- 6 Şubat 2022
- 1.815
- 3.693
-
- Konu Sahibi -C-A-N-A-N-
- #2.781
Hadi hayırlısı olsun ben de mucizemi bekliyorum
Çok sağol canım benimEzgininAnnesi yazdiklarını okudum ,ne yazılır bilmiyorum ama bebeğin sana böyle bir zamanda yoldaş olsun diye yollanmış bence,minik mucize en büyük destekçin.
Kendin ,bebeğin ve esin için çok iyi ol.
Dünya bir imtihan yeri ,en kısa zamanda bu günlerinizi geride bırakacaksaniz buna inan.
Bebeğinle bol bol konuş ,dua et,herşey geçecek ne geçmedi ki dimi bu da geçecek unutma.
Maşallah annesii, ne güzel de büyüyorlarMerhaba kuzum.
Çok şükür, iyiydi kontrol.
723gr 32cm olmuş minik adam.
Çok görüntü vermedi ama her şey yolunda çok şükür.
Hareketliydi baya.
Ayakları soldaymış, gerçek bir tekmeymiş solda hissettiklerim.
Demir hapı verdi ama hemen kullanma dedi.
Kan değerlerine bakalım ona göre dedi.
Tetanoz 2.dozu ol muhakkak ve açlık tokluk şekerini ölç bu hafta, şeker yüklemesine gerek olmayabilir dedi.
Çok kilo almamışsın, ayda 2 kilo alabilirsin dedi.
Yarın kan vericem ve tetanoz 2.dozu olucam inşallah.
.
Çok saoalsın tatlım
yarınDreamgirls 'ün kontrolü var
çok güzel geçsin kuzum inşallah güzel fotolar yakalarsınvideoya çekmeyi unutmaa
çok güzelmiş kuzum. takibe aldım indirime girerse hemen almayı planlıyorum ben deKuzum bu o meşhur peluş uzun zürafadan değil, anne karnı sesleri uyku müzikleri salan şu uyku arkadaşı60 tlye aldık @Gooseberry sayesinde
Fisher-Price Müzikli Uyku Arkadaşı Zürafa - Sakinleştirici Şarkılar 20dk'lık Müzik FGG90
dün bizim mahalleye açılan bir peynirci vardı. oraya girdim oradan aldım. organik olduğunu söyledi ama bilemedim.Ben migrostan tire kooperatifin yumurtasını alıyorum, organik ve hiç kokmadı severek yiyorum da. Migrosta çok seçenek var 0 kodu ile başlayan yumurtalarda, açıkçası tanıdık birinden alınmıyorsa pazardakinden daha güvenilir geliyor bana markettekiler.
oohhhhh sefan olsun canım. şubat ayının maaşını falan alıp çıksaydın bari.Kızlarım merhaba. Yoğunluktan giremedim. Dün son iş günümdü hesapları iyice kontrol edip teslim ettim. Çıkarken eleman hariç kimse yoktu dükkanda bende anahtarı teslim edip çıktım. Umurumda bile olmadı vallahi. İnsallah bir yamuk yapmazlar da sigorta işinde sıkıntı çıkmaz. Bugün evde ilk günümdü o kadar özlemişim ki evde olmayı 1.5 yıldır çalışıyordum. Artık dinlenme vakti. Darısı başınıza kızlarımbu arada zaten rahat gecen gebeliğim ikinci trimester da çok daha rahat geciyor hicbir sey anlamıyorum hayrab kaldım kendime. Bir sonraki randevum 21 martta anam nasıl gececek
ya özge hadskljaskdladsaskdjadbenim de bugün oldu hatta aklımdan yalancı kasılmalar başlamış olabilir mi diye geçti
bi buna heveslenmediğim kalmıştı
ne kadar güzel yağmışşşşşKarlı bir Ankara sabahından günaydın kızlar
Mart kapıdan baktırdı
Tuvalete kalkmaktan helak oldum vallahi sabaha kadar doğurana kadar bu böyle devam edecek mi
Görüntü süper trafik felçne kadar güzel yağmışşşşş
Burada da hava soğuk. 1 hafta boyunca yağmurlu gösteriyor.
biraz önce tuvalet konusunda ben de yakınıyordum resmen ilk zamanlarıma döndüm. ilk 3 ay sürekli tuvalete kalkıyordum gece 3 4 kere.
