-
- Konu Sahibi -C-A-N-A-N-
- #2.741
doktora gidebil mi kuzucumSağol canım idare eder.
Bekliyorum öyle.
Gidiyorum görüyorum.
Haftada 1 arama 10 dk o kadar.
Bu hafta netleşecek inşallah.
15 gün gitti 15gun kaldı Kavuşmaya inşallah diyorum.
Selamlar, bziler iyiz çok şükür, sen nasılsın?Kızlar nasılsınız? ben de giremedim epeydir.
Herkes iyi mi
24 hafta izinleri alındı mı?
24 hafta iznini vermediler. Haftada 3 gün gidiyorum işe. Çok hazırlamıştım kendimi. Büyük hayal kırıklığı oldu bana
İşyerinde zorlanıyorum artık. Özellikle tuvalet konusunda.
Yok gitmedim hiç.doktora gidebil mi kuzucum
Neden olmasın olur bence.. kolonya kolay ucucu ya ben o yüzden iç kısmı içinde kolonya demek istemiştim. Tuvalet işi normal zamanlarda bile beni düşündüren tek şeydi.canım metro marketten tek kullanımlık klozet örtüsü almıştım onu kullanırım ama ben iç kısmından huylanıyorum daha çok. Oraya da sprey domestos geldi aklıma ondan sıkıp sifon çeksem yeterli olur mu acaba?
Güzel gözüküyor beğendim ben tabi bebiş gelince işlevini tam anlayabileceğimHayırlı olsun kuzum. 50-55 kilo mu wow çok iyi değil miAldığının linkini paylaşırmısın bizde bakalım Herkes çok memnun sen de beğendin mi?
Kacinci haftada yaptirdin ? Ben de oyle mi yapsam hic mi yaptirmadan cok kararsiz kaldim
Kizlar yumurta konusu önemli gercekten, bende marketten de aliyorum pazardan da aliyorum ama damgali olan yumurtalarda koduna dikkat ediyorum, ustundeki damga 0 ile basliyorsa organik 1 ile basliyorsa gezen tavuk oluyomus, imkaniniz varsa 0 ya da 1 almaya calisin, pazardakinin ustunde damga yok ztn saticinin dedigine guvenip aliyoruz, ama marketlerdekiler genelde 3 numarayla basliyo onlar kafes yetistiriciligi oldugunu belirtiyo, bir suru tavugu minnacik kafese tikip hormonlu yem veriyolar ya 3 numara almiyorum o yuzden
net tarih belli mi çıkışının kuzumYok gitmedim hiç.
Bu haftaki görüş gününe göre detaylıya gideceğim
Selamlar, bziler iyiz çok şükür, sen nasılsın?
Neden vermediler izin, bir gerekçeleri var mı? Bir de ben o kararın kurumun inisiyatifinde olduğunu düşünmemiştim.
Çok tuhaf yani...
2 gün lutfetmişler...Neyse kuzum artık canını sıkma, kendini de çok yorma
Sağol canım idare eder.
Bekliyorum öyle.
Gidiyorum görüyorum.
Canımm ben de dün ayrıldım izne, şok oldum hani evden falan çalıştırdıkları oluyor da izin vermediklerini hiç duymamıştım. Sen hangi bakanlığa bağlısın? Valla ben gıcıklığına gideceğim o 3 gün için de arada rapor alırdımKızlar nasılsınız? ben de giremedim epeydir.
Herkes iyi mi
24 hafta izinleri alındı mı?
24 hafta iznini vermediler. Haftada 3 gün gidiyorum işe. Çok hazırlamıştım kendimi. Büyük hayal kırıklığı oldu bana
İşyerinde zorlanıyorum artık. Özellikle tuvalet konusunda.
Canımm merhabalarKızlar merhaba nasılsınız? Herkes iyidir umarımforuma pek giremiyorum okuyamadım mesajları. Zaman ilerliyor, hazırlıklar nasıl gidiyor
Maalesef canım.net tarih belli mi çıkışının kuzum
İnşallah canım15 gün kaldı bak
beraber gidip göreceksiniz kuzunuzuu
Kuzum izne çıktım ama idari görevim olduğu için onlara devam ediyorum Bİr de biliyorsun doktora tezi yazıyorum, doğumdn önce bitirmem gerekiyor. Bunun stresi ve yoğunluğunu yaşıyorum. Yani şöyle relax bir biçimde uzanıpta hamileleğin keyfini tam olarak çıkaramadım dahasenin iznin nasıl geçiyo kuzuumm
avukat falan bir şey yapmıyor mu bu konuda kiMaalesef canım.
Sisteme girilmesini bekliyoruz
Deli Olcam 2 haftadır belli keyfini bekliyoruz.
İnşallah canım
Bunu ben de doktorumla konusayim gidince, hic olmak istemiyorum tetanoz asisini, bakalim doktor ne dicek21'de yaptırmıştım, bu hafta 2. doz için bekliyolardı ama doktorum 2. ye gerek yok dedi, yarın sadece kan uyuşmazlığı iğnesi yaptırıcam
Kuzum bu o meşhur peluş uzun zürafadan değil, anne karnı sesleri uyku müzikleri salan şu uyku arkadaşıbu zürafalardan bende alacağım sanırım :)
müzikli olanını ilk defa duydum
Yarısı bitmiş, eminim çok zor geçmiştir ama geçecek kuzum. İnşallah uzamadan biter gider bu olaySağol canım idare eder.
Bekliyorum öyle.
Gidiyorum görüyorum.
Ben migrostan tire kooperatifin yumurtasını alıyorum, organik ve hiç kokmadı severek yiyorum da. Migrosta çok seçenek var 0 kodu ile başlayan yumurtalarda, açıkçası tanıdık birinden alınmıyorsa pazardakinden daha güvenilir geliyor bana markettekiler.dikkat edeyim ben numaralarına canım teşekkür ederim bilgi için
Baro avukatı beklediğim özen olmadı maalesef.avukat falan bir şey yapmıyor mu bu konuda ki
İnşallah.Yarısı bitmiş, eminim çok zor geçmiştir ama geçecek kuzum. İnşallah uzamadan biter gider bu olay