2022 ikizler burcu anneleri

2-3 damla için tuvalete gitmek gerçekten çok sinir bozucu ahaha ben de sinşr oluyorum

ben verdim temiz benim hamilelikten önce de böyleydi işkence mübarek

ben de yeni girebildim merak ediyodum, enfeksiyon halledilir her şeyin yolunda olmasına çok sevindim bebiş nasıldııı

ben de yeni girebildim merak ediyodum, enfeksiyon halledilir her şeyin yolunda olmasına çok sevindim bebiş nasıldııı
Bebiş uyuyordu doktor 4lüyü açınca rahatsız oldu bir döndü felan ölece baktık başka bir şey düşünemedik o zaman babamız bende daha çok odaklanıyor bebeğe hiçbir şey gelmiyor aklına doktorda gösterdi hemen hemen her yerini.. 1 ay sonra görüşelim dedi.

- monurol 3g (granül içeren saşe) diye bir bardağa dökülüp içilen bir ilaç vermiş doktor enfeksiyon için kullanan oldu mu daha önce?

1 ay insan nasıl dayansın 1 ay bizi hiç düşünmüyolar

4'lüde de görmüşsünüz ohh şahane

biz de aynı oluyoruz, hipnoz olmuş gibi izliyoruz sadece şahane her şey yolunda
Ben 1 ay önce idrar tahlili sonucu kullandım canım. Gece yatmadan son kez tuvaletini yap ve iç. Ne kadar mesanende durursa o kadar iyi çünkü. Tek şasede çözüm, çok fazla kullanan var zaten. Ertesi gün de bol bol su ve c vitamini tükettim. Şifa olsun

Mucizeler tavsiyelerin için çok saoalsın normal su bardağı ölçüsündeki suya mı karıştırmıştın kuzum.

Kuzum üzme kendini, yarısı bitmiş bile.
Azıcık daha sabır.
Eşine de kavuşacaksın mucizene de inşallah.
Dualarımız seninle.

.

Maşallah annesii, ne güzel de büyüyorlar çok sevindim her şey yolunda, baş ağrıların da ilk zamanlar kadar çok olmuyordur inşallah. Benim de yarın tetanoz 2. Doz var, yine sekmedi birlikte ilerliyoruz

Çok şükür canım, çok teşekkür ederim.
Evet yaa, birlikte ilerliyoruz resmen.
Ben de dün oldum 2.doz tetanozu.
Şifa olsun hepimize.

.

Ma

Maasallah minik adama
Büyümüş ,kocaman olmuş,herhalde bir sonraki kontrolde kiloları göreceğiz Allah'ın izniyle.

Her kontrolde herşey yolunda haberi alalım inşallah.
Aşı da şimdiden bol antikor olsun.

Çok teşekkür ederim canım.
Daha güçlü artık tekmeleri, çok şükür.
Büyüyorlar içimizde.

Hepimize bol antikorlar olsun.

.

Oh oh maşallah canım, ne güzel her şey yolunda.

İdrar yolu enfeksiyonu için bol su ve C vitamini demişti bana doktor. Cidden geçiriyo. Her gün ya mandalina ya portakal yemeye çalış.

.

Kızlar çocuk odası dekorasyonu için çok bütçe ayırmadan bisiler almak istiyordum zaten kiraciyim yakın zamanda çıkabilirim de güzel dursun yeter dedim aldıklarım çok uygun ve raflar cm olarak da güzel yani miniciklerden değil düşünen varsa bakabilirsiniz

Eklentiler

• Screenshot_2022-03-03-12-00-10-805_trendyol.com.jpg
    52,3 KB · Görüntüleme: 55
  • Screenshot_2022-03-03-12-00-00-257_trendyol.com.jpg
    54,3 KB · Görüntüleme: 49
  • Screenshot_2022-03-03-11-59-54-041_trendyol.com.jpg
    53,4 KB · Görüntüleme: 55
Oh oh maşallah canım, ne güzel her şey yolunda.

İdrar yolu enfeksiyonu için bol su ve C vitamini demişti bana doktor. Cidden geçiriyo. Her gün ya mandalina ya portakal yemeye çalış.

.
2 litreden az içmiyorum aslında.. hergün portakal suyu içiyorum ama geçmemiş ilacıda içtim inşallah geçer

Gözün aydın, herşeyin yolunda olması harika haber

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…