1 haftadır tekrardan başladı tuvalete taşınma olayı.
çok sinir bozucu.
sanırım biz artık uykuları unutalım :)
ay bu bennnnn. yatana kadar 10 kere kalmıyorum 3 4 damla bir şey yapıyorum. ama öyle bir baskı oluyor ki sanki şarıl şarıl yapıcakmışım gibi ahdskldjalGörüntü süper trafik felç
Onları veren Allah'a şükürler olsun isyan etmek istemiyorum ama yataktan o kadar zor kalkıyorum ki karın kaslarım yok olmuş sankiyani birde toplasan 3 4 damla ama sanki hiç tuvalete gitmemişim gibi baskı var mesanemde sonra sabah uyanmak zulüm oluyor
Maasallah minik adamaMerhaba kuzum.
Çok şükür, iyiydi kontrol.
723gr 32cm olmuş minik adam.
Çok görüntü vermedi ama her şey yolunda çok şükür.
Hareketliydi baya.
Ayakları soldaymış, gerçek bir tekmeymiş solda hissettiklerim.
Demir hapı verdi ama hemen kullanma dedi.
Kan değerlerine bakalım ona göre dedi.
Tetanoz 2.dozu ol muhakkak ve açlık tokluk şekerini ölç bu hafta, şeker yüklemesine gerek olmayabilir dedi.
Çok kilo almamışsın, ayda 2 kilo alabilirsin dedi.
Yarın kan vericem ve tetanoz 2.dozu olucam inşallah.
.
Amin canım inşallah,bol bol dua et .Çok sağol canım benim
Tam kavuştuk derken mucizeye, herşey yoluna gitmişken takıldı ayağımız taşaelbet geçecek. Bebeğim tek dayanagim şuan. Dualarım hep eşimle. Allah biran önce kavuştursun bizi
Kızlar çok sık idrara çıkıyorsaniz arada idrar tahlili verin ben hiç belirti olmadan enfeksiyon geçirdiğimi öğrendim,doktor hemen bunu sordu,çok sık çıkıyor msn diye,birşey olacağından değil de tedbir amaçlı yazmak istedim size .ay bu bennnnn. yatana kadar 10 kere kalmıyorum 3 4 damla bir şey yapıyorum. ama öyle bir baskı oluyor ki sanki şarıl şarıl yapıcakmışım gibi ahdskldjal
gece kalktıklarımı söylemiyorum bile
ben hep başından beri böyleyim canım 2 3 kez yaptırdım hem idrar tahlili hem kültür olmazsa doktora bu gittiğimde yine bi söyleyim cidden çok yorucuKızlar çok sık idrara çıkıyorsaniz arada idrar tahlili verin ben hiç belirti olmadan enfeksiyon geçirdiğimi öğrendim,doktor hemen bunu sordu,çok sık çıkıyor msn diye,birşey olacağından değil de tedbir amaçlı yazmak istedim size .
ben ilk zamanlarda ki halime döndüm resmen.Kızlar çok sık idrara çıkıyorsaniz arada idrar tahlili verin ben hiç belirti olmadan enfeksiyon geçirdiğimi öğrendim,doktor hemen bunu sordu,çok sık çıkıyor msn diye,birşey olacağından değil de tedbir amaçlı yazmak istedim size .
Ben de su görünce hemen tuvalete gidesim geliyor. Sık sık çıkıyorsanız ama damla damla geliyorsa enfeksiyon olabilir kızlar üşütmeye baglı da oluyor genelde.ben ilk zamanlarda ki halime döndüm resmen.
gün içinde su çok içiyorum ondan çıkıyorum da.
akşam yatmama yakın rahatsız etme perileri geliyor ve o yataktan kaldırıyor hahahhaha
Karlı bir Ankara sabahından günaydın kızlar
Mart kapıdan baktırdı
Tuvalete kalkmaktan helak oldum vallahi sabaha kadar doğurana kadar bu böyle devam edecek mi