- 3 Temmuz 2021
- 3.708
- 12.505
- 41
-
- Konu Sahibi -C-A-N-A-N-
- #2.761
Kuzum izne çıktım ama idari görevim olduğu için onlara devam ediyorum Bİr de biliyorsun doktora tezi yazıyorum, doğumdn önce bitirmem gerekiyor. Bunun stresi ve yoğunluğunu yaşıyorum. Yani şöyle relax bir biçimde uzanıpta hamileleğin keyfini tam olarak çıkaramadım daha
Kızlar nasılsınız? ben de giremedim epeydir.
Herkes iyi mi
24 hafta izinleri alındı mı?
24 hafta iznini vermediler. Haftada 3 gün gidiyorum işe. Çok hazırlamıştım kendimi. Büyük hayal kırıklığı oldu bana
İşyerinde zorlanıyorum artık. Özellikle tuvalet konusunda.
aynen. Otursam mikrop kaparım diye korkumdan o tuvaleti kullanamıyorum ama öbürleri de çok zorluyor artık. Nasıl yapacağım bilmiyorum.
Ohh bebiş gelmeden evde değişiklikler demekkiCanımm merhabalarbizim evde tadilat başladı dün, sonrası bebiş odası düzeltmece. Hazırlıklar tam gaz devam sen neler yapıyorsun, her şey yolunda mı?
Yaaa ne demek çok sevindiiim geldi benimki deeKızlar müzikli zürafa uyku arkadaşı geldi, çok tatlısenin sayende çok uyguna aldım Gooseberry teşekkürler canım
Yaaa ne demek çok sevindiiim geldi benimki deegüle güle kullansın çok sevsin miniğin de inşallah
Ben de şimdi onu inceliyordum çok beğendim beyaz gürültü de var içinde müziklerin tınısı vs çok hoşuma gitti
Merhabalaaar
Bugün benim de randevum vardı, 24 haftalık olduğunu gösteren belgeyi aldık idari izin için. Her şey yolundaydı, 29 cm 630 gr olmuş bıdıkkoağrılarım için magnezyum yazdı, tablet istedim. Bugünün fotosunu da şöyleee ekleyeyim teyzeler
Hello
Biz kontrolden geldik doktor detaylı yeterli dedi sonuçlar güzel bende kontrol ederim şimdi dedi pazartesi olan randevu iptal
Minnoşumu gördüm yine ayy keşke hergün böyle görebilsem
İlk kez yüzünü bu kadar net gördük
1 hafta önde ama değişir takılma dedi 28 cm 532 gram ölçtüVitaminler aynen devam osteocare ikiye çıkardı mide yanmamı sormayı unuttum heyecandan rabbim hepimize sağ Salim kucağımıza almayı nasip etsin
Artık her biri insan tanesi olduteşekkürler canım
İyi akşamlar kızlar bu hafta kasıklarımda daha çok baskı hissediyorum özellikle hareket ettiği zamanlar sanki vajinama vuruyor gibi geliyor sizde de bu durumu yaşayan varmı ?
Kızlarım merhaba. Yoğunluktan giremedim. Dün son iş günümdü hesapları iyice kontrol edip teslim ettim. Çıkarken eleman hariç kimse yoktu dükkanda bende anahtarı teslim edip çıktım. Umurumda bile olmadı vallahi. İnsallah bir yamuk yapmazlar da sigorta işinde sıkıntı çıkmaz. Bugün evde ilk günümdü o kadar özlemişim ki evde olmayı 1.5 yıldır çalışıyordum. Artık dinlenme vakti. Darısı başınıza kızlarımbu arada zaten rahat gecen gebeliğim ikinci trimester da çok daha rahat geciyor hicbir sey anlamıyorum hayrab kaldım kendime. Bir sonraki randevum 21 martta anam nasıl gececek
İyi akşamlar kızlar bu hafta kasıklarımda daha çok baskı hissediyorum özellikle hareket ettiği zamanlar sanki vajinama vuruyor gibi geliyor sizde de bu durumu yaşayan varmı ?
Bende bebek hareket ettikçe aynı anda vajinada da pıt pıt ediyor gibi hissediyorum baskı da oluyor aynı zamandaAra ara oluyo canım.
Hatta vajinaya düzenli aralıklarla bıçak saplanır gibi olduğu da oluyo bende.
.
Gerçekten insana bir hafifleme geliyorKızlarım merhaba. Yoğunluktan giremedim. Dün son iş günümdü hesapları iyice kontrol edip teslim ettim. Çıkarken eleman hariç kimse yoktu dükkanda bende anahtarı teslim edip çıktım. Umurumda bile olmadı vallahi. İnsallah bir yamuk yapmazlar da sigorta işinde sıkıntı çıkmaz. Bugün evde ilk günümdü o kadar özlemişim ki evde olmayı 1.5 yıldır çalışıyordum. Artık dinlenme vakti. Darısı başınıza kızlarımbu arada zaten rahat gecen gebeliğim ikinci trimester da çok daha rahat geciyor hicbir sey anlamıyorum hayrab kaldım kendime. Bir sonraki randevum 21 martta anam nasıl gececek
Benimde aklıma geldi korktum canım. Rabbim sağlıklı sıhhatli zamanında kucağımıza almayı nasip etsin yavrularımızıbenim de bugün oldu hatta aklımdan yalancı kasılmalar başlamış olabilir mi diye geçti
bi buna heveslenmediğim kalmıştı
Benimde aklıma geldi korktum canım. Rabbim sağlıklı sıhhatli zamanında kucağımıza almayı nasip etsin yavrularımızıBende bebek hareket ettikçe aynı anda vajinada da pıt pıt bişeyler atıyor gibi oluyor tarif de edemiyorum ki
Canan merhaba ,senin de kontrolün vardı geçenAy ne güzel bir tabir: “insan tanesi”.
Bayıldım.
.
Aynen canım sağlıklı olsunlar da sorun değil tabiayy evet çok şükür
bi de dediğin gibi daha önce yaşamayınca insan tarif de edemiyo