- 3 Temmuz 2021
- 3.708
- 12.505
- 41
-
- Konu Sahibi -C-A-N-A-N-
- #2.801
Görüntü süper trafik felç
Onları veren Allah'a şükürler olsun isyan etmek istemiyorum ama yataktan o kadar zor kalkıyorum ki karın kaslarım yok olmuş sankiyani birde toplasan 3 4 damla ama sanki hiç tuvalete gitmemişim gibi baskı var mesanemde sonra sabah uyanmak zulüm oluyor
Kızlar çok sık idrara çıkıyorsaniz arada idrar tahlili verin ben hiç belirti olmadan enfeksiyon geçirdiğimi öğrendim,doktor hemen bunu sordu,çok sık çıkıyor msn diye,birşey olacağından değil de tedbir amaçlı yazmak istedim size .
Kızlar gece o kadar geç uyudum kisabah erkendendi randevum 1 saat gecikmeli girdim Eve gelince kahvaltı yapıp resmen uykusuzluktan bayılmışım Detaylıdan sonraki ilk randevuydu. Her şey olması gerektiği gibi.. Oğluşum büyüyor Kan ve idrar tahlili istedi doktorum. 3 ayı kapsayan bir şeker değeri mi ne varmış yanlış anlamadıysam ona bakıp şeker yüklemesine karar veririz dedi. Ben uyurken sonuçlarımı görüp yazmış. Şeker yüklemesine gerek yok idrarda biraz enfeksiyon var diye. Onun içinde ilaç yazmış. Yarın ya da cuma 2. Doz tetanoz olucam. Benden haberler böyle
Bebiş uyuyordu doktor 4lüyü açınca rahatsız oldu bir döndü felanben de yeni girebildim merak ediyodum, enfeksiyon halledilirher şeyin yolunda olmasına çok sevindim bebiş nasıldııı
Bebiş uyuyordu doktor 4lüyü açınca rahatsız oldu bir döndü felanölece baktık başka bir şey düşünemedik o zaman babamız bende daha çok odaklanıyor bebeğe hiçbir şey gelmiyor aklına doktorda gösterdi hemen hemen her yerini.. 1 ay sonra görüşelim dedi.
- monurol 3g (granül içeren saşe) diye bir bardağa dökülüp içilen bir ilaç vermiş doktor enfeksiyon için kullanan oldu mu daha önce?
Ya 1 ay dediğinde içimden aynen böyle dedim1 ayinsan nasıl dayansın 1 ay bizi hiç düşünmüyolar
4'lüde de görmüşsünüz ohh şahane
biz de aynı oluyoruz, hipnoz olmuş gibi izliyoruz sadeceBebiş uyuyordu doktor 4lüyü açınca rahatsız oldu bir döndü felanölece baktık başka bir şey düşünemedik o zaman babamız bende daha çok odaklanıyor bebeğe hiçbir şey gelmiyor aklına doktorda gösterdi hemen hemen her yerini.. 1 ay sonra görüşelim dedi.
- monurol 3g (granül içeren saşe) diye bir bardağa dökülüp içilen bir ilaç vermiş doktor enfeksiyon için kullanan oldu mu daha önce?
Mucizelerbiz de aynı oluyoruz, hipnoz olmuş gibi izliyoruz sadeceşahane her şey yolunda
Ben 1 ay önce idrar tahlili sonucu kullandım canım. Gece yatmadan son kez tuvaletini yap ve iç. Ne kadar mesanende durursa o kadar iyi çünkü. Tek şasede çözüm, çok fazla kullanan var zaten. Ertesi gün de bol bol su ve c vitamini tükettim. Şifa olsun
Evet canım oda sıcaklığında 1 bardak su, çözdürüp bekletmeden içtim.Mucizelertavsiyelerin için çok saoalsın normal su bardağı ölçüsündeki suya mı karıştırmıştın kuzum.
Şimdi içim rahatladı detaycılığın gücü bendekiEvet canım oda sıcaklığında 1 bardak su, çözdürüp bekletmeden içtim.
Çok sağol canım benim
Tam kavuştuk derken mucizeye, herşey yoluna gitmişken takıldı ayağımız taşaelbet geçecek. Bebeğim tek dayanagim şuan. Dualarım hep eşimle. Allah biran önce kavuştursun bizi
Maşallah annesii, ne güzel de büyüyorlarçok sevindim her şey yolunda, baş ağrıların da ilk zamanlar kadar çok olmuyordur inşallah. Benim de yarın tetanoz 2. Doz var, yine sekmedi birlikte ilerliyoruz
Ma
Maasallah minik adama
Büyümüş ,kocaman olmuş,herhalde bir sonraki kontrolde kiloları göreceğiz Allah'ın izniyle.
Her kontrolde herşey yolunda haberi alalım inşallah.
Aşı da şimdiden bol antikor olsun.
Kızlar gece o kadar geç uyudum kisabah erkendendi randevum 1 saat gecikmeli girdim Eve gelince kahvaltı yapıp resmen uykusuzluktan bayılmışım Detaylıdan sonraki ilk randevuydu. Her şey olması gerektiği gibi.. Oğluşum büyüyor Kan ve idrar tahlili istedi doktorum. 3 ayı kapsayan bir şeker değeri mi ne varmış yanlış anlamadıysam ona bakıp şeker yüklemesine karar veririz dedi. Ben uyurken sonuçlarımı görüp yazmış. Şeker yüklemesine gerek yok idrarda biraz enfeksiyon var diye. Onun içinde ilaç yazmış. Yarın ya da cuma 2. Doz tetanoz olucam. Benden haberler böyle
B basiliferd ayy ne güzel hergün kontroller hergün bebiş haberleriherkese günaydınn
bugün B basiliferd 'in kontrolü var
harika geçsin, minik tomurcuk güzel pozlar versin
Oh oh maşallah canım, ne güzel her şey yolunda.
İdrar yolu enfeksiyonu için bol su ve C vitamini demişti bana doktor. Cidden geçiriyo. Her gün ya mandalina ya portakal yemeye çalış.
.
Gözün aydın, herşeyin yolunda olması harika haberKızlar gece o kadar geç uyudum kisabah erkendendi randevum 1 saat gecikmeli girdim Eve gelince kahvaltı yapıp resmen uykusuzluktan bayılmışım Detaylıdan sonraki ilk randevuydu. Her şey olması gerektiği gibi.. Oğluşum büyüyor Kan ve idrar tahlili istedi doktorum. 3 ayı kapsayan bir şeker değeri mi ne varmış yanlış anlamadıysam ona bakıp şeker yüklemesine karar veririz dedi. Ben uyurken sonuçlarımı görüp yazmış. Şeker yüklemesine gerek yok idrarda biraz enfeksiyon var diye. Onun içinde ilaç yazmış. Yarın ya da cuma 2. Doz tetanoz olucam. Benden haberler böyle