalı bir hastaneden tekrar almak durumunda kaldım

Evet kuzum, yavaştan ağrılar baş göstermeye başlıyo.

Hadi bakalım, inşallah güzel sonuçlar gelir şeker yüklemenden.

5 kilo almışsın, ne güzel. Neden canını sıktı bu anlamadım.

.

Merhaba kızlar nasılsınız arada girip son yazılanlara bakıyorum okumaya fırsat bulamıyorum bizimde cuma günü randevumuz vardı büyümüş kızçem şeker yüklemesi yaptırdım sorun yok çok şükür 1 ay sonra görebilicez artık inşallah 30 lu haftalarda bundan sonraki kontroller yaklaşıyoruz artık heyecanlı dönemece herkez iyidir umarım bende kızçeme bikaç parça aldım ama daha alıncak çok şey var müslin battaniye çok küçük ve ince olmayan öneri bekliyorum

Oooo, gözünüz aydın canım. ❤️
Şeker yüklemenin de güzel çıkmasına sevindim. 😉

Evet, alınacaklar bir türlü bitmiyo canım. 🙈
Bak şu battaniyelerin kuzulusundan var bende. Keşke 2’li alsaydım. 🙈
Hem büyük hem de çok ince değil.

.

merhaba kızlar 🌞
bu hafta kayınvalidemler bizde yoğunluktan yazamadım 🤦‍♀️
bebişimin eşyaları geldi babaannemiz maşallah ne bulduysa almış çeyiz dizdim kızıma diyor 😅
içinde kullanılmayacaklarda var ama genel olarak fena değil
küvet seti babynest 2 tane 5 li hastane çıkışı 3 tane müslin 2 tane havlu 2 tane battaniye bornoz çorap zıbın tulum alt üst takım tek alt bayağı bayağı almış sağolsun bulabildiklerimin görselini ekledim tek tek çekemedim
ben şampuan krem bebek çantası gibi bir kaç eksiği alıcam

Yaaaa, hepsi birbirinden güzel. ❤️
Maşallah babaanneye, ne güzel düşünmüş. 🤗

Sağlıkla kullansın cimcime. ❤️

.

-C-A-N-A-N- -C-A-N-A-N- canım hazırlıklar nasıl gidiyor bebişin odasından kareler var mı merakla bekliyorum :emir_bebek:

Kuzum daha odayı düzenlemeye başlamadık, önceliğimiz balkondaki gardrop.
Onu yerleştirelim, odadaki fazlalıklardan bi kurtulalım hayırlısıyla.

Şifoniyeri sonra kurucaz. 😉

Hazır olunca foto atarım. 🥰

.

Selam kızlar
rollercoaster rollercoaster Canım benim çok geçmiş olsun neyse ki herhangi bir sıkıntı yokmuş 😊
Kızlar bende de biraz ayakta kalınca hemen kasık kalça bel ağrısı olmaya başladı vajina da da batmalar yaşıyorum bir de başından beri 5 kilo ancak aldım bu durum da canımı sıkıyor. Bu çarşamba ya da cumartesi şeker yüklemesi için gideceğim bakalım
Bu arada arkadaşlar idari izin için sormuştu o ara cevap veremedim gördüm ama. Benim klinikten aldığım raporu kabul etmediler SGK anlaşmalı bir hastaneden tekrar almak durumunda kaldım

çok teşekkür ederim🙏

ben de bugün eşimle kıyafetleri aylara ayırdım o bile yordu benim de hemen batma oldu oturarak devam ettim

5 kilo çok güzel aslında dengeli almılsın ben biraz sağlıksız beslendim🙄

Ben ilk zamanlar giydirmek için 0-1 aylık zıbın aldım, uzun kollu ve kısa kollu şeklinde 10 adet. Mayıs sonu haziran başı olacağı için Özellikle uyurken üşür diye düşündüm, üstünü kalın kalın örtmek yerine uzun kollu ince pmuklu giydirip müslin örterim. 0-3 aylık olanlar hep kısa kollu. Ayaklı patiklerden yeni doğan dönem için aldım, 3-6 aylıkları ayaksız aldım daha uzun süre giysin diye. Kolsuz hiç almadım. Lazım oldukça alacağım galiba şimdilik aldıklarım ilk 3 4 ay idare eder diye düşünüyorum.
ben özellikle 6-9 aylık olanları abartmışım biraz🙈

