2022 ikizler burcu anneleri

Görüntü süper trafik felç 😅
Onları veren Allah'a şükürler olsun isyan etmek istemiyorum ama yataktan o kadar zor kalkıyorum ki karın kaslarım yok olmuş sanki 😅yani birde toplasan 3 4 damla ama sanki hiç tuvalete gitmemişim gibi baskı var mesanemde 😅sonra sabah uyanmak zulüm oluyor 🤦🏼‍♀️

2-3 damla için tuvalete gitmek gerçekten çok sinir bozucu😂 ahaha ben de sinşr oluyorum

Kızlar çok sık idrara çıkıyorsaniz arada idrar tahlili verin ben hiç belirti olmadan enfeksiyon geçirdiğimi öğrendim,doktor hemen bunu sordu,çok sık çıkıyor msn diye,birşey olacağından değil de tedbir amaçlı yazmak istedim size .

ben verdim temiz🚀 benim hamilelikten önce de böyleydi🙈 işkence mübarek

Kızlar gece o kadar geç uyudum ki 🙈 sabah erkendendi randevum 1 saat gecikmeli girdim 😆 Eve gelince kahvaltı yapıp resmen uykusuzluktan bayılmışım 🙈 Detaylıdan sonraki ilk randevuydu. Her şey olması gerektiği gibi.. Oğluşum büyüyor 😊 Kan ve idrar tahlili istedi doktorum. 3 ayı kapsayan bir şeker değeri mi ne varmış yanlış anlamadıysam ona bakıp şeker yüklemesine karar veririz dedi. Ben uyurken sonuçlarımı görüp yazmış. Şeker yüklemesine gerek yok idrarda biraz enfeksiyon var diye. Onun içinde ilaç yazmış. Yarın ya da cuma 2. Doz tetanoz olucam. Benden haberler böyle ☺️

ben de yeni girebildim merak ediyodum, enfeksiyon halledilir ✌️ her şeyin yolunda olmasına çok sevindim🧡 bebiş nasıldııı👀

ben de yeni girebildim merak ediyodum, enfeksiyon halledilir ✌️ her şeyin yolunda olmasına çok sevindim🧡 bebiş nasıldııı👀
Bebiş uyuyordu doktor 4lüyü açınca rahatsız oldu bir döndü felan 🙈 ölece baktık başka bir şey düşünemedik o zaman 😊 babamız bende daha çok odaklanıyor bebeğe hiçbir şey gelmiyor aklına 😆 doktorda gösterdi hemen hemen her yerini.. 1 ay sonra görüşelim dedi.

- monurol 3g (granül içeren saşe) diye bir bardağa dökülüp içilen bir ilaç vermiş doktor enfeksiyon için kullanan oldu mu daha önce?

Bebiş uyuyordu doktor 4lüyü açınca rahatsız oldu bir döndü felan 🙈 ölece baktık başka bir şey düşünemedik o zaman 😊 babamız bende daha çok odaklanıyor bebeğe hiçbir şey gelmiyor aklına 😆 doktorda gösterdi hemen hemen her yerini.. 1 ay sonra görüşelim dedi.

- monurol 3g (granül içeren saşe) diye bir bardağa dökülüp içilen bir ilaç vermiş doktor enfeksiyon için kullanan oldu mu daha önce?

1 ay🙈 insan nasıl dayansın 1 ay bizi hiç düşünmüyolar🙈

4'lüde de görmüşsünüz ohh şahane😍😍

biz de aynı oluyoruz, hipnoz olmuş gibi izliyoruz sadece🥰🥰 şahane her şey yolunda 🤲🏻
Ben 1 ay önce idrar tahlili sonucu kullandım canım. Gece yatmadan son kez tuvaletini yap ve iç. Ne kadar mesanende durursa o kadar iyi çünkü. Tek şasede çözüm, çok fazla kullanan var zaten. Ertesi gün de bol bol su ve c vitamini tükettim. Şifa olsun🥰

biz de aynı oluyoruz, hipnoz olmuş gibi izliyoruz sadece🥰🥰 şahane her şey yolunda 🤲🏻
Ben 1 ay önce idrar tahlili sonucu kullandım canım. Gece yatmadan son kez tuvaletini yap ve iç. Ne kadar mesanende durursa o kadar iyi çünkü. Tek şasede çözüm, çok fazla kullanan var zaten. Ertesi gün de bol bol su ve c vitamini tükettim. Şifa olsun🥰
Mucizeler 😍 tavsiyelerin için çok saoalsın 🙏normal su bardağı ölçüsündeki suya mı karıştırmıştın kuzum.

