2022 ikizler burcu anneleri

Selamlar, bziler iyiz çok şükür, sen nasılsın?
Neden vermediler izin, bir gerekçeleri var mı? Bir de ben o kararın kurumun inisiyatifinde olduğunu düşünmemiştim.
Çok tuhaf yani...
2 gün lutfetmişler...Neyse kuzum artık canını sıkma, kendini de çok yorma

Neden olmasın olur bence.. kolonya kolay ucucu ya ben o yüzden iç kısmı içinde kolonya demek istemiştim. Tuvalet işi normal zamanlarda bile beni düşündüren tek şeydi.

Hayırlı olsun kuzum. 50-55 kilo mu wow çok iyi değil mi Aldığının linkini paylaşırmısın bizde bakalım Herkes çok memnun sen de beğendin mi?
Güzel gözüküyor beğendim ben tabi bebiş gelince işlevini tam anlayabileceğim 14 kg kadar extra bir elektrikli sallama aparatı var (ayrıca alınıyor) Sonrasında çocuğa koltuk olarak kullanmaya devam İndirimdeyken almıştım şimdi tabi fiyatı normale dönmüş.

Leaf Ev Tipi Ana Kucağı
Nuna Leaf Ev Tipi Ana Kucağı

Leaf Wind Otomatik Sallama Aparatı
Nuna Leaf Wind Otomatik Sallama Aparatı

21'de yaptırmıştım, bu hafta 2. doz için bekliyolardı ama doktorum 2. ye gerek yok dedi, yarın sadece kan uyuşmazlığı iğnesi yaptırıcam

senin iznin nasıl geçiyo kuzuumm

Canımm ben de dün ayrıldım izne, şok oldum hani evden falan çalıştırdıkları oluyor da izin vermediklerini hiç duymamıştım. Sen hangi bakanlığa bağlısın? Valla ben gıcıklığına gideceğim o 3 gün için de arada rapor alırdım

Kızlar merhaba nasılsınız? Herkes iyidir umarım foruma pek giremiyorum okuyamadım mesajları. Zaman ilerliyor, hazırlıklar nasıl gidiyor
Canımm merhabalar bizim evde tadilat başladı dün, sonrası bebiş odası düzeltmece. Hazırlıklar tam gaz devam sen neler yapıyorsun, her şey yolunda mı?

senin iznin nasıl geçiyo kuzuumm
Kuzum izne çıktım ama idari görevim olduğu için onlara devam ediyorum Bİr de biliyorsun doktora tezi yazıyorum, doğumdn önce bitirmem gerekiyor. Bunun stresi ve yoğunluğunu yaşıyorum. Yani şöyle relax bir biçimde uzanıpta hamileleğin keyfini tam olarak çıkaramadım daha

bu zürafalardan bende alacağım sanırım :)
müzikli olanını ilk defa duydum
Kuzum bu o meşhur peluş uzun zürafadan değil, anne karnı sesleri uyku müzikleri salan şu uyku arkadaşı 60 tlye aldık Gooseberry sayesinde
Fisher-Price Müzikli Uyku Arkadaşı Zürafa - Sakinleştirici Şarkılar 20dk'lık Müzik FGG90

dikkat edeyim ben numaralarına canım teşekkür ederim bilgi için
Ben migrostan tire kooperatifin yumurtasını alıyorum, organik ve hiç kokmadı severek yiyorum da. Migrosta çok seçenek var 0 kodu ile başlayan yumurtalarda, açıkçası tanıdık birinden alınmıyorsa pazardakinden daha güvenilir geliyor bana markettekiler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…