- 5 Mart 2021
- 5.813
- 8.706
- Konu Sahibi -C-A-N-A-N-
- #2.861
Rh uyuşmazlığından dolayı doğru ya kan uyuşmazlığı demişsin kusura bakma kafam dağılmış anlayamadım birdenbenim kan grubum 0rh- ne yazık ki benim kan grubum negatif diye önlem amaçlı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Rh uyuşmazlığından dolayı doğru ya kan uyuşmazlığı demişsin kusura bakma kafam dağılmış anlayamadım birdenbenim kan grubum 0rh- ne yazık ki benim kan grubum negatif diye önlem amaçlı
Rh uyuşmazlığından dolayı doğru ya kan uyuşmazlığı demişsin kusura bakma kafam dağılmış anlayamadım birden
Geçmiş olsun canım sende bebeğinde çok güçlüsünüz kendini yorma dinlenmeye çalışbugüne dair bir güncelleme paylaşayım;
öncelikle her şey yolunda onu baştan söyliyim okurken gerilmeyin
bugün 27+0'da ilk defa hem pedde hem de peçetede iğne ucu kadar kan gördüm akşam doktoruma yazdım çünkü benim aklıma ilk kan uyuşmazlığı olayı geldi zaten bu hafta iğne vurulacaktım ama öncesinde doktorum bir keresinde erken kanama olursa haberim olsun dedi. neyse doktoruma bugün yazınca hem coraspini bırak hem de vakit kaybetmeden rahim uzunluğunu ölçtür erken doğuma sebebiyet vermesin dedi, bir miktar panik oldum
neyse bir üniversite hastanesine gittim, nöbetçi kadın doğumcu rahim uzunluğunu 3.7 ölçtü normalmiş, kanama vs yok, suyu iyi, kilosu 1.170 civarı her şey yolunda kan aldılar kan uyuşmazlığı için coombs diye bir test yapıldı negatif çıktı bu iyi bir şeymiş her şey yolunda şu an birazdan da kan uyuşmazlığı iğnemi yapacaklar
aslında bir de bebek fotosu var ama koyamıyorum çünkü poposundan başka bir şey yok
bizde durumlar böyle bunu yaşayan olursa bu yazdıklarım aklında olsun paniklemesin
Geçmiş olsun canım sende bebeğinde çok güçlüsünüz kendini yorma dinlenmeye çalış
Alıstım artık hareketlerine bazen uzun süre farketmeyince dürtüyorum eşim kızıyor cocugu rahat bırak diye bilmiyor ki dayanamıyorum
Kızlar bu arada linkini attığım sabahlık takımını aldım. Doğumda giyinmek için değil, günlük giyinirim diye. Bugün elime ulaştı. Penyesi ve kumaşı kaliteli, duruşu da çok hoş. Belki düşünen vardır diye paylaşmak istedim.
Penye Mood Çiçek Desenli Sabahlık Tunik Takım Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
Penye Mood Çiçek Desenli Sabahlık Tunik Takım yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
hep de evdeyim biliyo musun, evden de çalışıyorum, iş de yapmıyorum tüm iş yükü eşimde
neyse ki sorunsuz atlattık
bi tane daha avize almıştım ben size onu atayım da günümüz şenlensin
Bayıldım buna yaa...
El emeği olması da ayrı bir güzel.
Ama böyle olmaz, link de isteriz.
.
Canım benim çok geçmiş olsun, en başta sakin olun desen de yüreğim kabardı. Bir daha olmasın inşallah, her şeyin yolunda olmasına çok sevindim. Arden bizi korkutma bebişbugüne dair bir güncelleme paylaşayım;
öncelikle her şey yolunda onu baştan söyliyim okurken gerilmeyin
bugün 27+0'da ilk defa hem pedde hem de peçetede iğne ucu kadar kan gördüm akşam doktoruma yazdım çünkü benim aklıma ilk kan uyuşmazlığı olayı geldi zaten bu hafta iğne vurulacaktım ama öncesinde doktorum bir keresinde erken kanama olursa haberim olsun dedi. neyse doktoruma bugün yazınca hem coraspini bırak hem de vakit kaybetmeden rahim uzunluğunu ölçtür erken doğuma sebebiyet vermesin dedi, bir miktar panik oldum
neyse bir üniversite hastanesine gittim, nöbetçi kadın doğumcu rahim uzunluğunu 3.7 ölçtü normalmiş, kanama vs yok, suyu iyi, kilosu 1.170 civarı her şey yolunda kan aldılar kan uyuşmazlığı için coombs diye bir test yapıldı negatif çıktı bu iyi bir şeymiş her şey yolunda şu an birazdan da kan uyuşmazlığı iğnemi yapacaklar
aslında bir de bebek fotosu var ama koyamıyorum çünkü poposundan başka bir şey yok
bizde durumlar böyle bunu yaşayan olursa bu yazdıklarım aklında olsun paniklemesin
Çok şık canımm, güle güle kullanKızlar bu arada linkini attığım sabahlık takımını aldım. Doğumda giyinmek için değil, günlük giyinirim diye. Bugün elime ulaştı. Penyesi ve kumaşı kaliteli, duruşu da çok hoş. Belki düşünen vardır diye paylaşmak istedim.
Penye Mood Çiçek Desenli Sabahlık Tunik Takım Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
Penye Mood Çiçek Desenli Sabahlık Tunik Takım yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Aman tanrım bu neee avizesi bile tarz bebek bizim tadilat pztsi bitiyor, temizlik sonrası artık bu keyifli işlere yöneleceğim, ilham oldun canımhep de evdeyim biliyo musun, evden de çalışıyorum, iş de yapmıyorum tüm iş yükü eşimde
Aman tanrım bu neee avizesi bile tarz bebek bizim tadilat pztsi bitiyor, temizlik sonrası artık bu keyifli işlere yöneleceğim, ilham oldun canım
Ahh valla boya mobilya kokusu kalmasın erken yaptır dediniz erkene aldık, iyi ki de öyle oldu 1 hafta da yerleşmesi temizliği sürer. Sonra rahat rahat oturmaca beklemeceayy bitiyo mu çok şükür bak bitti gittii
Avize el sanatı olarak çok otantik, güle güle kullan rollercığım.hep de evdeyim biliyo musun, evden de çalışıyorum, iş de yapmıyorum tüm iş yükü eşimde
Ben de daha almadım. Favladıklarım var ama kararsızımKızlar ben bir türlü kafama göre bir çanta bulamadım.
Görüp de almak istiyorum ama mümkün değil.
Alan var mı aramızda?
Foto, link paylaşabilir mi acaba?
.
Oh mis gibi yaparsın sen miniğin odasını. Senden de foti isteriz canımcımAhh valla boya mobilya kokusu kalmasın erken yaptır dediniz erkene aldık, iyi ki de öyle oldu 1 hafta da yerleşmesi temizliği sürer. Sonra rahat rahat oturmaca beklemece
Kuzum detaylı vakti geçtiyse yavaş yavaş indirimler oldukça bence başlayın gariBizde hala alısverise baslamadık esim ara ara nedenini bilmediğim triplere giriyor kendi kendine bende hic üstelemiyorum bakalım ne zaman başlayacağız. Bebel sadece benim değil ayol onun da bebeği biraz da o düsünsün