Çok sağol canım benim 💓
Tam kavuştuk derken mucizeye, herşey yoluna gitmişken takıldı ayağımız taşa😓 elbet geçecek. Bebeğim tek dayanagim şuan. Dualarım hep eşimle. Allah biran önce kavuştursun bizi 🙏🙏🙏

Kuzum üzme kendini, yarısı bitmiş bile.
Azıcık daha sabır.
Eşine de kavuşacaksın mucizene de inşallah.
Dualarımız seninle. 🙏

.

Maşallah annesii, ne güzel de büyüyorlar 🧿 🧿 çok sevindim her şey yolunda, baş ağrıların da ilk zamanlar kadar çok olmuyordur inşallah. Benim de yarın tetanoz 2. Doz var, yine sekmedi birlikte ilerliyoruz😍😍

Çok şükür canım, çok teşekkür ederim. 🙏
Evet yaa, birlikte ilerliyoruz resmen. 🙈
Ben de dün oldum 2.doz tetanozu.
Şifa olsun hepimize. ❤️

.

Ma

Maasallah minik adama🤩
Büyümüş ,kocaman olmuş,herhalde bir sonraki kontrolde kiloları göreceğiz Allah'ın izniyle.

Her kontrolde herşey yolunda haberi alalım inşallah.
Aşı da şimdiden bol antikor olsun.

Çok teşekkür ederim canım. ❤️
Daha güçlü artık tekmeleri, çok şükür. 🤲
Büyüyorlar içimizde. 🥰

Hepimize bol antikorlar olsun. 🤗

.

Kızlar gece o kadar geç uyudum ki 🙈 sabah erkendendi randevum 1 saat gecikmeli girdim 😆 Eve gelince kahvaltı yapıp resmen uykusuzluktan bayılmışım 🙈 Detaylıdan sonraki ilk randevuydu. Her şey olması gerektiği gibi.. Oğluşum büyüyor 😊 Kan ve idrar tahlili istedi doktorum. 3 ayı kapsayan bir şeker değeri mi ne varmış yanlış anlamadıysam ona bakıp şeker yüklemesine karar veririz dedi. Ben uyurken sonuçlarımı görüp yazmış. Şeker yüklemesine gerek yok idrarda biraz enfeksiyon var diye. Onun içinde ilaç yazmış. Yarın ya da cuma 2. Doz tetanoz olucam. Benden haberler böyle ☺️

Oh oh maşallah canım, ne güzel her şey yolunda. ❤️

İdrar yolu enfeksiyonu için bol su ve C vitamini demişti bana doktor. Cidden geçiriyo. Her gün ya mandalina ya portakal yemeye çalış.

.

Günaydın ☀️
Biz yine karlar içindeyiz martta yağmaz artık diyorduk eşimle 😅 Mart kapıdan baktırdı ❄️
Rahmet olsun bol bol su olsun inşallah 🙏

Eklentiler

• 56086185-7A0E-4F24-BD75-1D03ABC9F7F1.jpeg
    56086185-7A0E-4F24-BD75-1D03ABC9F7F1.jpeg
    118,9 KB · Görüntüleme: 58
Kızlar çocuk odası dekorasyonu için çok bütçe ayırmadan bisiler almak istiyordum zaten kiraciyim yakın zamanda çıkabilirim de güzel dursun yeter dedim aldıklarım çok uygun ve raflar cm olarak da güzel yani miniciklerden değil düşünen varsa bakabilirsiniz

Eklentiler

• Screenshot_2022-03-03-12-00-10-805_trendyol.com.jpg
    Screenshot_2022-03-03-12-00-10-805_trendyol.com.jpg
    52,3 KB · Görüntüleme: 55
  • Screenshot_2022-03-03-12-00-00-257_trendyol.com.jpg
    Screenshot_2022-03-03-12-00-00-257_trendyol.com.jpg
    54,3 KB · Görüntüleme: 49
  • Screenshot_2022-03-03-11-59-54-041_trendyol.com.jpg
    Screenshot_2022-03-03-11-59-54-041_trendyol.com.jpg
    53,4 KB · Görüntüleme: 55
Oh oh maşallah canım, ne güzel her şey yolunda. ❤️

İdrar yolu enfeksiyonu için bol su ve C vitamini demişti bana doktor. Cidden geçiriyo. Her gün ya mandalina ya portakal yemeye çalış.

.
💓 2 litreden az içmiyorum aslında.. hergün portakal suyu içiyorum ama geçmemiş 🙈 ilacıda içtim inşallah geçer 😊

Gözün aydın, herşeyin yolunda olması harika haber👌😍

X