Günaydın herkese🥰🥰
Bizim tadilat işi bitti, şimdi sırada temizlik var. Bugün başlayacağız, annemle ikimiziz. Ev taşıyan arkadaşlar vardı bu süreçte, nasıl baş ettiniz? Nelere dikkat ettiniz? Ev çok çok pis durumda, ahh biter mi şu işler😅😅

bizde de tadilat bitmişti 6 ay önce falan taşındık ama hâlâ küçük küçük tadilatlar oluyo, bitmiyo 🙈

önemli olan kabası, temeli bitmiş🧡 gerisi kolay, ohh yenilenmiş eve fresh fresh gelecek kuzu🚀🧡

merhaba kızlar 🌞
bu hafta kayınvalidemler bizde yoğunluktan yazamadım 🤦‍♀️
bebişimin eşyaları geldi babaannemiz maşallah ne bulduysa almış çeyiz dizdim kızıma diyor 😅
içinde kullanılmayacaklarda var ama genel olarak fena değil
küvet seti babynest 2 tane 5 li hastane çıkışı 3 tane müslin 2 tane havlu 2 tane battaniye bornoz çorap zıbın tulum alt üst takım tek alt bayağı bayağı almış sağolsun bulabildiklerimin görselini ekledim tek tek çekemedim
ben şampuan krem bebek çantası gibi bir kaç eksiği alıcam

bak boşa üzdün kendini o hasta çıkışları da ne güzelmiş kullanırsın vallaa🧡🧡

bi sürü şeyi oldu içinden seç seç beğendiğini kullan🚀🚀

Merhaba kızlar nasılsınız arada girip son yazılanlara bakıyorum okumaya fırsat bulamıyorum bizimde cuma günü randevumuz vardı büyümüş kızçem şeker yüklemesi yaptırdım sorun yok çok şükür 1 ay sonra görebilicez artık inşallah 30 lu haftalarda bundan sonraki kontroller yaklaşıyoruz artık heyecanlı dönemece herkez iyidir umarım bende kızçeme bikaç parça aldım ama daha alıncak çok şey var müslin battaniye çok küçük ve ince olmayan öneri bekliyorum

bdn müslin örtüleri biraz abartmışım
kutularından çıkarmadımlarım da varmış daha hem battaniye hem müslin almışım epeyce de pembe yıldızlı olan nedir Allah aşkına, kız çocuğum bile olsa almam onu😂
onu kargo ücreti vermemek için aldığıma yemin edebilirim ama kanıtlayamam😂

Eklentiler

• 8D554DF0-A41A-44C8-A561-5CE69003D92A.jpeg
    8D554DF0-A41A-44C8-A561-5CE69003D92A.jpeg
    196,4 KB · Görüntüleme: 56
Herkese iyi akşamlar kızlar,
Umarım keyifler yerindedir.
Hepinizin aldıkları şa ha ne güzel günlerde güle güle kullanın..
Beni de bugün sağlık ocağından aradılar, bu haftada kan ve idrar tahlili yapılması gerekiyormuş.
Uygun bir vakit gideceğim.
Kontrolde de önümüzdeki hafta gideceğim:KK200:
Ben de alıyorum yavaş yavaş..
Sebamed'in şampuan vb. bakım ürünlerini aldım bebiş için.
Farklı ölçülerde birazcık kıyafetler aldım.
Oooo oğluşa kot pantolon ve kot ceket bile aldım :)
Eeee zaman yaklaşıyor :nazar:

bdn müslin örtüleri biraz abartmışım
kutularından çıkarmadımlarım da varmış daha hem battaniye hem müslin almışım epeyce de pembe yıldızlı olan nedir Allah aşkına, kız çocuğum bile olsa almam onu😂
onu kargo ücreti vermemek için aldığıma yemin edebilirim ama kanıtlayamam😂
Kuzum gerçekten abartmışsın :)))
Çok minnoşlar değiştirir değiştirir kullanırsın.... oh missss
Müslin örtüler battaniye niyetine kullanılıyor demi? Başka neler için kullanılıyor kızlar:halay:

X