2022 ikizler burcu anneleri

EzgininAnnesi yazdiklarını okudum ,ne yazılır bilmiyorum ama bebeğin sana böyle bir zamanda yoldaş olsun diye yollanmış bence,minik mucize en büyük destekçin.

Kendin ,bebeğin ve esin için çok iyi ol.
Dünya bir imtihan yeri ,en kısa zamanda bu günlerinizi geride bırakacaksaniz buna inan.
Bebeğinle bol bol konuş ,dua et,herşey geçecek ne geçmedi ki dimi bu da geçecek unutma.

Canan merhaba ,senin de kontrolün vardı geçen rollercoaster yazmıştı ,nasıl geçti

Merhaba kuzum.
Çok şükür, iyiydi kontrol.

723gr 32cm olmuş minik adam.
Çok görüntü vermedi ama her şey yolunda çok şükür.
Hareketliydi baya.

Ayakları soldaymış, gerçek bir tekmeymiş solda hissettiklerim.

Demir hapı verdi ama hemen kullanma dedi.
Kan değerlerine bakalım ona göre dedi.

Tetanoz 2.dozu ol muhakkak ve açlık tokluk şekerini ölç bu hafta, şeker yüklemesine gerek olmayabilir dedi.

Çok kilo almamışsın, ayda 2 kilo alabilirsin dedi.

Yarın kan vericem ve tetanoz 2.dozu olucam inşallah.

.

Çok sağol canım benim
Tam kavuştuk derken mucizeye, herşey yoluna gitmişken takıldı ayağımız taşa elbet geçecek. Bebeğim tek dayanagim şuan. Dualarım hep eşimle. Allah biran önce kavuştursun bizi

Maşallah annesii, ne güzel de büyüyorlar çok sevindim her şey yolunda, baş ağrıların da ilk zamanlar kadar çok olmuyordur inşallah. Benim de yarın tetanoz 2. Doz var, yine sekmedi birlikte ilerliyoruz

çok güzelmiş kuzum. takibe aldım indirime girerse hemen almayı planlıyorum ben de
dün bizim mahalleye açılan bir peynirci vardı. oraya girdim oradan aldım. organik olduğunu söyledi ama bilemedim.
bir sonrakine migrostan denerim kuzu
oohhhhh sefan olsun canım. şubat ayının maaşını falan alıp çıksaydın bari.
her şey istediğin gibi ilerler inşallah
ben de gün sayıyorum resmen artık. sabahları kalkmak çok zor geliyor
benim de bugün oldu hatta aklımdan yalancı kasılmalar başlamış olabilir mi diye geçti
bi buna heveslenmediğim kalmıştı
ya özge hadskljaskdladsaskdjad
ben panik atak geçiririm herhalde

Karlı bir Ankara sabahından günaydın kızlar
Mart kapıdan baktırdı
Tuvalete kalkmaktan helak oldum vallahi sabaha kadar doğurana kadar bu böyle devam edecek mi
ne kadar güzel yağmışşşşş
Burada da hava soğuk. 1 hafta boyunca yağmurlu gösteriyor.
biraz önce tuvalet konusunda ben de yakınıyordum resmen ilk zamanlarıma döndüm. ilk 3 ay sürekli tuvalete kalkıyordum gece 3 4 kere.
1 haftadır tekrardan başladı tuvalete taşınma olayı.
çok sinir bozucu.
sanırım biz artık uykuları unutalım :)

Görüntü süper trafik felç
Onları veren Allah'a şükürler olsun isyan etmek istemiyorum ama yataktan o kadar zor kalkıyorum ki karın kaslarım yok olmuş sanki yani birde toplasan 3 4 damla ama sanki hiç tuvalete gitmemişim gibi baskı var mesanemde sonra sabah uyanmak zulüm oluyor

ay bu bennnnn. yatana kadar 10 kere kalmıyorum 3 4 damla bir şey yapıyorum. ama öyle bir baskı oluyor ki sanki şarıl şarıl yapıcakmışım gibi ahdskldjal
gece kalktıklarımı söylemiyorum bile

Ma
Maasallah minik adama
Büyümüş ,kocaman olmuş,herhalde bir sonraki kontrolde kiloları göreceğiz Allah'ın izniyle.

Her kontrolde herşey yolunda haberi alalım inşallah.
Aşı da şimdiden bol antikor olsun.

ay bu bennnnn. yatana kadar 10 kere kalmıyorum 3 4 damla bir şey yapıyorum. ama öyle bir baskı oluyor ki sanki şarıl şarıl yapıcakmışım gibi ahdskldjal
gece kalktıklarımı söylemiyorum bile
Kızlar çok sık idrara çıkıyorsaniz arada idrar tahlili verin ben hiç belirti olmadan enfeksiyon geçirdiğimi öğrendim,doktor hemen bunu sordu,çok sık çıkıyor msn diye,birşey olacağından değil de tedbir amaçlı yazmak istedim size .

ben hep başından beri böyleyim canım 2 3 kez yaptırdım hem idrar tahlili hem kültür olmazsa doktora bu gittiğimde yine bi söyleyim cidden çok yorucu

ben ilk zamanlarda ki halime döndüm resmen.
gün içinde su çok içiyorum ondan çıkıyorum da.
akşam yatmama yakın rahatsız etme perileri geliyor ve o yataktan kaldırıyor hahahhaha

Kızlar gece o kadar geç uyudum ki sabah erkendendi randevum 1 saat gecikmeli girdim Eve gelince kahvaltı yapıp resmen uykusuzluktan bayılmışım Detaylıdan sonraki ilk randevuydu. Her şey olması gerektiği gibi.. Oğluşum büyüyor Kan ve idrar tahlili istedi doktorum. 3 ayı kapsayan bir şeker değeri mi ne varmış yanlış anlamadıysam ona bakıp şeker yüklemesine karar veririz dedi. Ben uyurken sonuçlarımı görüp yazmış. Şeker yüklemesine gerek yok idrarda biraz enfeksiyon var diye. Onun içinde ilaç yazmış. Yarın ya da cuma 2. Doz tetanoz olucam. Benden haberler böyle

ben ilk zamanlarda ki halime döndüm resmen.
gün içinde su çok içiyorum ondan çıkıyorum da.
akşam yatmama yakın rahatsız etme perileri geliyor ve o yataktan kaldırıyor hahahhaha
Ben de su görünce hemen tuvalete gidesim geliyor. Sık sık çıkıyorsanız ama damla damla geliyorsa enfeksiyon olabilir kızlar üşütmeye baglı da oluyor genelde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…